Zelf aan de slag met jouw hypotheek

Van Bruggen Adviesgroep heeft al ruim 40 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. De kennis van onze hypotheekadviseurs bundelen we op onze website, zodat je zelf alvast op onderzoek uit kan gaan. Zo lees je bijvoorbeeld de antwoorden op vragen over hypotheken die vaak gesteld worden door onze klanten, bloggen we over veel besproken onderwerpen en bieden we tools waarmee je eenvoudig inzicht krijgt in jouw situatie rondom hypotheken.

Bereken online jouw maximale hypotheek

Relevante onderwerpen

Wellicht bent je ook geïnteresseerd in deze relevante onderwerpen met betrekking tot het afsluiten van een eerste hypotheek.

Aan de slag met een hypotheekadviseur

Toch liever meteen persoonlijk advies? Maak dan direct een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs in jouw buurt. Zij geven vaak niet alleen advies op hun kantoor, maar komen ook bij jou langs. Binnen kantoortijden krijg je binnen 15 minuten een reactie. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

In 7 stappen naar je eerste huis

Niets zo spannend als het kopen van een eerste eigen huis. Want wat komt er allemaal bij kijken en waar moet je op letten en aan denken? Hoeveel kan je bijvoorbeeld lenen? Blijft er dan wel elke maand voldoende over om leuke dingen te doen? Hoe werken de onderhandelingen over de prijs van het huis? Wat moet je allemaal verzekeren om gerust te kunnen klussen én wonen? Vragen en onzekerheden die iedereen kent bij de koop van een eerste huis. De adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep kennen ze natuurlijk ook en hebben 7 stappen voor het kopen van een eerste huis voor jou uitgewerkt.

Bekijk de 7 stappen

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak