Privacy

Privacy & Cookie statement

Hierbij treft u de Privacy & Cookie Statement aan van Van Bruggen Adviesgroep. Van Bruggen Adviesgroep is een franchise organisatie bestaande uit onafhankelijke, financieel adviseurs. 40 jaar ervaring heeft geleid tot een ijzersterk merk, dat bewezen succesvol is. Vanuit onze vestigingen verspreid over Nederland bieden we onze relaties financieel totaaladvies. Onze adviseurs onderscheiden zich door hun expertise, deskundigheid en betrokkenheid dat zorgt voor een solide totaaladvies dat naadloos aansluit bij iemands financiële situatie en wensen. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar de huidige situatie, maar ook naar de toekomst.

Dit Privacy & Cookie Statement is van toepassing op alle diensten, producten en activiteiten van Van Bruggen Adviesgroep.

Zorgplicht

Van Bruggen Adviesgroep houdt u als financiële dienstverlener graag op de hoogte. Dit is tevens wettelijk geregeld en wordt de zorgplicht genoemd. Deze zorgplicht valt onder de Wet op het financieel toezicht (Wft). Om u zo goed en effectief als mogelijk te informeren verzoeken wij u ons toestemming te geven om u per email te mogen informeren.

Persoonlijke gegevens

Wanneer u zich aanmeldt voor een e-mail nieuwsbrief, deelneemt aan een actie, gebruik maakt van onze interactieve of online diensten of contact opneemt met Van Bruggen Adviesgroep, worden de door u verstrekte en gebruikte persoonsgegevens vastgelegd en verwerkt.

Door het invoeren van uw persoonlijke gegevens op onze website gaat u ermee akkoord, dat uw gegevens worden opgeslagen in de database van de Van Bruggen Adviesgroep. Wij hechten er grote waarde aan dat de verwerking van uw persoonlijke gegevens gebeurt op een wijze die in overeenstemming is met de bestaande waarborgen voor de bescherming van uw privacy. Wij verwerken uw persoonsgegevens uitsluitend met betrekking tot Van Bruggen Adviesgroep. Iedere verwerking is in overeenstemming met de wet en geschiedt op een behoorlijke en zorgvuldige wijze. Onze verwerking van persoonsgegevens is krachtens de Wet bescherming persoonsgegevens gemeld bij de Registratiekamer te ’s-Gravenhage.

Doeleinden gegevens

De verstrekte persoonsgegevens kunnen door Van Bruggen Adviesgroep worden verwerkt voor de volgende doeleinden:

  • Om u te factureren na het afnemen van een betaalde dienst of product;
  • Om u op de hoogte te houden van de producten en diensten van Van Bruggen Adviesgroep;
  • Om u een nieuwsbrief, gebruikersinformatie, servicebericht of andere (al dan niet elektronische) boodschap te sturen;

Indien u gebruik maakt van onze interactieve diensten, is het mogelijk dat er automatisch voor u een account wordt aangemaakt met gebruikmaking van de door u reeds verstrekte persoonsgegevens.

Gegevensverstrekking aan derden

De desbetreffende databases behoren uitsluitend tot de franchise organisatie van Van Bruggen Adviesgroep en zijn niet voor derden toegankelijk.

Cookies

Bij bezoek van websites van Van Bruggen Adviesgroep kan informatie over uw gebruik van deze websites worden verzameld door middel van cookies. Cookies zijn kleine tekst bestanden die door een website op uw computer worden gezet en zijn niet schadelijk voor uw computer.

Cookies helpen om het navigeren in een website te vergemakkelijken door het onthouden van bijvoorbeeld inlognamen, wachtwoorden en (taal-)voorkeuren. Er bestaan ook cookies die op basis van de websites die u bezoekt een inschatting maken van uw interesses. Deze cookies onthouden alleen uw voorkeuren en interesses, op basis van uw surfgedrag en bevatten geen persoonsgegevens.

Van Bruggen Adviesgroep kan cookies plaatsen voor de volgende doeleinden:

  • om het gebruik van haar websites te analyseren
  • om haar websites te optimaliseren
  • om meer op u gerichte informatie op haar websites te plaatsen
  • voor het ontplooien van marketingactiviteiten rondom de producten van Van Bruggen Adviesgroep

De cookies die uw voorkeuren onthouden en het navigeren door de websites van Van Bruggen Adviesgroep vergemakkelijken kunt u uitzetten via uw browserinstellingen. Raadpleeg indien nodig de help functie van uw browser. Indien u deze cookies uitzet kunt u niet altijd van alle mogelijkheden van de websites van Van Bruggen Adviesgroep gebruik maken. De cookies die door adverteerders worden geplaatst om uw surfgedrag te volgen kunnen worden uitgezet via www.youronlinechoices.com/nl/uw-advertentie-voorkeuren. Na het uitschakelen van deze cookies blijft u overigens wel advertenties zien, deze zijn echter niet meer op uw interesses afgestemd.

Telefoongesprekken

Telefoongesprekken met het Call Center van Van Bruggen Adviesgroep kunnen worden opgenomen voor trainings- en coachingsdoeleinden. De opnames worden niet langer bewaard dan strikt noodzakelijk en zijn niet toegankelijk voor onbevoegden.

Wijziging Privacy & Cookie Statement

Van Bruggen Adviesgroep behoudt zich het recht voor dit Privacy & Cookie Statement aan te passen. Eventuele wijzigingen zullen op deze pagina gepubliceerd worden.

Laatste wijziging van dit Privacy & Cookie Statement: 11 juni 2012.