Deskundige en ervaren hypotheekadviseurs

Van Bruggen Adviesgroep heeft al ruim veertig jaar kennis en ervaring als financieel dienstverlener in hypotheken en verzekeringen. We zetten dit graag in om je te helpen met onafhankelijk hypotheekadvies. Onze erkende hypotheekadviseurs geven je advies op maat, in elke situatie. Of je nu een starter bent of al eerder een hypotheek hebt afgesloten.

Kiezen voor Van Bruggen Adviesgroep

Als je kiest voor Van Bruggen Adviesgroep, kies je voor:
• 100% onafhankelijk, helder en deskundig hypotheekadvies.
• Een vergelijking van vrijwel alle geldverstrekkers in de markt.
• Ongeveer 70 vestigingen door heel Nederland; er is dus altijd wel een adviseur bij jou in de buurt.
• Een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek.
• Adviseurs die de tijd voor je nemen. We luisteren naar je persoonlijke wensen. Bovendien kun je altijd snel terecht!

Financieel advies op maat

Iedereen krijgt te maken met gebeurtenissen of momenten die grote gevolgen hebben op jouw financiële situatie. Ons advies houdt niet op bij hypotheken en verzekeringen: we helpen je ook graag met alle andere financiële vraagstukken. Of het nu gaat om een kinderwens, een echtscheiding of werkloosheid: ons deskundig, financieel advies biedt zekerheid en houvast.

Hypotheekadvies: adviseur van een bank versus een onafhankelijk adviseur

Vaak is het verschil tussen hypotheekadvies van een adviseur van een bank of van een onafhankelijk adviseur niet altijd even duidelijk voor de consument. Een hypotheekadvies bij een bank is toch iets anders is dan een advies door een onafhankelijk financieel adviseur. Het grootste verschil zit ‘m in de vergelijking met geldverstrekkers. Een onafhankelijk financieel adviseur kan meerdere geldverstrekkers met elkaar vergelijken en biedt daarom echt onafhankelijk hypotheekadvies. Een adviseur van een bank beschikt logischerwijs alleen over zijn eigen producten; de hypotheken van de desbetreffende bank. Hoe kleiner het assortiment dat wordt vergeleken, hoe groter de kans dat de consument een scherpe rente misloopt. De kans is klein dat die bank net op dat moment de scherpste rente in de markt heeft. Een onafhankelijk financieel adviseur kan dus écht onafhankelijk hypotheekadvies bieden. Hij vergelijkt meerdere producten en kan zo de best passende hypotheek met de beste voorwaarden selecteren voor de klant. Ook online hypotheekadvies van een onafhankelijk financieel adviseur is mogelijk.

Ontmoet jouw financieel adviseur

Wij staan graag voor je klaar! Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kost niets.

Vraag een kennismakingsgesprek aan

Maximale hypotheek berekenen

Wat kun jij lenen? Wanneer je je inkomensgegevens invult, weet je hoeveel je maximaal kunt lenen en wat dat betekent voor je maandlasten.

Hypotheek oversluiten?

Het oversluiten van je hypotheek heeft voor- en nadelen. Vaak gaan je maandlasten naar beneden, omdat je meteen naar een lagere rente gaat. Maar er zijn ook nadelen. 

Hypotheekrente vergelijken

Wat zijn de huidige renteverwachtingen? En welke geldverstrekkers verhoogden of verlaagden hun rente? Bekijk het allemaal in dit overzicht.

Waarom Van Bruggen Adviesgroep?

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak