Geef jij voorkeur aan advies op de vestiging of op afstand? De keuze is aan jou. Lees meer.

Tiel

Grotebrugse Grintweg 12D
4005 AH Tiel
Opent donderdag om 09:30 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:30 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Tiel

UW FINANCIEEL ADVISEUR IN TIEL EN OMSTREKEN

Al meer dan 10 jaar onafhankelijk financieel advies bij Van Bruggen Adviesgroep Tiel en omstreken. Met deze jarenlange ervaring kunt u met al uw financiële vraagstukken terecht. Zowel particulieren als ondernemers zijn aan het goede adres voor onafhankelijk hypotheekadvies, verzekeringsadvies, financiële planning, aankoopbegeleiding en fiscaal advies.

Financieel advies

Bij de Van Bruggen Adviesgroep financieel adviseurs kunt u niet alleen terecht met vragen over de (her)financiering van uw woning en verzekeringen, maar ook met financiële vraagstukken zoals het gebruiken van de overwaarde van uw huis of het zekerstellen van uw pensioen. Onze  financieel adviseurs kijken graag met u naar uw situatie en de mogelijkheden om uw wensen te realiseren. 

Redute+  Nieuwbouw Tiel

In het nieuwbouwproject Redute+ in Tiel worden in fases nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Speciaal voor dit project heeft Van Bruggen Adviesgroep Tiel de Redute-hypotheek. Hierbij bieden wij u verschillende voordelen zoals een speciaal, aantrekkelijk hypotheekrentetarief voor nieuwbouw. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk en transparant financieel advies. Wij helpen u graag om gebruik te maken van beschikbare regelingen en de actuele kansen die de woningmarkt u biedt.

Redute Nieuwbouw Tiel

Nieuwbouw in Tiel en omstreken

In Tiel worden er veel nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Denk aan  De Plantage en Parijsch Culemborg. Maar dat zijn niet de enige projecten. Ook Osterweyden Maurik en Waluwe Zaltbommel zijn twee belangrijke nieuwbouwprojecten. 

Twee andere nieuwbouwprojecten in de omgeving van Tiel zijn: 

  • Kop van Waal: Wonen in het prachtige rivierenlandschap van Tiel, dat kan! Nu de bouw van fase 1 in volle gang is, start de verkoop van de tweede fase in project Kop van Waal. Tussen de Echteldsedijk, natuurgebieden Koningspark en Vijverberg en bestaande woonbuurten in Tiel-Oost komt een nieuwe woonbuurt met een variatie aan koopwoningen in diverse prijsklassen.
  • Zandwijkse Kade TielNabij de haven aan de Echteldsedijk is ruimte voor een nieuw plan. Op deze locatie worden drie wooncomplexen met uitzicht op de Waal gerealiseeerd. Op deze toplocatie in Tiel krijg je het gevoel van thuis midden in een bruisende stad.

Wilt u meer weten aankoop van een nieuwbouwwoning en de financiering hiervan? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Samenwerking

Uw  Van Bruggen Adviesgroep adviseurs in Tiel zijn niet alleen uw financieel adviseur, ook voor alle bijkomende zaken bent u bij Van Bruggen Adviesgroep aan het juiste adres. Wij nemen u graag alle zorgen uit handen. Van Bruggen Adviesgroep beschikt over een uitgebreid netwerk van onder andere taxateurs en notarissen.

Erkend aankoopbemiddelaar

Onze financieel adviseur in Tiel  is tevens erkend aankoopbemiddelaar. Zo hebt u het gemak van financieel advies en aankoopbegeleiding op één adres . U en uw wensen staan centraal. Om dit kracht bij te zetten vertalen wij deze strategie naar een prestatie-afhankelijke beloning bij de aankoopbegeleiding. Zo bent u er altijd van verzekerd dat van Bruggen Adviesgroep Tiel het maximale resultaat voor u behaald!

Maak direct een afspraak

Stichting Opkikker

Nieuwbouwproject Redute

Binnenkort start van de verkoop van 14 halfvrijstaande woningen voor het nieuwbouwproject Redute in Tiel! Dit is hét nieuwbouwproject in de regio. Naast veel verschillende huizen in vele prijsklassen komt er in het nieuwbouwproject Redute ook meer dan voldoende ruimte voor natuur en recreatiemogelijkheden! Zo wordt er een prachtig park aangelegd.

Exclusief verkrijgbaar bij Van Bruggen Adviesgroep Tiel.

De voordelen op een rij

In dit nieuwbouwproject worden woningen gebouwd tussen de € 200.000,- en € 500.000,- euro. Speciaal voor dit project heeft Van Bruggen Adviesgroep Tiel de Redute-hypotheek. De voordelen?

  • Een speciaal laag tarief voor uw hypotheekadvies én voor de eerste 10 aanvragers een korting van 250 euro op de advieskosten!
  • Korting op de aanvullende diensten die komen kijken bij de koop van een woning.
  • Rentegarantie, zodat u al met een hypotheekofferte op zak rustig op zoek kunt naar uw nieuwe droomhuis.
  • Speciaal, aantrekkelijk hypotheekrentetarief voor nieuwbouw.

Notaris

Het kopen en/of verkopen van een woning is onlosmakelijk verbonden met een gang naar de notaris. Dat kan een behoorlijke kostenpost zijn. Voor een aantal notarisaangelegenheden, zoals bijvoorbeeld een samenlevingscontract of een testament, kunnen wij een extra korting bieden.  

Eerst uw huidige woning verkopen?

Wilt u uw huidige woning gaan verkopen? Dan betaalt u bij ons slechts 1% courtage (i.p.v. een gemiddelde courtage van veelal 1,5 tot 2%). Dat scheelt! Voor de taxatie van uw huidige woning geldt een speciaal actietarief. En daar bovenop: de eerste 10 aanvragers krijgen een korting van 250 euro op de advieskosten.

Meer weten? Kom eens een kop koffie drinken!

Maak direct een afspraak

KvK: 11053345AFM: 12011332Documenten