Zoek een woning

Prijs

Makelaar en financieel adviseur onder één dak

Bij het (ver)kopen van een woning komt heel wat kijken. Wie zich laat begeleiden door de juiste experts, kan zichzelf veel geld en onaangename verrassingen besparen. Om het u makkelijk te maken vindt u bij Van Bruggen Adviesgroep naast ervaren hypotheekadviseurs ook aankoopmakelaars en verkoopmakelaars.

Alles onder één dak

Door deze combinatie kunt u bij Van Bruggen Adviesgroep dus op één adres terecht om goed, snel en voordelig alle zaken rondom aankoop, verkoop en financiering te regelen. Onze financieel adviseur en makelaar nemen u hierbij het werk graag uit handen. En dat doen we op de manier die u het beste past. Maatwerk dus. Daarbij zorgen we ervoor dat alles continu duidelijk is, u inzicht heeft in de tarieven en stand van zaken en de service krijgt die u mag verwachten. 

Open huizen dag: hoeveel kan/wil ik lenen?

11 september 2018

Bij de berekening wat u kán lenen wordt vaak uitgegaan van een gemiddeld gezin. Maar past dit bij uw bestedingspatroon? Kunnen zij u niet beter vragen: 'Wat wilt u maandelijks maximaal aan de hypotheek uitgeven?' 

Lees meer

Starters onder druk; hulp ouders nodig

12 juni 2018

De betaalbaarheid van een koopwoning voor starters is al jaren aan het dalen. 

Lees meer

Huis verkopen? Onze makelaar staat voor u klaar!

Woning kopen of verkopen bij Van Bruggen Adviesgroep

 

Uw huis verkopen doet u niet iedere dag. Laat u dus begeleiden door een deskundige makelaar. De makelaars binnen (het team van specialisten van) Van Bruggen Adviesgroep kennen de regio, het aanbod én het prijspeil op de lokale markt en baseren daarop de juiste aanpak om het beste resultaat te bereiken. Allereerst brengen we uw wensen en mogelijkheden in kaart.

Lees meer