Zoek een woning

Prijs

Financieel adviseur én makelaar

Bij het (ver)kopen van een woning komt heel wat kijken. Bespaar jezelf veel geld en onaangename verrassingen, door je te laten begeleiden door de juiste expert. Bij Van Bruggen Adviesgroep maken we het je graag makkelijk: bij ons vind je naast ervaren hypotheekadviseurs ook aankoopmakelaars en verkoopmakelaars.

Complete service onder één dak

Bij Van Bruggen Adviesgroep kun je op één adres terecht om alle zaken rondom de aankoop, verkoop en financiering van jouw (nieuwe) woning te regelen. Goed, snel en voordelig. Onze financieel adviseurs en makelaars nemen jou het werk graag uit handen. Dat doen we op de manier die het beste bij jou past. Maatwerk dus. Wij doen er alles aan om jou inzicht te geven in de actuele stand van zaken en de kosten. Kortom: dat alles duidelijk voor jou is – gedurende het héle proces.

Gemiddelde overwaarde 55-plussers ruim twee ton

25 november 2019

De totale hypotheekschuld is gestegen van € 708 miljard in 2017 naar € 726 miljard in 2018 (gebaseerd op cijfers van het Centraal Bureau van de Statistiek). Dankzij de stijgende huizenprijzen steeg de waarde van de woningen nog veel harder

Lees meer

Nog hypotheekadvies in 2019? Kom nu in actie!

18 november 2019

Het kan om verschillende redenen interessant zijn om je hypotheek nog in 2019 te regelen en/of zelfs in 2019 te laten passeren bij de notaris.

Lees meer

Huis kopen? Neem een aankoopmakelaar mee!

Woning kopen of verkopen bij Van Bruggen Adviesgroep

 

Ga jij een huis kopen? Daar komt meer bij kijken dan je denkt. Voorkom dat je iets over het hoofd ziet of dat je je laat leiden door emoties, waardoor je onnodig teveel betaalt. Neem liever een gediplomeerde aankoopmakelaar in de arm. Die komt op voor joúw belangen en verdient zichzelf dubbel en dwars terug.

Lees meer