Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Tiel Grotebrugse Grintweg 12D
4005 AH Tiel
Opent maandag om 09:30 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:30 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Tiel

Hypotheekadvies in Tiel

Droom je van een nieuwe woning in Tiel of omgeving? Kun je bijvoorbeeld wel wat extra ruimte gebruiken? Ben je toe aan een fijn onderkomen in een andere wijk? Of heb je je zinnen gezet op een nieuwbouwhuis? Wij zijn er in al die gevallen om jou te begeleiden, zowel met aankoopmakelaardij als met hypotheekadvies in Tiel. Al meer dan 10 jaar adviseren we inwoners van Tiel en omstreken bij de aankoop van hun woning en allerlei andere hypotheekvragen. Dus ook als je hoopt te besparen op je hypotheek, je hypotheek wilt verhogen of je overwaarde wilt opnemen, zit je bij ons goed.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Makelaardij en hypotheekadvies in Tiel op één plek

Een huis kopen is in allerlei opzichten een spannende aangelegenheid. Dat geldt uiteraard voor starters op de woningmarkt, maar zeker ook voor mensen die van het ene naar het andere koophuis verhuizen. Je moet ten eerste ertussen zien te komen met de vele overbiedende kapers op de kust. Soms zijn woningen al verkocht voordat je ze ook maar hebt kunnen bezichtigen. En als je eenmaal een woning hebt gevonden en het winnende bod hebt uitgebracht, dan moet er ook nog van alles geregeld worden voor de hypotheek. Vaak ook met harde deadlines als extra uitdaging.

De oplossing? Zorg dat je er niet alleen voor staat en schakel een expert in die jou tijdens dit spannende traject kan bijstaan. Bij Van Bruggen Adviesgroep in Tiel kun je zelfs twee experts tot je beschikking krijgen als je dat wilt. Bij ons staat zowel een hypotheekadviseur als een aankoopmakelaar voor je klaar. De aankoopmakelaar helpt je om snel toe te happen als er nieuw woningaanbod op de markt komt en om een passend en strategisch bod uit te brengen op je droomwoning. De hypotheekadviseur helpt je daarnaast om een passende en verantwoorde hypotheek af te sluiten met een voordelige rente en gunstige voorwaarden.

Zo krijg je vanuit alle kanten optimale begeleiding bij de aankoop van je nieuwe droomwoning.

Persoonlijk hypotheekadvies over al je hypotheekvragen

Een hypotheek afsluiten is niet iets wat je zomaar even doet, zoals wanneer je met een paar klikken op de knop een spaarrekening opent. Het gaat om veel geld en je zit aan een hypotheek ook nog zo’n dertig jaar vast. Daarom helpen wij je om uit het grote aanbod aan hypotheken juist tot een passende en voordelige hypotheek voor jou te komen. Dat is waar ons onafhankelijke hypotheekadvies in Tiel om draait.

We kunnen je al vanaf het begin bijstaan bij al je hypotheekvragen. Zo geven we je graag antwoord op elk van deze vragen:

 • Hoeveel kun je maximaal aan hypotheek krijgen?
 • Bij welke hypotheekaanbieder kun jij het beste terecht voor een passende hypotheek?
 • Hoe lang (of kort) kun je je rente het beste vastzetten?
 • Welke hypotheekvorm past bij jou?
 • Is het wel of niet verstandig om je hypotheek deels aflossingsvrij te laten zijn?
 • Als je al een hypotheek hebt lopen, doe je er dan goed aan die mee te nemen of juist om die over te sluiten?
 • Welke verzekeringen zijn verstandig om naast je hypotheek te nemen?
 • Welke mogelijkheden heb je financieel gezien om je woning te verbouwen?

Welke hypotheekvraag heb jij? Voel je vrij om een vrijblijvend eerste gesprek te plannen bij ons op kantoor of via de telefoon. Dat is volledig gratis en helpt jou alvast een stap verder.

Gratis eerste gesprek

Hoeveel hypotheek kun je krijgen?

Een belangrijke eerste vraag om te beantwoorden voordat je überhaupt op huizenjacht gaat, is hoeveel je kunt krijgen aan hypotheek. Dat is uiteraard bepalend voor de prijsklasse waarbinnen je voor huizen kunt gaan kijken. Online kun je alvast een beeld krijgen van jouw maximale hypotheek. Let wel op dat dit een eerste indicatie is. Wil je precies weten wat jouw budget is? Kom dan langs voor een gratis gesprek waarin we jouw hypotheekopties voor je berekenen. Dan kun je daarna goed voorbereid je zoektocht via Funda starten.

Ook als je ondernemer bent en nieuwsgierig bent naar je hypotheekmogelijkheden, helpen we je graag verder. Wist je dat er vaak al opties voor een zzp-hypotheek zijn als je pas één jaar ondernemer bent? Grote kans dat een hypotheek dus wel degelijk een mogelijkheid is voor jou. Ook het feit dat je met pensioen bent, hoeft een hypotheekaanvraag niet in de weg staan. Speciaal voor gepensioneerden is er de seniorenhypotheek, waarmee je ondanks je (naderende) pensioen een passende hypotheek kunt krijgen.

Bespreek gratis jouw hypotheekopties

Waarom ons hypotheekadvies in Tiel inschakelen?

Een belangrijk voordeel van ons hypotheekadvies in Tiel is dat wij volledig onafhankelijk zijn. We zijn dus niet specifiek gebonden aan één of enkele hypotheekaanbieders, maar werken samen met talloze geldverstrekkers. Daardoor kunnen we gericht op zoek gaan naar een hypotheekproduct dat aansluit op jouw wensen en financiële plaatje.

Daarnaast ben je bij ons zeker van deze voordelen:

 • Deskundig totaaladvies over een passende financiële oplossing
 • Advies over passende hypotheken of verzekeringen
 • Altijd maatwerk, geen standaardoplossingen
 • Uitgebreide kennis van pensioenvoorzieningen
 • Eén persoonlijk aanspreekpunt
 • Combinatie van financieel advies en makelaardij mogelijk
 • Onafhankelijk advies (keuze uit veel aanbieders)

Kun jij extra hypotheek krijgen?

Je hebt het vast al op allerlei plekken gehoord of gelezen: de huizenprijzen gaan door het dak. Voor starters en verhuizers is dat niet altijd een fijne ontwikkeling. Maar als je al een koophuis hebt, kan dit best gunstig uitpakken. Je hebt dan overwaarde op je huis en kunt daardoor mogelijk meer hypotheek krijgen. Dat is dan weer aantrekkelijk als je nog plannen hebt die om een extra buffer vragen. Wellicht wil je bijvoorbeeld je woning verbouwen, een schenking aan familieleden doen, je tuin laten opknappen of je AOW en werkgeverspensioen aanvullen met een extra bedrag. Of misschien droom je al jaren van een vakantiewoning of een tweede huis dat je aan anderen kunt verhuren. Ook die droom kan dankzij je overwaarde dichterbij zijn dan je denkt.

Voor het verzilveren van je overwaarde bestaan meerdere manieren. Elk met hun eigen voordelen en haken en ogen. Daarom is het verstandig om hypotheekadvies in Tiel in te schakelen, zodat je knopen kunt doorhakken en de juiste keuzes maakt. Wij helpen je hier graag bij. Zo kunnen we je meer vertellen over jouw specifieke mogelijkheden voor:

 • een tweede hypotheek afsluiten bij een andere aanbieder;
 • je hypotheek verhogen via een onderhandse verhoging;
 • je hypotheek oversluiten en zo in één keer je overwaarde opnemen en mogelijk besparen op je rentelasten;
 • een opeethypotheek afsluiten, waarbij je maandelijks een bepaald deel van je overwaarde krijgt uitgekeerd (handig als je gepensioneerd bent!).

Wil je om te beginnen weten wat jij kunt doen met je overwaarde en hoeveel van dit bedrag je kunt opnemen? Laten we er kosteloos en vrijblijvend over in gesprek gaan. Je bent op afspraak altijd welkom bij ons op kantoor.

Gratis jouw opties bespreken

Waar geven we nog meer financieel advies over?

De vragen waar we ons voor klanten in vastbijten, blijven niet bij enkel hypotheekadvies in Tiel. We kijken voor klanten juist vaak mee naar het financiële totaalplaatje. Zo hebben we ook oog voor wat te doen met je pensioen, eventuele verzekeringen om naast je hypotheek te nemen of andere financiële aandachtspunten. Je zit bij ons dan ook goed voor een financieel advies dat volledig is afgestemd op jouw vragen en wensen.

Zo kunnen we je ook financieel advies of pensioenadvies op maat geven over elk van deze vragen:

 • Welke financieringsopties zijn er voor het verduurzamen van mijn huis?
 • Wat moet ik regelen voor mijn hypotheek als ik richting mijn pensioen ga?
 • Welke opties heb ik met mijn hypotheek als de rentevaste periode binnenkort afloopt?
 • Doe ik er goed aan om bepaalde verzekeringen af te sluiten naast mijn hypotheek, en bij welke verzekeraar kan ik daarvoor het beste terecht?
 • Wat moet ik financieel zoal regelen na een scheiding?
 • Hoe kan ik besparen op mijn hypotheek? Is oversluiten of rentemiddeling bijvoorbeeld een optie?
 • Wat zijn de mogelijkheden om geld te schenken aan mijn kinderen?
 • Op welke manieren kan ik mijn kinderen nog meer helpen om een huis te kopen?
 • Waar moet ik aan denken om straks na mijn pensionering voldoende geld te hebben om van rond te komen?

Over elk van die vragen en andere financiële vragen die bij jou op het puntje van je tong liggen, adviseren we je graag. Kom vooral langs om er samen naar te kijken.

Gratis eerste gesprek met hypotheekadviseur in Tiel

Graag maken we kennis met je om samen te ontdekken hoe wij jou als onafhankelijke hypotheekadviseur in Tiel verder kunnen helpen. Het eerste gesprek nemen we volledig voor onze rekening.

Plan je gratis eerste afspraak in via 0344 – 695 014 of via tiel@vanbruggen.nl. Of klik op de knop hieronder om direct contact met ons op te nemen. Dan ontmoeten we je vast binnenkort.

Plan een kennismaking