Over ons

Waarom Van Bruggen Adviesgroep?

Als landelijke organisatie met onafhankelijke, financieel adviseurs heeft Van Bruggen Adviesgroep een duidelijk hoofddoel: dé meest klantvriendelijke dienstverlener van Nederland worden én bij alle life-events altijd het verschil kunnen maken voor de klant. Naast financieel advies biedt zij ook makelaardijdiensten, zodat de klant op één adres terecht kan voor alle zaken rond de koop of verkoop van een huis.

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1973 actief als financieel dienstverlener. Haar ruime kennis en ervaring zetten ze graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft.

Voor Van Bruggen Adviesgroep staat u centraal en niet de geldverstrekkers en verzekeraars met wie wij samenwerken. Dit betekent dat u snel bij uw Van Bruggen-adviseur terecht kunt en uw adviseur graag de tijd voor u neemt om u optimaal te adviseren en van dienst te zijn. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijkt uw onafhankelijk adviseur vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Dit in tegenstelling tot uw bank, die enkel naar de eigen producten kijkt.

Vrijblijvend kennismaken

Uw Van Bruggen-adviseur staat dan ook graag voor u klaar! Het kennismakingsgesprek kost u niets.

Maak direct een vrijblijvende afspraak

Ik heb een vraag...

Heeft u een vraag? Dan kunt u deze stellen via dit formulier. Wij staan graag voor u klaar!

Aanhef: is niet ingevuld.

Naam: is niet ingevuld.

Telefoonnummer: is niet ingevuld.Vul een geldig nummer in.

E-mail: is niet ingevuld.

Mijn vraag: is niet ingevuld.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring. is niet ingevuld.