Huis verkopen? Onze makelaar staat voor jou klaar!

Huis verkopen? Onze makelaar staat voor jou klaar!

Je huis verkopen doe je niet iedere dag. Laat je dus goed begeleiden door een deskundige verkoopmakelaar. De lokale makelaars en adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep kennen de regio, het aanbod én het prijspeil op de lokale markt. Daarop baseren zij hun aanpak, voor een goed resultaat!

Een huis verkopen met Van Bruggen: hoe werkt het?

Kies je voor Van Bruggen Adviesgroep om jou te begeleiden bij de verkoop van jouw woning? Dan brengen we allereerst jouw wensen en mogelijkheden in kaart. Daarna bepalen we samen wat de makelaar precies voor je gaat doen. Maak je gebruik van één of meerdere losse diensten? Wij geven bijvoorbeeld graag advies over je verkoopstrategie, begeleiden een bezichtiging of helpen in de prijsonderhandelingen.

Natuurlijk kunnen we je ook de complete verkoop uit handen nemen. Dan geven we je advies over de vraagprijs, de presentatie van de woning en behartigen we je belangen bij de onderhandelingen en bij het opstellen van koopcontract. Wat je ook kiest: bij onze makelaars mag je rekenen op helder, objectief advies en professionele begeleiding.

Wat kost een verkoopmakelaar? 

Ook wat tarief betreft heb je de keuze. Betaal je graag een vaste courtage of liever een percentage dat afhankelijk is van het resultaat van de verkoop? Er zijn ook heel veel verschillende mogelijkheden om jouw woning regionaal goed onder de aandacht te brengen. Van het maken van mooie foto’s en het samenstellen van informatiepakketjes voor belangstellenden tot het adverteren in de lokale krant of het deelnemen aan een Open Huizen Dag. Aan verschillende mogelijkheden hangen verschillende prijskaartjes.

Kopje koffie?

Interesse in de professionele begeleiding van Van Bruggen Adviesgroep, bij de verkoop van jouw huis? Kom dan gerust eens kennismaken. De koffie staat klaar en onze adviseurs en makelaars helpen je graag.

Maak direct een afspraak

Contactformulier

Bel mij terug is niet ingevuld.

Aanhef is niet ingevuld.

Naam: is niet ingevuld.

Telefoonnummer: is niet ingevuld.

E-mail: is niet ingevuld.

Opmerkingen: is niet ingevuld.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring. is niet ingevuld.