Zoek een woning

Prijs

Makelaar en financieel adviseur onder één dak

Bij het (ver)kopen van een woning komt heel wat kijken. Wie zich laat begeleiden door de juiste experts, kan zichzelf veel geld en onaangename verrassingen besparen. Om het u makkelijk te maken vindt u bij Van Bruggen Adviesgroep naast ervaren hypotheekadviseurs ook aankoopmakelaars en verkoopmakelaars.

Alles onder één dak

Door deze combinatie kunt u bij Van Bruggen Adviesgroep dus op één adres terecht om goed, snel en voordelig alle zaken rondom aankoop, verkoop en financiering te regelen. Onze financieel adviseur en makelaar nemen u hierbij het werk graag uit handen. En dat doen we op de manier die u het beste past. Maatwerk dus. Daarbij zorgen we ervoor dat alles continu duidelijk is, u inzicht heeft in de tarieven en stand van zaken en de service krijgt die u mag verwachten. 

Starters onder druk; hulp ouders nodig

12 juni 2018

De betaalbaarheid van een koopwoning voor starters is al jaren aan het dalen. 

Lees meer

Uitbreiding NHG mogelijkheid voor senioren

05 juni 2018

Vanaf 17 juni 2018 kunnen sommige senioren makkelijker een hypotheek met NHG afsluiten, waarmee een veel voorkomend probleem bij senioren wordt opgelost.

Lees meer

TV Makelaar: Mission (Im)possible

Woning kopen of verkopen bij Van Bruggen Adviesgroep

 

Wat als een woning zo extreem eigenzinnig gebouwd of ingericht is dat het niet meer te verkopen is? De bewoners van het opvallende huis zitten met hun handen in het haar en begrijpen totaal niet waarom hun bijzonder ingerichte woning niet goed in de markt ligt.

Lees meer

Warning: array_merge(): Argument #2 is not an array in /home/vanbruggen/public_html/webshop/services/service.Content.php on line 232