Over ons

Bij ons draait alles om jou. Daarom kun je altijd snel bij je persoonlijke Van Bruggen-adviseur terecht. Deze heeft alle tijd voor jou, zodat jij na een afspraak optimaal geïnformeerd en geadviseerd bent. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij centraal. Wij zorgen ervoor dat jij precies weet waar je aan toe bent. Dat wil je immers graag als het gaat om zoiets belangrijks als je financiën.

Jouw onafhankelijk financieel adviseur

Van Bruggen Adviesgroep is al sinds de oprichting in 1973 een onafhankelijke adviesorganisatie. Dit betekent dat we nagenoeg alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen voor je vergelijken. Je bent dus altijd zeker van een volledig, eerlijk en onderbouwd advies. Wij vinden het aantrekkelijkste voorstel dat volledig past bij jouw persoonlijke situatie.

Wij maken het verschil voor jou

Wij hebben als organisatie één duidelijk hoofddoel: de meest klantvriendelijke dienstverlener van Nederland worden én bij alle belangrijke gebeurtenissen in het leven altijd het verschil maken. Voor jou. We maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom kun je bij ons terecht voor alle zaken rondom de koop of verkoop van een huis. Niet alleen geven we financieel advies, we bieden je ook de beste verzekeringen die passen bij jou. Onze makelaars staan klaar om je te helpen bij de taxatie, verkoop of aankoop van een woning.

Vertel ons jouw verhaal. Deel je dromen. Wij helpen.

Wil je een keer vrijblijvend kennismaken en een deskundige blik op jouw persoonlijke situatie op het vlak van wonen, financieren of verzekeren? Je Van Bruggen-adviseur staat voor je klaar!

Maak direct een vrijblijvende afspraak

Ik heb een vraag...

Heb je een vraag? Dan kan je deze stellen via dit formulier. Wij staan graag voor je klaar!

Aanhef: is niet ingevuld.

Naam: is niet ingevuld.

Telefoonnummer: is niet ingevuld.Vul een geldig nummer in.

E-mail: is niet ingevuld.

Mijn vraag: is niet ingevuld.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring. is niet ingevuld.