Hypotheekadvies

Hypotheekadvies

Alle kennis en ervaring die wij in de afgelopen 40 jaar hebben opgedaan als financieel dienstverlener, zetten wij graag in om u van dienst te zijn met het beste onafhankelijke hypotheekadvies. Onze erkende hypotheekadviseurs adviseren u in alle situaties, ongeacht of u een starter bent die voor het eerst een hypotheek wilt afsluiten, een doorstromer bent met ervaring in het afsluiten van een hypotheek of simpelweg wilt besparen op uw huidige hypotheek.

Hierom kiest u voor een erkende Van Bruggen hypotheekadviseur:

  • Ruim 70 vestigingen door heel Nederland
  • 100% onafhankelijk, helder en deskundig hypotheekadvies 
  • In tegenstelling tot uw bank, vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers in de markt.
  • Eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend
  • U kunt snel terecht en we nemen graag de tijd om naar uw persoonlijke wensen te luisteren

We staan graag voor u klaar! Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kost u niets. Tijdens dit gesprek brengen wij uw wensen in kaart en bepalen we samen het beste vervolgtraject om u zo goed en zo snel mogelijk te ontzorgen rondom hypotheken. Wij zijn benieuwd naar uw verhaal! U ook naar die van ons? Vraag dan direct een kennismakingsgesprek aan of lees verder over hypotheken op onze website.

Ontmoet een hypotheekadviseur in de buurt

Een goede hypotheekadviseur bespaart u al gauw €15.000 in 30 jaar tijd

Uit onderzoek blijkt dat hypotheekklanten van een bank gemiddeld 0,67% meer rente betalen dan de scherpste aanbieding in de markt. Bij een bank heeft u namelijk maar de keuze uit één aanbieder: de bank zelf. Een onafhankelijk adviseur kijkt naar vrijwel alle geldverstrekkers in de markt. Een lagere rente is daarbij het resultaat. En dat scheelt! Bij een gemiddelde annuïteitenhypotheek zo’n €15.000,- bruto in 30 jaar tijd: een voordeel dat u iedere maand weer terugziet.

Lees meer over ons onderzoek >

Ons hypotheekadvies gaat verder

Van Bruggen Adviesgroep heeft al ruim 40 jaar ervaring in hypotheken en verzekeringen. Ons advies houdt daar echter niet op: we helpen u natuurlijk ook graag met overige financiële vraagstukken. Er komen momenten in uw leven die grote gevolgen kunnen hebben op uw financiële situatie. Juist op die momenten kan het advies van een ervaren financieel adviseur het verschil maken. Heeft u bijvoorbeeld een kinderwens? Is het dan mogelijk dat u en/of uw partner minder gaan werken, is een verbouwing van het huis mogelijk of wilt u weten hoe u het beste kunt sparen voor de kleine? Ons financieel advies maakt dan het verschil. Of in het geval van een echtscheiding: moet u dan het huis verkopen, welke financiële verplichtingen (alimentatie) gaan er komen en welke invloed heeft dat op uw pensioen? Ook dan geeft ons advies u zekerheid en houvast. Er zijn vele voorbeelden van momenten waarop ons financieel advies het verschil maakt. Onze adviseur bij u in de buurt vertelt u er natuurlijk ook graag meer over.

Maak nu een afspraak

Aanhef is niet ingevuld.

Naam is niet ingevuld.

Telefoonnummer is niet ingevuld.Vul een geldig nummer in.

Email is niet ingevuld.

Opmerking is niet ingevuld.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring. is niet ingevuld.