Keuzes maken

Voor welk bedrag sluit je een hypotheek af? Als je nu voor het eerst een hypotheek afsluit, kies je dan voor een annuïtaire of voor een lineaire hypotheek? Hoe ga je om met een bestaande hypotheek? Los je die volledig af, of behoud je toch liever een deels aflossingsvrije hypotheek? Allemaal vragen die mogelijk opkomen als jij een (nieuwe) hypotheek gaat afsluiten. Dankzij onze deskundige financieel adviseurs sta jij er nooit alleen voor; wij helpen jou met passend en persoonlijk advies!

Rentevaste periode

En als je dan een keuze hebt gemaakt voor een hypotheekbedrag, hypotheekvorm en geldverstrekker, zijn er nóg meer dingen om over na te denken. Hoe lang zet je je rente vast? Kies je voor een variabele, kortlopende of langlopende rente? Hoe verzeker je jezelf? Welke inkomensdaling kan en wil je zelf dragen als je bijvoorbeeld arbeidsongeschikt raakt of werkloos wordt? Wat gebeurt er met je hypotheek als je overlijdt? Pittige kwesties, maar ook op deze vragen hebben wij een adviserend antwoord.

Kom kennismaken

Iedereen is anders. Dat geldt ook voor een passende financiële oplossing voor jouw situatie. Bij Van Bruggen Adviesgroep helpen we je graag. Onze ervaren, deskundige en onafhankelijke adviseurs staan te popelen om kennis met jou te maken. Wij zijn altijd bij jou in de buurt.

Wist je trouwens dat wij het kennismakingsgesprek voor onze rekening nemen? Je maakt dus gratis en geheel vrijblijvend kennis met onze diensten en service.

Hypotheek zonder werkgeversverklaring

Voor de aanvraag van een hypotheek vragen de meeste geldverstrekkers om een werkgeversverklaring. Het is ook mogelijk om een hypotheek af te sluiten zonder een werkgeversverklaring in te leveren. Dit kan met een verzekeringsbericht via het UWV, hierop staat je toetsinkomen. Lees hier hoe het aanvragen van een hypotheek mogelijk kan worden voor jou.

Vergelijken is besparen op jouw hypotheek

Ga jij met ons in zee? Dan gaan we meteen voor jou aan de slag! Om tot een passende oplossing te komen, vergelijken wij jouw mogelijkheden bij vrijwel alle aanbieders. Een besparing van tien euro per maand, betekent al snel een besparing van duizenden euro’s over de looptijd van jouw hypotheek. Mooi meegenomen, toch? 

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak