Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Tiel Grotebrugse Grintweg 12D
4005 AH Tiel
Vandaag open tot 18:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:30 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Tiel

Van Bruggen Adviesgroep in Tiel

Van Bruggen Adviesgroep Tiel staat al meer dan 10 jaar voor je klaar met onafhankelijk financieel advies. Dankzij onze jarenlange ervaring kun je ons al je financiële vragen stellen. Bijvoorbeeld over de (her)financiering van je woning, het gebruiken van je overwaarde, verzekeringen of het zekerstellen van je pensioen. Onze financieel adviseurs kijken dan naar jouw situatie en naar je mogelijkheden om jouw wensen te realiseren. Kom langs voor een kosteloos eerste gesprek en financieel advies op maat!

Maak een afspraak

Onafhankelijk financieel advies voor particulieren en ondernemers

Op belangrijke momenten in je leven heb je vaak de keuze tussen allerlei financiële opties. Zo kun je voor je hypotheekaanvraag terecht bij tientallen aanbieders met elk hun eigen tarieven en voorwaarden. Ga je een verzekering afsluiten? Dan moet je kiezen tussen talloze verzekeraars, met ook ieder weer specifieke kleine lettertjes. En wil je wat regelen voor je pensioenvoorziening, het opnemen van je overwaarde of het financieren van je verbouwing, dan zijn er al helemaal veel mogelijkheden. Laat ons je hier wegwijs in maken met deskundig financieel advies. Voor particulieren én ondernemers.

Kenmerkend voor Van Bruggen Adviesgroep in Tiel is dat wij niet verbonden zijn aan één specifieke geldverstrekker. We kunnen dus uit het brede scala aan aanbieders juist een aanbieder kiezen die jou een gunstige rente of premie en goede voorwaarden biedt. Dat bespaart je op jaarbasis vaak veel geld en pakt ook qua kleine lettertjes voordeliger uit dan wanneer je naar een adviseur van de bank stapt of zelf een financieel product afsluit. We kijken graag samen met jou welke oplossing past bij jouw wensen en situatie. Zo ga je altijd met de zekerheid van een passende oplossing de deur uit.

Voor al je vragen over hypotheken, verzekeringen en pensioen

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Tiel gaan we altijd voor een totaaladvies. Dat houdt in dat we je niet alleen laten weten welke hypotheekaanbieder qua rente gunstig is of bij welke verzekeraar je het minst betaalt. Nee, we letten juist op de aandachtspunten waar je misschien zelf nog niet aan had gedacht. Zo kijken we ook of de hypotheek die je afsluit in de toekomst nog wel betaalbaar is, wat je wellicht voor je toekomstwensen moet regelen en of een verzekering wel echt nodig is. En kom je bij ons voor je pensioen? Dan overzien we je gehele situatie, zodat we gericht kunnen kijken wat jouw opties zijn om bijvoorbeeld aanvullend pensioen op te bouwen via je overwaarde.

In een kosteloos eerste gesprek kijken we samen naar jouw situatie en naar de vragen en wensen die je hebt. Die zijn bij ons altijd het uitgangspunt om tot een passend advies te komen. Een advies waarmee je nu en later goed zit en waarmee je voor jezelf meer zekerheid en vaak ook een financiële besparing creëert.

Benieuwd geworden hoe we jou kunnen helpen? Kom langs voor een kosteloze kennismaking, waarin we samen met jou al je mogelijkheden op een rij zetten.

Kom kosteloos kennismaken

Waarvoor staat Van Bruggen Adviesgroep in Tiel?

Op ons kantoor aan de Grotebrugse Grintweg 12D kun je van maandag t/m vrijdag terecht tussen 9.30 uur en 18.00 uur. Ook na werktijd kun je dus nog bij ons aankloppen. We helpen dagelijks mensen uit Tiel en omgeving bij grote financiële keuzes. Van het regelen van een belastingvrije schenking tot de aankoop van een huis. Ook jou staan we graag bij op die momenten waarop jij financieel advies goed kunt gebruiken.

Kom je voor financieel advies naar Van Bruggen Adviesgroep in Tiel? Dan kun je rekenen op:

 • Deskundig totaaladvies over een passende financiële oplossing
 • Advies over passende hypotheken of verzekeringen
 • Altijd maatwerk, geen standaardoplossingen
 • Uitgebreide kennis van pensioenvoorzieningen
 • Eén persoonlijk aanspreekpunt
 • Combinatie van financieel advies en makelaardij mogelijk
 • Onafhankelijk advies (keuze uit veel aanbieders)

Documenten en dienstverlening 

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

DOCUMENTEN

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Tiel werken op basis van een vast salaris. De medewerkers krijgen geen variabele beloning. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing. Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Hypotheekadvies én aankoopbemiddelaar

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Tiel profiteer je van het gemak van hypotheekadvies en aankoopbegeleiding op één adres. Als je een woning gaat kopen, kunnen we je zowel begeleiden bij de spannende zoektocht naar je droomhuis als bij het regelen van de hypotheek. Zo heb je een grotere kans om een huis te vinden dat past bij je woonwensen en bij je budget.

