Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

Het Oranje Fonds

Het Oranje Fonds is het grootste nationale fonds op sociaal gebied. Het Oranje Fonds streeft ernaar dat iedereen mee kan doen in de samenleving, zodat niemand er alleen voor staat. Daarom steunt het Oranje Fonds iedereen die iets voor een ander wil doen. Dat doen ze met geld, aandacht en advies. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar.


Het Oranje Fonds steunt jaarlijks zo'n 10.000 sociale projecten in Nederland en het Caribisch deel van het Koninkrijk; van buurthuizen voor jong en oud, schuldhulp, maatjes- en mentorprojecten en taalprogramma's voor nieuwkomers in Nederland. Het gaat vaak om projecten die voortkomen uit ideeën van vrijwilligers en die alleen door hun inzet mogelijk zijn. Door deze steun ontmoeten mensen elkaar of vinden zij een nieuwe plek in de samenleving.

Doe-mee

Jaarlijks besteedt het Oranje Fonds ruim € 30 miljoen aan sociale verbinding. Hiervan bestaat € 21 miljoen uit directe bijdragen aan sociale projecten. Met deze steun wil het Oranje Fondsontwikkeling en vernieuwing op ons werkterrein mogelijk maken, uitvoerend werk op gang helpen of naar een hoger plan tillen en voorzien in tekorten in het aanbod van activiteiten en organisaties. Lees hier meer.

Het Oranje Fonds steunt projecten in heel Nederland

Het Oranje Fonds is er voor iedereen die iets voor een ander wil doen. Onze steun bestaat uit geld, tijd, kennis en aandacht. Als we er allemaal voor elkaar zijn, staat niemand er alleen voor. Van Bruggen Adviesgroep is één van de partners van het Oranje Fonds.

Een land met meer contact en betrokkenheid. Een fijn land om in te wonen, voor iedereen. Dát is waar het Oranje Fonds aan werkt. Kijk snel wat het Oranje Fonds doet bij jou in de buurt.

Hulp is harder nodig dan ooit

Onze samenleving is in de kern geraakt. Het raakt iedereen en het meest natuurlijk de mensen die kwetsbaar zijn. Het Oranje Fonds moet en wil er voor hen zijn, juist nu.

Doe je mee?

Doe-mee

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak