Uw financieel adviseur in Tiel en omstreken

Uw financieel adviseur in Tiel en omstreken

Welkom bij Van Bruggen Adviesgroep Tiel. Mijn naam is H. de Vries en al meer dan 10 jaar financieel adviseur en hypotheekadviseur van Van Bruggen Adviesgroep Tiel en omstreken. Mijn bijna 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening zet ik graag in om u van dienst te zijn. Of u nu particulier of ondernemer bent, financiële planning nodig heeft, fiscaal advies of hypotheekadvies, u bent van harte welkom.

Redute Nieuwbouw Tiel

Samen met mijn collega's neem ik graag ruim de tijd om uw mogelijkheden op een rij te zetten. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk en transparant advies. Ook helpen wij u om optimaal gebruik te maken van de regelingen‚ en actuele kansen die de regionale woningmarkt u biedt. 

Samenwerking

Wij zijn niet alleen uw financiële partner, ook voor alle bijkomende zaken bent u bij ons aan het juiste adres. Kunnen wij het zelf niet voor u verzorgen, dan kunt u gebruik maken van ons uitgebreide netwerk van onder andere taxateurs en notarissen.

Erkend aankoopbemiddelaar 

H. de Vries is tevens erkend aankoopbemiddelaar. Zo hebt u het gemak van financiering en aankoopbegeleiding bij Van Bruggen Adviesgroep Tiel. U en uw wensen staan bij ons centraal. Om dit kracht bij te zetten vertalen wij deze strategie naar een prestatie afhankelijke beloning bij de aankoopbegeleiding. Zo bent u er altijd van verzekerd dat van Bruggen Adviesgroep Tiel het maximale resultaat voor u behaald!

Maak direct een afspraak

Stichting Opkikker

Het team vanTiel
H. de Vries
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur
Het team vanTiel
Marcel van Gammeren
Financieel adviseur
Het team vanTiel
Tom van Gammeren
Financieel adviseur
Tiel
Grotebrugse Grintweg 12D4005 AH Tiel
  • Advies aan huis
  • Advies op kantoor
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:30 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
Kennismakingsfilm
KvK
: 11053345
AFM
: 12011332
Volg Van Bruggen Adviesgroep Tiel

Binnenkort start van de verkoop van 14 halfvrijstaande woningen voor het nieuwbouwproject Redute in Tiel! Dit is hét nieuwbouwproject in de regio. Naast veel verschillende huizen in vele prijsklassen komt er in het nieuwbouwproject Redute ook meer dan voldoende ruimte voor natuur en recreatiemogelijkheden! Zo wordt er een prachtig park aangelegd.

Exclusief verkrijgbaar bij Van Bruggen Adviesgroep Tiel.

De voordelen op een rij

In dit nieuwbouwproject worden woningen gebouwd tussen de € 200.000,- en € 500.000,- euro. Speciaal voor dit project heeft Van Bruggen Adviesgroep Tiel de Redute-hypotheek. De voordelen?

  • Een speciaal laag tarief voor uw hypotheekadvies én voor de eerste 10 aanvragers een korting van 250 euro op de advieskosten!
  • Korting op de aanvullende diensten die komen kijken bij de koop van een woning.
  • Rentegarantie, zodat u al met een hypotheekofferte op zak rustig op zoek kunt naar uw nieuwe droomhuis.
  • Speciaal, aantrekkelijk hypotheekrentetarief voor nieuwbouw.

Notaris

Het kopen en/of verkopen van een woning is onlosmakelijk verbonden met een gang naar de notaris. Dat kan een behoorlijke kostenpost zijn. Voor een aantal notarisaangelegenheden, zoals bijvoorbeeld een samenlevingscontract of een testament, kunnen wij een extra korting bieden.  

Eerst uw huidige woning verkopen?

Wilt u uw huidige woning gaan verkopen? Dan betaalt u bij ons slechts 1% courtage (i.p.v. een gemiddelde courtage van veelal 1,5 tot 2%). Dat scheelt! Voor de taxatie van uw huidige woning geldt een speciaal actietarief. En daar bovenop: de eerste 10 aanvragers krijgen een korting van 250 euro op de advieskosten.

Meer weten? Kom eens een kop koffie drinken!

Maak direct een afspraak