Profiteren van de lage rente? Download ons gratis whitepaper hier.
Tiel Grotebrugse Grintweg 12D
4005 AH Tiel
Opent maandag om 09:30 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:30 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Tiel

UW FINANCIEEL ADVISEUR IN TIEL EN OMSTREKEN

Al meer dan 10 jaar onafhankelijk financieel advies bij Van Bruggen Adviesgroep Tiel en omstreken. Met deze jarenlange ervaring kunt u met al uw financiële vraagstukken terecht. Zowel particulieren als ondernemers zijn aan het goede adres voor onafhankelijk hypotheekadvies, verzekeringsadvies, financiële planning, aankoopbegeleiding en fiscaal advies.

Financieel advies

Bij de Van Bruggen Adviesgroep financieel adviseurs kunt u niet alleen terecht met vragen over de (her)financiering van uw woning en verzekeringen, maar ook met financiële vraagstukken zoals het gebruiken van de overwaarde van uw huis of het zekerstellen van uw pensioen. Onze  financieel adviseurs kijken graag met u naar uw situatie en de mogelijkheden om uw wensen te realiseren. 

Redute+ Nieuwbouw Tiel

In het nieuwbouwproject Redute+ in Tiel worden in fases nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Speciaal voor dit project heeft Van Bruggen Adviesgroep Tiel de Redute-hypotheek. Hierbij bieden wij u verschillende voordelen zoals een speciaal, aantrekkelijk hypotheekrentetarief voor nieuwbouw. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk en transparant financieel advies. Wij helpen u graag om gebruik te maken van beschikbare regelingen en de actuele kansen die de woningmarkt u biedt.

Redute Nieuwbouw Tiel

Nieuwbouw in Tiel en omstreken

In Tiel worden er veel nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Denk aan  De Plantage en Parijsch Culemborg. Maar dat zijn niet de enige projecten. Ook het nieuwbouwproject Osterweyden Maurik is een belangrijke nieuwbouwprojecten. 

Twee andere nieuwbouwprojecten in de omgeving van Tiel zijn: 

  • Kop van Waal: Wonen in het prachtige rivierenlandschap van Tiel, dat kan! Nu de bouw van fase 1 in volle gang is, start de verkoop van de tweede fase in project Kop van Waal. Tussen de Echteldsedijk, natuurgebieden Koningspark en Vijverberg en bestaande woonbuurten in Tiel-Oost komt een nieuwe woonbuurt met een variatie aan koopwoningen in diverse prijsklassen.
  • Zandwijkse Kade Tiel: Nabij de haven aan de Echteldsedijk is ruimte voor een nieuw plan. Op deze locatie worden drie wooncomplexen met uitzicht op de Waal gerealiseeerd. Op deze toplocatie in Tiel krijg je het gevoel van thuis midden in een bruisende stad.

Wilt u meer weten aankoop van een nieuwbouwwoning en de financiering hiervan? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Samenwerking

Uw  Van Bruggen Adviesgroep adviseurs in Tiel zijn niet alleen uw financieel adviseur, ook voor alle bijkomende zaken bent u bij Van Bruggen Adviesgroep aan het juiste adres. Wij nemen u graag alle zorgen uit handen. Van Bruggen Adviesgroep beschikt over een uitgebreid netwerk van onder andere taxateurs en notarissen.

Erkend aankoopbemiddelaar

Onze financieel adviseur in Tiel  is tevens erkend aankoopbemiddelaar. Zo hebt u het gemak van financieel advies en aankoopbegeleiding op één adres . U en uw wensen staan centraal. Om dit kracht bij te zetten vertalen wij deze strategie naar een prestatie-afhankelijke beloning bij de aankoopbegeleiding. Zo bent u er altijd van verzekerd dat van Bruggen Adviesgroep Tiel het maximale resultaat voor u behaald!

Maak direct een afspraak

Stichting Opkikker

KvK: 11053345AFM: 12011332Documenten