Hoe profiteer jij van jouw overwaarde? Download ons gratis whitepaper hier.

Dit gaat dus bijvoorbeeld breder dan een hypotheekadvies waarbij vooral naar de hypotheeklasten gekeken wordt. U krijgt van ons een financieel plan waarin wij een integraal en betrokken financieel advies geven.

Waarom is een financieel plan nuttig?

Een financieel plan helpt u om inzicht te krijgen hoe u er over 10 of 20 jaar financieel voorstaat. In het plan staat op welke wijze u uw doelen kunt bereiken. Tot slot geeft het u inzicht hoe uw financiële situatie wijzigt als uw persoonlijke situatie plotseling verandert. Een financieel plan geeft u rust.

Een financieel plan is dus niet alleen nuttig als u over een (groot) vermogen beschikt. In feite is het voor elk huishouden van belang.

Wanneer biedt een financieel plan uitkomst?

In uw leven kunnen allerlei verwachte en onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden die invloed kunnen hebben op uw financiën, zowel in positieve als negatieve zin. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

Wij adviseren hoe u kunt inspelen op deze soms onverwachte gebeurtenissen. In ons advies houden wij rekening met uw wensen en doelstellingen voor de lange termijn en ook in welke mate u bereid bent om risico’s te nemen. Bij dit laatste kunt u bijvoorbeeld denken aan de keuze tussen sparen of beleggen bij het opbouwen van vermogen.

In een financieel plan dragen wij algemene oplossingen aan om uw doelstellingen te realiseren zonder meteen een concrete productoplossing van een specifieke aanbieder voor te stellen.

Vind een adviseur bij jou in de buurt.

Een financieel plan van onze planners is begrijpelijk voor iedereen

Voor veel mensen geldt dat financiën niet de grootste hobby is. Financiën worden nog ingewikkelder als het gaat om het inzichtelijk maken van onverwachtse gebeurtenissen, zoals bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid en pensioen. De financieel planners van Van Bruggen Adviesgroep vinden het dan ook heel belangrijk dat dergelijke lastige zaken op een begrijpelijke manier worden uitgelegd.

Wij beschikken over gecertificeerde financiële planners

Om een goed financieel plan te kunnen opstellen, moet een adviseur of financieel planner over de juiste kennis en kunde beschikken. Een aantal van onze adviseurs is aangesloten bij de federatie van financiële planners (FFP) of bij de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners (NVHP). Deze adviseurs zijn verplicht om hun kennis en kunde actueel te houden en deze kennis en kunde wordt ook regelmatig getoetst.

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak