Hypotheek afsluiten

Hypotheek afsluiten

Ga jij een hypotheek afsluiten? Hou dan niet alleen rekening met jouw (huidige) inkomen, maar ook met jouw plannen en wensen voor de toekomst. Van Bruggen Adviesgroep staat je graag bij in alle keuzes die je moet maken rondom het afsluiten van een hypotheek.

Keuzes maken

Voor welk bedrag sluit je een hypotheek af? Als je nu voor het eerst een hypotheek afsluit, kies je dan voor een annuïtaire of voor een lineaire hypotheek? Hoe ga je om met een bestaande hypotheek? Los je die volledig af, of behoud je toch liever een deels aflossingsvrije hypotheek? Allemaal vragen die mogelijk opkomen als jij een (nieuwe) hypotheek gaat afsluiten. Dankzij onze deskundige financieel adviseurs sta jij er nooit alleen voor; wij helpen jou met passend en persoonlijk advies!

Maak nu een afspraak

Rentevaste periode

En als je dan een keuze hebt gemaakt voor een hypotheekbedrag, hypotheekvorm en geldverstrekker, zijn er nóg meer dingen om over na te denken. Hoe lang zet je je rente vast? Kies je voor een variabele, kortlopende of langlopende rente? Hoe verzeker je jezelf? Welke inkomensdaling kan en wil je zelf dragen als je bijvoorbeeld arbeidsongeschikt raakt of werkloos wordt? Wat gebeurt er met je hypotheek als je overlijdt? Pittige kwesties, maar ook op deze vragen hebben wij een adviserend antwoord.

Kom kennismaken

Iedereen is anders. Dat geldt ook voor een passende financiële oplossing voor jouw situatie. Bij Van Bruggen Adviesgroep helpen we je graag. Onze ervaren, deskundige en onafhankelijke adviseurs staan te popelen om kennis met jou te maken. Wij zijn altijd bij jou in de buurt.

Wist je trouwens dat wij het kennismakingsgesprek voor onze rekening nemen? Je maakt dus gratis en geheel vrijblijvend kennis met onze diensten en service.

Vergelijken is besparen op jouw hypotheek

Ga jij met ons in zee? Dan gaan we meteen voor jou aan de slag! Om tot een passende oplossing te komen, vergelijken wij jouw mogelijkheden bij vrijwel alle aanbieders. Een besparing van tien euro per maand, betekent al snel een besparing van duizenden euro’s over de looptijd van jouw hypotheek. Mooi meegenomen, toch? 

Maak direct een afspraak

Ik heb een vraag...

Heb je een vraag? Dan kan je deze stellen via dit formulier. Wij staan graag voor je klaar!

Aanhef: is niet ingevuld.

Naam: is niet ingevuld.

Telefoonnummer: is niet ingevuld.Vul een geldig nummer in.

E-mail: is niet ingevuld.

Mijn vraag: is niet ingevuld.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring. is niet ingevuld.