Ons traject voor hypotheekadvies beginnen we graag met een kennismaking, waarin we jouw maximale hypotheek voor je berekenen. Na afloop van dit traject weet je exact hoeveel jij te besteden hebt aan een woning. Daarna kunnen we als aankoopmakelaar met je meekijken naar nieuw woningaanbod. We tippen je nieuwe te koop staande huizen al voordat ze op Funda staan en kunnen met je meegaan naar bezichtigingen om kritische vragen te stellen, tips te geven en mogelijke addertjes onder het gras boven tafel te krijgen. En is het huis helemaal wat je zoekt? Dan adviseren we je ook over een aantrekkelijk bod.

Als dat bod vervolgens geaccepteerd is, kunnen wij je adviseren over een passende hypotheek. Daarbij nemen we alles mee waar jij aan moet denken. Bij welke hypotheekaanbieder sluit je je hypotheek bijvoorbeeld af? Voor welke hypotheekvorm kies je? Hoe lang laat je de rente vastzetten? En wat doe je eventueel met je lopende hypotheek: oversluiten of meenemen? Wij denken met je mee, en adviseren je ook meteen over mogelijke verzekeringen die al dan niet nuttig zijn om naast je hypotheek af te sluiten.

Wil je weten hoeveel hypotheek jij kunt krijgen voor je eerste woning of je volgende koopwoning? Wij laten het je graag weten in een gratis eerste gesprek.

Gratis eerste gesprek

Wat kun je met je overwaarde?

De stijgende huizenprijzen brengen voor veel woningeigenaren iets gunstigs met zich mee: een forse overwaarde op hun woning. Dat bedrag zit, in tegenstelling tot wat je misschien denkt, niet vast in de stenen.

Ook zonder te verhuizen, kun je de overwaarde vrijmaken. Dit doe je door je hypotheek te verhogen, een tweede hypotheek te nemen of een speciaal product zoals een krediethypotheek of opeethypotheek af te sluiten. Zo ontstaat er een financiële buffer waarmee jij mooie dingen kunt financieren. Ook zonder je spaargeld te hoeven inzetten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

 • je huis verbouwen of uitbouwen om het meer naar je wens te maken;
 • een renovatie van je tuin;
 • een nieuwe auto financieren;
 • een boot, caravan of camper kopen;
 • een droomreis maken;
 • een tweede huis aanschaffen, bijvoorbeeld als vakantiewoning of voor de verhuur;
 • eerder stoppen met werken dankzij je extra pensioenaanvulling.

Uiteraard is het ook altijd een optie om het geld op je spaarrekening te zetten. Zo heb je altijd wat achter de hand voor onverwachte tegenvallers of kostenposten.

Hoe ben je zeker van een goed pensioen?

Vanaf je pensioenleeftijd ziet je financiële plaatje er opeens heel anders uit. Waar je gewend was om elke maand een vast salaris op je rekening gestort te krijgen, bestaat je inkomen opeens uit AOW en werkgeverspensioen. Maar is dat bedrag wel voldoende om van rond te komen? Om zeker te weten dat jij ook na je pensioen lekker kunt leven en voldoende middelen hebt, doe je er goed aan om op tijd pensioenadvies in te schakelen. Ook daarvoor staan wij voor je klaar. We verdiepen ons in de cijfers en kijken naar de vele mogelijkheden die er vaak wel zijn.

Zo kun je wellicht fors besparen op je maandlasten, onder andere door een oversluiting van je hypotheek of door verzekeringen stop te zetten. En wellicht is het een optie om te verhuizen naar een voordeligere woning of om via een overwaarde-opname meer geld bij elkaar te krijgen. We adviseren je graag hoe jij voldoende pensioen bij elkaar hebt om jouw dromen voor je oude dag te kunnen realiseren.

Gratis gesprek over je pensioen

Waarover geven we nog meer advies?

Onze expertise is breed, dus je kunt bij Van Bruggen Adviesgroep in Tiel terecht voor nog veel meer financiële vraagstukken waar je tegenaan loopt. Zo zijn wij er ook voor fiscaal advies, financiële planning en advies over je verzekeringen. We adviseren je onder meer graag over:

Plan je gratis kennismaking bij Van Bruggen Adviesgroep Tiel

Kun je wat hulp gebruiken bij het maken van een financieel plan voor je pensioen of andere toekomstplannen? Of wil je jouw opties helder hebben voor bijvoorbeeld een nieuwe hypotheek, een oversluiting of andere financieringsvragen? Wij helpen je verder.

Plan je gratis eerste gesprek via de knop hieronder, of mail of bel ons via 0344 – 695 014 of via tiel@vanbruggen.nl. Dan staan wij binnenkort vrijblijvend voor je klaar.

Plan je gratis kennismaking
KvK: 11053345AFM: 12011332Documenten