Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

Vind je vestiging

Een hypotheekadviseur vind je hier

Zoek jij een financieel adviseur of hypotheekadviseur? Dat begrijpen wij. Bij belangrijke beslissingen is het namelijk heel fijn als er iemand met je meedenkt en de gevolgen van bepaalde keuzes voor je op een rij kan zetten. De onafhankelijke adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep staan voor jou klaar met onafhankelijk advies, op alle belangrijke momenten in jouw leven. Want daar komen vaak ook financiële kwesties bij kijken.

Onze vestigingen per provincie

Dankzij de ruime ervaring van Van Bruggen Adviesgroep ben je verzekerd van betrouwbaar en onafhankelijk financieel advies. Met welke financiële vraag je ook zit - of je nu advies nodig hebt voor je hypotheek, je verzekeringspakket, pensioen, of wellicht over de geldzaken bij het krijgen van kinderen.

Wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor de aan- of verkoop van je huis? Zo bieden wij het gemak en de kennis van een erkend financieel adviseur, hypotheekadviseur en makelaar onder één dak. Klik op de kaart of voer je postcode in om een hypotheekadviseur bij jou in de buurt te vinden. De koffie staat voor je klaar!

Van Bruggen Adviesgroep heeft adviseurs in het hele land. Vind in onderstaande lijst een financieel adviseur of hypotheekadviseur in jouw provincie of woonplaats.

 

Advies van een lokaal adviseur

Er is altijd wel een hypotheekadviseur bij jou in de buurt. Er zijn namelijk meer dan 70 Van Bruggen-adviseurs, verspreid door heel Nederland. Kijk op de kaart waar je een adviseur in jouw buurt kunt vinden. Vind je het fijn als een adviseur bij jou thuiskomt? Dan is dat in sommige gevallen ook mogelijk. Daarnaast behoort webcamadvies tot de mogelijkheden.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ga je voor het eerst in gesprek met een onafhankelijk financieel adviseur van Van Bruggen Adviesgroep? Het eerste kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos. Tijdens het gesprek zal jouw financieel adviseur duidelijk uitleggen hoe het vervolg eruitziet en welke kosten hierbij komen kijken.