Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Tiel Grotebrugse Grintweg 12D
4005 AH Tiel
Opent vrijdag om 09:30 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:30 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Tiel

Financieel advies in Tiel

Kun jij de deskundige expertise van een financieel specialist goed gebruiken? Wij staan graag voor je klaar met financieel advies in Tiel en omstreken. Vanuit ons kantoor helpen we particulieren en ondernemers bij grote financiële keuzes in een mensenleven. Denk aan het kopen van een huis, het (her)financieren van een woning of het regelen van je pensioen. Ook bij complexere vraagstukken, zoals de overwaarde verzilveren of je financiën in kaart brengen na een scheiding helpen we je graag. Wees welkom op ons kantoor voor een kosteloos eerste gesprek.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Financieel advies in Tiel afgestemd op jouw situatie

Het belangrijkste bij financieel advies in Tiel is in onze ogen dat het advies volledig is afgestemd op jouw situatie. Iedereen heeft weer een andere situatie en andere wensen. De één is bijvoorbeeld bereid wat meer financieel risico te lopen, de ander gaat liever voor zekerheid. En waar iemand van begin twintig nog heel wat werkzame jaren te gaan heeft, moet je bij een vijftiger al rekening houden met het naderende pensioen en de financiële gevolgen daarvan.

Wij geven daarom pas financieel advies zodra we jouw situatie en wensen helder hebben. In een gratis oriëntatiegesprek kijken we samen wat jij zou willen en hoe we je daarbij kunnen helpen. Daarna kijken we met een brede bril naar alle mogelijkheden die er zijn. Vaak is het namelijk niet alleen een kwestie van een hypotheekaanbieder met lage rente selecteren of een verzekering kiezen die je een gunstige premie biedt. Meestal zijn situaties complexer en is er ook meer mogelijk dan je denkt. We kijken dan ook uitgebreid naar alle opties die er zijn. Zo wijzen we je graag op kansen die je zelf nog niet had gezien.

Wat houdt het eerste gratis gesprek in?

Voordat je je complete financiële situatie met iemand bespreekt, is het uiteraard fijn om die persoon goed te leren kennen. Daarom bieden wij het eerste gesprek op kantoor altijd gratis aan. Onder het genot van een kop koffie of thee nemen we jouw situatie en wensen door. Al snel kunnen we je meer vertellen over jouw mogelijkheden. Zo kunnen we je laten weten hoeveel jij maximaal aan hypotheek kunt krijgen, hoe voordelig of niet oversluiten voor je is en wat je mogelijkheden zijn om extra hypotheek te krijgen.

Je gaat met de nodige kennis de deur uit. Ook laten we je weten hoeveel het kost als je verder met ons in zee gaat. Vervolgens is de keuze aan jou of je ons werkelijk inschakelt voor financieel advies in Tiel. Dan kunnen we na jouw goedkeuring alles voor je in gang gaan zetten.  

Heb jij belangstelling voor een kosteloos eerste gesprek? Plan je afspraak in via de knop hieronder of door ons te bellen of mailen (via 0344 – 695 014 of via tiel@vanbruggen.nl). We staan met alle plezier voor je klaar.

Gratis kennismaking plannen

Waarover geven we financieel advies in Tiel?

Als onafhankelijk financieel adviseur kunnen we je duidelijkheid geven over de verschillende mogelijkheden die er zijn. We staren ons niet blind op één enkele aanbieder van een hypotheek of verzekering, maar overzien juist het grote aanbod. Zo komen we tot een optie die in alle opzichten aansluit bij jouw wensen en situatie. Dat is het voordeel van het feit dat wij volledig onafhankelijk zijn.

Met ons financieel advies in Tiel kunnen we onder andere mensen adviseren over hun hypotheek, verzekeringen, pensioen of financiële planning. Zo kunnen we al je vragen beantwoorden rondom:

Samenwerking met taxateurs en notarissen

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Tiel zit je niet alleen goed voor een persoonlijke financieel adviseur. We kunnen je nog veel meer uit handen nemen. Dit komt dankzij ons uitgebreide netwerk van onder meer taxateurs en notarissen. Zo kunnen we je bij bijna elk aspect van je financiële vragen goed helpen. Voor het officiële regelwerk koppelen we je aan de juiste persoon en regelen we graag de afspraken. Hoef je je daar niet druk over te maken!

Hypotheekadvies én aankoopmakelaardij

Een huis kopen is een enorme mijlpaal in een mensenleven. Naast dat het al spannend op zich is om een nieuwe plek om te wonen uit te kiezen, komt er ook heel veel bij kijken. Juist omdat een huis kopen niet iets is wat je dagelijks doet, staan we je graag vanuit twee kanten bij. Op ons kantoor vind je namelijk zowel een hypotheekadviseur als een aankoopmakelaar. Die eerste helpt je om je financieringsopties helder te krijgen en de hypotheek te regelen. De makelaar helpt je om een woning te vinden en daar een zo goed mogelijk bod op uit te brengen.

Hypotheekadvies inschakelen is om allerlei redenen een slimme zet als je een woning gaat kopen. De belangrijkste op een rij:

 • Er wordt een uitgebreide vergelijking voor je gemaakt van de verschillende hypotheekaanbieders, waardoor je altijd tot een voordelige hypotheek voor jou komt.
 • De voorwaarden sluiten aan op jouw wensen; dit bekijkt de hypotheekadviseur voor je.
 • Je hoeft niet zelf achter alles aan te rennen bij bijvoorbeeld het aanvragen van een rente-aanbod en het laten passeren van de hypotheekakte. De hypotheekadviseur zorgt ervoor dat dit op tijd gebeurt.
 • Je bespaart jezelf veel tijd en gedoe vanwege het werk dat wij je uit handen nemen.
 • Je weet zeker dat je nu en in de toekomst goed zit met een passende én verantwoorde hypotheek.

Wil jij als eerste stap weten hoeveel je aan hypotheek kunt krijgen en welke maandlasten dat je oplevert? In een eerste gesprek duiken we er graag voor en met jou in. Plan je gratis afspraak.

Plan je gratis afspraak

Meer financiële ruimte creëren?

Hoe fijn zou het zijn als je zonder flink te hoeven sparen een extra financiële buffer kunt creëren? Wellicht is die mogelijkheid er vanuit je hypotheek. We zien steeds vaker dat mensen een grote overwaarde op hun woning hebben en die kunnen opnemen met een extra hypotheek. Dat kan bijvoorbeeld via een hypotheekverhoging of een tweede hypotheek. Als je richting je pensioen gaat, kan een opeethypotheek daarnaast interessant zijn. Je krijgt dan jaarlijks een deel van je overwaarde uitgekeerd en bent vrijgesteld van aflossing.

Wij vertellen je graag meer over jouw mogelijkheden voor een extra of hogere hypotheek. Ook denken we met alle plezier mee over andere opties om een extra buffer te creëren, bijvoorbeeld met het oog op je pensioen. Je kunt daarbij onder meer denken aan het oversluiten van je hypotheek voor een maandlastenbesparing, verzekeringen stopzetten die overbodig zijn of wellicht is kleiner wonen voor jou een aantrekkelijke mogelijkheid om meer geld over te houden.

Bespreek jouw hypotheekwensen

Financieel advies over jouw verzekeringen

Als financieel adviseur in Tiel zijn wij ook goed thuis in verzekeringen. Daar zijn er nogal wat van in Nederland. Welke heb je wel nodig en welke niet? En ook: bij welke verzekeraar ben je voordelig uit? En waar doe je qua dekking verstandig aan? Wij kunnen ons voor jou verdiepen in al die vragen. Dat doen we altijd met maatwerk. We kijken gericht welke financiële risico’s jij loopt en in hoeverre het nodig is om die af te dekken. Zo kunnen we je advies op maat geven over gunstige opties voor jou. Je bepaalt daarna uiteraard volledig zelf of je daar wel of niet in meegaat.

Ook als je al verzekeringen hebt lopen, kunnen we met je meekijken. Wellicht zit er een mooie besparing in die je nu misloopt. Zo kan het goed zijn dat je, zoals veel Nederlanders, per ongeluk oververzekerd bent of een dubbele dekking hebt. In een kosteloos eerste gesprek kunnen we voor je kijken of dit het geval is en, zo ja, waar je bespaarkansen liggen. Het kan je zomaar een mooi bedrag op jaarbasis schelen.

Vrijblijvend kennismaken?

Schakel je ons in voor financieel advies in Tiel? Dan profiteer je van deze voordelen:

 • Deskundig totaaladvies over een passende financiële oplossing
 • Advies over passende hypotheken of verzekeringen
 • Altijd maatwerk, geen standaardoplossingen
 • Uitgebreide kennis van pensioenvoorzieningen
 • Eén persoonlijk aanspreekpunt
 • Combinatie van financieel advies en makelaardij mogelijk
 • Onafhankelijk advies (keuze uit veel aanbieders)

Daarnaast is het eerste gesprek bij ons op kantoor altijd gratis. Kom dus gerust kennismaken op ons kantoor om het te hebben over jouw vragen en wensen. Klik op de knop hieronder om een afspraak te maken, of neem contact met ons op via 0344 – 695 014 of via tiel@vanbruggen.nl.

Maak een afspraak