Zoek een woning

Prijs

Makelaar en financieel adviseur onder één dak

Bij het (ver)kopen van een woning komt heel wat kijken. Wie zich laat begeleiden door de juiste experts, kan zichzelf veel geld en onaangename verrassingen besparen. Om het u makkelijk te maken vindt u bij Van Bruggen Adviesgroep naast ervaren hypotheekadviseurs ook aankoopmakelaars en verkoopmakelaars.

Alles onder één dak

Door deze combinatie kunt u bij Van Bruggen Adviesgroep dus op één adres terecht om goed, snel en voordelig alle zaken rondom aankoop, verkoop en financiering te regelen. Onze financieel adviseur en makelaar nemen u hierbij het werk graag uit handen. En dat doen we op de manier die u het beste past. Maatwerk dus. Daarbij zorgen we ervoor dat alles continu duidelijk is, u inzicht heeft in de tarieven en stand van zaken en de service krijgt die u mag verwachten. 

Vijf feiten over de hypotheekrente

29 juli 2019

Wie de afgelopen jaren voor het eerst een hypotheek afsloot, heeft waarschijnlijk het idee dat een hypotheekrente van rond de 2% heel normaal is. Maar als we iets terugkijken in de tijd dan zien we dat we vroeger veel hogere rentes hadden.

Lees meer

Aandeel hypotheeklasten in woonlasten daalt

08 juli 2019

Het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS) brengt meestal geen goede cijfers over onze kosten, want alles lijkt fors duurder te worden.

Lees meer

Open Huizen Dag 5 oktober

Woning kopen of verkopen bij Van Bruggen Adviesgroep

 

Op zaterdag 5 oktober staan er tussen 11.00 en 15.00 uur weer vele deuren open voor potentiele kopers; het is dan weer Open Huizen Dag. Niets leuker dan binnenkijken in misschien wel jouw droomhuis. Maar stel nu dat je verliefd wordt op dit huis, weet je dan of je het ook kunt betalen? 

Lees meer