Geef jij voorkeur aan advies op de vestiging of op afstand? De keuze is aan jou. Lees meer.

Hierom kies je voor een Van Bruggen financieel adviseur:

Met 70 vestigingen krijg je altijd financieel advies bij jou in de buurt van een lokale expert. Daarnaast bieden sommige van onze adviseurs ook advies aan huis aan. Ons advies is 100% onafhankelijk en jij staat centraal! Wij regelen alle financiële zaken rondom jouw persoonlijke situatie, van het kopen of verkopen van een huis tot aan jouw verzekeringen en financiële zekerheid in de toekomst. Ontdek ons financieel advies online of tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend!Ontmoet onze adviseurs in een kennismakingsgesprek.

Jouw pensioen

Onze financieel adviseurs kunnen je helpen met financiële planning en pensioen. We gaan dan samen met jou kijken naar jouw huidige financiële situatie en toekomstige wensen.

Arbeidsongeschiktheid

Het kan iedereen overkomen. Er gebeurt iets naars – je wordt ziek of krijgt een (bedrijfs)ongeval – en hierdoor kun je je werk niet meer uitvoeren.

Oversluiten of niet

Het oversluiten van hypotheken is een ‘hot topic’. Wist jij dat 1 op de 3 hypotheekcontracten geen nieuwe financiering betreft, maar een oversluiting?

Waarom Van Bruggen Adviesgroep?

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak