Huis kopen? Neem een aankoopmakelaar mee!

Huis kopen? Neem een aankoopmakelaar mee!

Bij het kopen van een huis komt meer kijken dan u denkt. Voorkom dat u iets over het hoofd ziet. Of dat u zich laat leiden door emoties en onnodig teveel betaalt. Neem liever een gediplomeerde aankoopmakelaar in de arm. Die komt op voor úw belangen en verdient zichzelf dubbel en dwars terug…

Het kan altijd gebeuren dat u compleet verliefd wordt op een woning. Is er echter geen achterstallig onderhoud? Zijn er gebreken? Hoe staat de omgeving bekend en wat staat er in het bestemmingsplan? Hoeveel onderhandelingsruimte zit er in de vraagprijs? Is het koopcontract op alle punten wel even helder? En welke ontbindende voorwaarden moet u niet vergeten?

Een aankoopmakelaar adviseert, kijkt kritisch over uw schouder mee en heeft een deskundig antwoord op al uw vragen. Wilt u professionele begeleiding bij de koop van uw droomhuis? Ook dan bent u bij uw Van Bruggen-adviseur aan het juiste adres. Veel Van Bruggen-adviseurs zijn erkend aankoopmakelaars en daarnaast hebben zij een breed netwerk aan specialisten.

Meer weten? Wij vertellen het u graag. Belt u gratis 0800 1600 voor een kennismaking of maak direct een afspraak.

Contactformulier

Bel mij terug is niet ingevuld.

Aanhef is niet ingevuld.

Naam: is niet ingevuld.

Telefoonnummer: is niet ingevuld.

E-mail: is niet ingevuld.

Opmerkingen: is niet ingevuld.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring. is niet ingevuld.