Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

Samen sterk: optimale dienstverlening dankzij onze partners

Als landelijke organisatie met onafhankelijke, financieel adviseurs heeft Van Bruggen Adviesgroep een duidelijk hoofddoel: dé meest klantvriendelijke dienstverlener van Nederland worden én bij alle life-events altijd het verschil kunnen maken. Dat doen wij niet alleen, dit doen wij samen met onze partners. Er is een groot aanbod aan hypotheken, verzekeringen en kredieten in de markt. Welke hypotheek, verzekering of krediet bij jou past is voor iedereen anders. Daarom werken wij samen met zoveel mogelijk banken, verzekeraars en investeerders. 

Met al deze partijen maken wij afspraken over de dienstverlening en daar profiteer jij uiteindelijk van. Iedereen die een huis heeft gekocht, gaat verbouwen of de hypotheek gaat oversluiten, wil natuurlijk: 

✔ Een lage rente
✔ Goede voorwaarden
✔ Snel duidelijkheid


Partijen met wie wij samenwerken op het gebied van hypotheekadvies:

Independer

Lees hier meer

  

 


Geldverstrekkers met wie mij samenwerken:

 

LLoyds

Lloyds Bank

 

Reaal

ASR

 

centraal beheer

Centraal Beheer

 

florius

Florius

 

jungo

Jungo

 

tulp

Tulp hypotheken

 

Venn hypotheken

Venn hypotheken

 

attens

Attens

 

bijbouwe

BijBouwe

 

blg

BLG wonen

 

hypotrust

Hypotrust

 

ing

ING

 

IQWOON

IQWOON

 

Allianz

 

merius

Merius

 

Munt hypotheken

Munt Hypotheken

 

nationale nederlanden

Nationale Nederlanden

 

NIBC

NIBC

 

obvion

Obvion

 

reaal

Reaal

 

Vista

Vista

 

Woonfonds

Woonfonds

 

Woonfonds

Onderlinge 's-Gravenhage

 

Woonfonds

Levius

 

Rabobank

ABN AMRO

Robuust hypotheken


Bunq

Argenta

Lot hypotheken

Moneyyou

Syntrus

Holland Woont

 


Écht onafhankelijk advies

Het afsluiten van een hypotheek is niet iets dat je elke dag doet. Het is de grootste lening van je leven. Het is daarom niet zo gek dat je hier goed over na wilt denken. Uiteraard doe je dit samen met een financieel adviseur. Hij of zij kijkt samen met jou naar wat de beste hypotheek is voor jouw situatie. Bij Van Bruggen Adviesgroep ben je verzekerd van onafhankelijk financieel advies. Wij vergelijken meerdere geldverstrekkers met elkaar; wie biedt de beste hypotheek die past bij jou. Het zit ‘m hierin niet alleen in de renteverschillen, maar ook in de voorwaarden. Deze combinatie vormt dé hypotheek voor jou. Wij hebben geen enkel belang bij een bepaalde geldverstrekker; wij kijken puur en alleen naar jouw situatie en wensen.


Eén keuze is geen keuze

Wij vinden het belangrijk dat je een keuze hebt, daarom werken wij samen met bijna alle hypotheekverstrekkers. Bij een bank kun je vaak alleen de eigen producten afnemen. Een goed vergelijk is dan niet te maken. Wij vergelijken ruim 30 geldverstrekkers met elkaar, inclusief banken.

Maak direct een afspraak