Geef jij voorkeur aan advies op de vestiging of op afstand? De keuze is aan jou. Lees meer.

Er zijn verschillende redenen waarom het tijd kan zijn voor een nieuwe hypotheek: je wilt bijvoorbeeld verhuizen, of de looptijd van je huidige rentevaste periode of hypotheek loopt binnenkort af. Hoogste tijd om een passende hypotheek te vinden voor jouw persoonlijke situatie.

Bereken online jouw maximale hypotheek

Voor de meeste mensen is een nieuwe hypotheek afsluiten geen dagelijkse kost. Dat geldt niet voor onze hypotheekadviseurs. Zij hebben ruime kennis van de recente ontwikkelingen, zijn op de hoogte van de snel veranderende rentes en voorwaarden en weten welke aanbieders er zijn op de markt.

Het beste hypotheekadvies, online en op locatie

In de afgelopen veertig jaar hebben onze adviseurs veel kennis vergaard. Dit hebben we gebundeld op deze website, zodat jij je online alvast kunt inlezen wanneer je een nieuwe hypotheek wilt afsluiten. Lees bijvoorbeeld meer over het einde van de rentevaste periode of over je hypotheek aflossen. Liever direct persoonlijk advies? Dat kan natuurlijk ook! Vraag vrijblijvend een kosteloos kennismakingsgesprek aan bij één van onze adviseurs. Dit kan bij een kantoor bij jou in de buurt, of gewoon bij jou thuis.

Hulp nodig bij verhuizen? 

Ga je verhuizen? Dat betekent: een nieuwe hypotheek afsluiten of je hypotheek oversluiten. Wist je dat onze adviseurs je ook begeleiden bij de verkoop van jouw woning en helpen bij de aankoop van een nieuwe woning? Veel ervaren hypotheekadviseurs van Van Bruggen Adviesgroep zijn namelijk ook makelaar, of hebben verkoop- en aankoopmakelaars in dienst. Bij Van Bruggen Adviesgroep makelaardij regel je alle zaken rondom aankoop, verkoop en financiering van jouw nieuwe woning.

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak