Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

Waarom Van Bruggen Adviesgroep?

  • Financieel advies op maat (ook online)
  • 100% onafhankelijk advies
  • Altijd een lokale expert bij jou in de buurt
  • Uitstekende klantwaarderingen (8,9 gemiddeld)
  • Totaaladvies over méér dan alleen hypotheken
  • Duidelijke uitleg over jouw mogelijkheden
  • Eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend 

Wie zijn wij?

Van Bruggen Adviesgroep is een onafhankelijke financieel dienstverlener met vestigingen door het hele land. Al vanaf 1973. Als franchiseorganisatie tellen we meer dan 70 kantoren verspreid over Nederland. In elke vestiging kun jij terecht voor duidelijk en objectief financieel advies. Of dat nu gaat over je hypotheek, verzekeringen, pensioen of andere financiële vragen – wij zijn er voor jou. Wij willen jou als klant blij maken door jouw wensen, belangrijke levensgebeurtenissen en dromen met een financieel plan een stap dichterbij te halen. Met duidelijke uitleg en persoonlijke aandacht zorgen we ervoor dat jij goed geïnformeerd verantwoorde financiële keuzes kunt maken.

De centrale organisatie bevindt zich in Apeldoorn aan de Prins-Willem Alexanderlaan 711. Hier zijn ongeveer 50 werknemers werkzaam (36,74 FTE - oktober 2021).

Contactgegevens (centrale organisatie)

Bezoekadres:
Prins Willem-Alexanderlaan 711
7311 ST Apeldoorn

Telefoon:
0800 1600
055 580 55 55

Email:
info@vanbruggen.nl

Zoek een vestiging bij jou in de buurt

Van Amsterdam tot Klazienaveen.  Van Zeeland tot Groningen. Ook vlak bij jou is er vast een vestiging van Van Bruggen Adviesgroep te vinden. Ontdek hier waar je bij jou in de buurt terecht kunt bij een Van Bruggen-adviseur.

Bekijk alle vestigingen

Overwaarde whitepaper downloaden

Onze visie

Wij geloven dat iedereen in Nederland goed financieel advies verdient. Een advies dat helpt om jouw dromen, toekomstplannen en wensen – groot of klein – waar te maken. En dat jou een goede nachtrust bezorgt, omdat je zeker weet dat alles financieel goed geregeld is en dat je geen onverantwoorde financiële risico’s loopt. Wij zoeken uit wat jij écht wilt en wat jou raakt. En we zetten ons er 100% voor in om dat op een verantwoorde manier voor elkaar te krijgen.

Onze missie

Wij zijn pas tevreden als jij begrijpt waarom een bepaalde financiële keuze wel of niet verstandig is én daar zelf ook achter staat. Met ons advies zijn wij er dan ook voor jou. We willen dat jij tevreden bent, goed geïnformeerde keuzes maakt en zonder zorgen over je financiële situatie verder kunt. 

Daarom zetten onze onafhankelijke adviseurs zich er dagelijks voor in dat jij op een verantwoorde manier jouw dromen kunt waarmaken. Bijvoorbeeld als je droomt van een eigen woning kopen, als je je een onbezorgd pensioen wilt of als je voor later een financieel plan wilt hebben. Onze 100% onafhankelijke, goed opgeleide en vakbekwame adviseurs geven je persoonlijk financieel advies om dat voor elkaar te krijgen.

Daarbij kijken we niet alleen naar je situatie nu. Een financieel advies is in onze ogen pas goed als het ook in de toekomst nog bij je past. Daarom zijn we ook in de toekomst graag betrokken.

Méér dan alleen hypotheekadvies

Wij zijn er om jou te helpen. Van A tot Z. Daarom zijn wij niet de zoveelste hypotheekadviseur. Nee, wij bieden totaaladvies. We regelen graag al je financiële zaken voor je. Naast hypotheken, hebben ook verzekeringen, pensioen en andere financiële vragen voor ons geen geheimen. Zo kun jij financieel gezien een zorgeloze toekomst tegemoet gaan. 

Bij ons kun je terecht met allerlei soorten financiële vraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan:

Écht onafhankelijk advies

Wij zijn 100% onafhankelijk in ons financieel advies aan jou. Bij Van Bruggen Adviesgroep Sta jij centraal, niet de geldverstrekker. We werken samen met bijna alle geldverstrekkers en verzekeraars. We zitten dus niet vast aan de producten van één geldverstrekker of verzekeraar als we jou financieel advies geven, maar vergelijken veel verschillende aanbieders met elkaar. 

Daarin verschillen wij van banken, die bijna altijd alleen hun eigen financiële producten adviseren. We zoeken een goede deal voor jou, zodat jij qua rente en premie voordelig uit bent en zeker weet dat het geadviseerde product bij jou past. Nu en in de toekomst. 

Betrokkenheid

We nemen echt de tijd om jou zo goed mogelijk te adviseren. Je bent bij ons niet klant nummer zoveel. We werken ook niet met standaardtrajecten. Nee, elke klant krijgt bij ons persoonlijke aandacht en advies op maat. Want hoe beter wij jou en je wensen kennen, hoe beter we je ook kunnen adviseren. Die service waarderen onze klanten. Met een 8,9 gemiddeld om precies te zijn. 

Landelijk netwerk van lokale experts

We zijn een organisatie van franchisenemers door heel Nederland. Er is dus altijd een kantoor bij jou in de buurt. Ook geven onze adviseurs online advies. Als klant profiteer je bij ons van een grote en betrouwbare organisatie met lokale experts. Ieder hebben zij lokale expertise en een netwerk in de regio. Je krijgt dus het beste van twee werelden: een landelijk netwerk met lokale expertise.

Deskundigheid

Onze adviseurs zijn geselecteerd op vakkennis en ervaring. Als organisatie hebben wij 48 jaar ervaring in financieel advies. We werken met adviseurs die de kleine lettertjes kennen en begrijpen. Zij zijn bekend met hypotheken, verzekeringen, pensioen en andere financiële zaken. Ze kennen de mogelijkheden en voorwaarden. Zo kun jij op een verantwoorde manier een huis kopen, stoppen met werken of de studie van je kind veilig stellen. 

Duidelijke uitleg

Jij moet weten waar je aan toe bent en waarom een keuze gunstig is of niet. Want alleen zo kun je keuzes maken die voor jou voordelig uitpakken. Nu en later. Daarom nemen we de tijd om je goed te informeren. Niet alleen in onze adviesgespreken trouwens. Zo praten we je bij over actuele renteverwachtingen, vind je op onze site veel inhoudelijke informatie én houden we je via blogs, e-books en webinars op de hoogte van actuele thema’s.  

Een stukje geschiedenis

Van Bruggen Adviesgroep gaat heel wat jaren terug in de tijd. Tot 1973 om precies te zijn. Toen werd het bedrijf opgericht door Hans van Bruggen. Destijds niet als grote franchiseorganisatie, maar in de vorm van huis-aan-huisverkoop van verzekeringen. Niet veel later opende Hans een kantoor, al snel volgden er meer kantoren. En ook dat smaakte naar meer: meer mensen helpen en meer filialen in het hele land. Zo werd Van Bruggen Adviesgroep in 1996 de franchiseorganisatie, zoals je die nu kent. Met kantoren door heel Nederland. En met altijd een adviseur bij jou in de buurt. 

Onze tijdlijn

1973: Oprichting Van Bruggen Adviesgroep. 
1996: Van Bruggen Adviesgroep wordt franchiseorganisatie met kantoren in heel Nederland.
1998: Eerste Nationale Hypothekenkrant valt bij huishoudens in de brievenbus. 
2001: Sponsoring TV Makelaar. 
2002: Nieuw logo (dat we nog steeds met trots gebruiken). 
2004: Verhuizing naar Kerklaan in Apeldoorn. 
2008: Pieter van Tuinen wordt interim directeur. 
2017: Pieter wordt volledig eigenaar Van Bruggen Adviesgroep.
2018: Michiel Meijer wordt algemeen directeur.
2020: Verhuizing naar Prins Willem-Alexanderlaan in Apeldoorn.
2021: Verkoop Van Bruggen Adviesgroep aan Veldsink Groep.  

Werken bij Van Bruggen Adviesgroep

Word jij er blij van om klanten écht goed op weg te helpen? Door als franchisenemer jouw eigen kantoor te starten voor financieel advies? Door je met jouw bestaande kantoor aan te sluiten bij Van Bruggen Adviesgroep? Of door vanuit ons hoofdkantoor in Apeldoorn franchisenemers te ondersteunen? Werken bij Van Bruggen Adviesgroep betekent werken met een glimlach in een inspirerende, dynamische en uitdagende organisatie waar elke dag anders is. Bekijk onze vacatures. Wie weet verwelkomen wij je binnenkort bij de Van Bruggen-familie. 

Werken bij Van Bruggen Adviesgroep

Partner van het Oranje Fonds

Van Bruggen Adviesgroep steunt het Oranje Fonds met tijd en geld. Het Oranje Fonds streeft er, net als wij, naar dat iedereen kan meedoen aan de samenleving en ondersteunt daarom iedereen die iets voor een ander wil doen. Naast de financiële steun kan het Oranje Fonds een beroep doen op de kennis en kunde van onze financieel adviseurs tijdens de kennisdagen die het Oranje Fonds organiseert. Ons partnerschap is op basis van een themagift. Mede dankzij onze gift kan het Oranje Fonds projecten realiseren, zodat iedereen kan meedoen in de maatschappij. Lees en bekijk de verhalen over de mensen achter deze projecten.

Doe je mee?

Overwaarde whitepaper downloaden

Volg Van Bruggen Adviesgroep

We houden jou graag op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen. Bijvoorbeeld van de actuele rentestanden, belangrijk nieuws en andere wetenswaardigheden die voor jouw financiële situatie van belang zijn. Wil je nooit meer iets missen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste (rente)nieuws.

Of volg ons op Facebook of LinkedIn.

Vrijblijvend en gratis kennismaken?

Nu weet je een heleboel over ons: wie wij zijn, wat we doen en waar we voor staan. Uiteraard zijn we ook heel benieuwd naar jou. Wie ben jij? Wat zijn jouw wensen? En wat wil jij financieel gezien bereiken? Laten we vrijblijvend kennismaken. Ook jou helpen we graag op weg met financieel advies op maat.

Het eerste gesprek is bij ons altijd gratis. Je zit nergens aan vast en betaalt er niets voor. Maak een afspraak en ontdek wat onze opties zijn voor jou.

Maak een gratis kennismakingsafspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep

Word ondernemer

Ben jij ondernemer of werkzaam in de financiële branche? Word jij blij van het geven van financieel advies aan klanten? En wil je in vrijheid kunnen ondernemen? Sluit je dan aan bij een sterk merk met bewezen formule. 

Oranjefonds

Het Oranje Fonds is het grootste nationale fonds op sociaal gebied. Het Oranje Fonds streeft ernaar dat iedereen mee kan doen in de samenleving. Daarom steunt Van Bruggen Adviesgroep het Oranje Fonds.

Pers

Wij delen graag onze kennis en visie op de markt, de ontwikkelingen binnen de markt en wat er speelt bij consumenten. Want samen bereiken we meer. Samen vertellen we meer! Wil je met ons samenwerken? 

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak