Tweede hypotheek afsluiten

Tweede hypotheek afsluiten

Het afsluiten van een tweede hypotheek kan in verschillende situaties voorkomen, bijvoorbeeld wanneer u een vakantiehuis wilt kopen, een huis voor uw kind of bedrijf wilt kopen of wanneer u extra geld nodig heeft voor een verbouwing. Herkent u zich in een van deze situaties? Maakt u zich dan geen zorgen: onze hypotheekadviseurs herkennen deze situaties ook en weten raad! Zij helpen u met passend hypotheekadvies voor uw tweede hypotheek en onderzoeken ook of u wellicht nog kunt profiteren van uw eerste hypotheek. Dat doen zij zowel op onze website als in een persoonlijk gesprek. Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend en altijd bij u in de buurt.

Zelf aan de slag voor een tweede hypotheek

Op onze website hebben we de kennis van onze adviseurs over het afsluiten van tweede hypotheken gebundeld. Lees informatie over relevante onderwerpen, gebruik onze rekentools en raak geinspireerd door onze blogs.

Bereken online uw maximale hypotheek

Relevante onderwerpen

Relevante blogs

Hulp nodig bij het vinden van een tweede huis?

Steeds meer van onze hypotheekadviseurs zijn ook gecertificeerd makelaar. Zij helpen u dus ook graag bij de aankoop en de financiering van een tweede huis. Ontdek of er een Van Bruggen makelaar bij u in de buurt zit.

Maak nu een afspraak

Aanhef is niet ingevuld.

Naam is niet ingevuld.

Telefoonnummer is niet ingevuld.Vul een geldig nummer in.

Email is niet ingevuld.

Opmerking is niet ingevuld.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring. is niet ingevuld.