Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

Samen sterk: optimale dienstverlening dankzij onze partners

Als landelijke organisatie met onafhankelijke, financieel adviseurs heeft Van Bruggen Adviesgroep een duidelijk hoofddoel: dé meest klantvriendelijke dienstverlener van Nederland worden én bij alle life-events altijd het verschil kunnen maken. Dat doen wij niet alleen, dit doen wij samen met onze partners. Er is een groot aanbod aan hypotheken, verzekeringen en kredieten in de markt. Welke hypotheek, verzekering of krediet bij jou past is voor iedereen anders. Daarom werken wij samen met zoveel mogelijk banken, verzekeraars en investeerders. 

Met al deze partijen maken wij afspraken over de dienstverlening en daar profiteer jij uiteindelijk van. Iedereen die een huis heeft gekocht, gaat verbouwen of de hypotheek gaat oversluiten, wil natuurlijk: 

✔ Een lage rente
✔ Goede voorwaarden
✔ Snel duidelijkheid


Onderstaand zie je met welke geldverstrekkers wij samenwerken

 

centraal beheerCentraal Beheer

floriusFlorius

jungoJungo

tulpTulp hypotheken

Venn hypothekenVenn hypotheken

attensAttens

bijbouweBijBouwe

blgBLG wonen

hypotrustHypotrust

ingING

IQWOONIQWOON

Libero AankoopLibero Aankoop

Lees hier meer >

meriusMerius

Munt hypothekenMunt Hypotheken

nationale nederlandenNationale Nederlanden

NIBCNIBC

obvionObvion

WoonfondsWoonfonds

WoonfondsOnderlinge 's-Gravenhage

Lees hier meer >

Woonfonds  Levius


Écht onafhankelijk advies

Het afsluiten van een hypotheek is niet iets dat je elke dag doet. Het is de grootste lening van je leven. Het is daarom niet zo gek dat je hier goed over na wilt denken. Uiteraard doe je dit samen met een financieel adviseur. Hij of zij kijkt samen met jou naar wat de beste hypotheek is voor jouw situatie. Bij Van Bruggen Adviesgroep ben je verzekerd van onafhankelijk financieel advies. Wij vergelijken meerdere geldverstrekkers met elkaar; wie biedt de beste hypotheek die past bij jou. Het zit ‘m hierin niet alleen in de renteverschillen, maar ook in de voorwaarden. Deze combinatie vormt dé hypotheek voor jou. Wij hebben geen enkel belang bij een bepaalde geldverstrekker; wij kijken puur en alleen naar jouw situatie en wensen.


Eén keuze is geen keuze

Wij vinden het belangrijk dat je een keuze hebt, daarom werken wij samen met bijna alle hypotheekverstrekkers. Bij een bank kun je vaak alleen de eigen producten afnemen. Een goed vergelijk is dan niet te maken. Wij vergelijken ruim 30 geldverstrekkers met elkaar, inclusief banken.

Maak direct een afspraak