Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

2019

Nieuws, Blogs, Vlogs

Toon

PERSBERICHT - Van Bruggen Adviesgroep: expert voor expats

23 mei 2019

Van Bruggen Adviesgroep gaat zich actief richten op het geven van financieel advies aan de doelgroep expats. Daar waar geldverstrekkers zich terugtrekken vanwege de risico’s, wil Van Bruggen Adviesgroep als de meest klantvriendelijke dienstverlener voorzien in de behoefte die leeft onder de expat-doelgroep.

In het financieel dagblad: ‘standaardsituaties zullen steeds meer digitaliseren’!

22 mei 2019

Dit zegt Michiel Meijer (algemeen directeur Van Bruggen Adviesgroep). De toegevoegde waarde van ons als financieel adviseurs bij complexe adviesvragen is al belangrijk en wordt dat alleen maar meer.

Oversluiten goedkoper dankzij Europese regels

20 mei 2019

De afgelopen jaren zijn de regels van oversluiten transparanter geworden, hierdoor waren en zijn veel Nederlanders enkele honderden tot soms wel duizenden euro’s goedkoper uit dankzij het oversluiten van hun hypotheek.  

Zzp’er: laat je voorrekenen wat een arbeidsongeschiktheidsverzekering kost!

29 april 2019

Slechts 1 op de 5 zzp’ers heeft een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Ruim 1 op de 4 ondernemers raakt gedurende zijn werkzame carrière arbeidsongeschikt. In tegenstelling tot werknemers kan een zzp’er niet terugvallen op een wettelijk vangnet.

Financiering verbouwing of tuin

15 april 2019

Het voorjaar is begonnen; een mooie aanleiding voor de aanleg van een nieuwe tuin of verbouwing van je woning, zoals een nieuwe badkamer of keuken, een aanbouw, dakkapel of verduurzaming van de woning.

Voordelen (bank-)spaarhypotheek kleiner bij lagere rente

08 april 2019

Sinds 2013 mogen er geen nieuwe (bank-)spaarhypotheken meer worden afgesloten. Had je al een (bank-)spaarhypotheek dan mocht je die gewoon door laten lopen.

Aflossingsvrij maakt soms blij

01 april 2019

Sinds 1 januari 2019 geldt de regel dat als je een nieuwe aflossingsvrije hypotheek afsluit, de hypotheekrente niet meer aftrekbaar is. Voor mensen met een bestaande aflossingsvrije hypotheek van voor 1 januari 2019 is het nog steeds mogelijk om die voort te zetten, met behoud van aftrek.

Besparen op je hypotheekrente

01 januari 1970

Betaal jij nog een hoge hypotheekrente? De kans is dan groot dat je kunt profiteren van de huidige lage rente. Het is afhankelijk van je persoonlijke situatie welke van de onderstaande mogelijkheden bij jou mogelijk is:

PERSBERICHT - Van Bruggen Adviesgroep lanceert Chinese hypotheek

26 maart 2019

UPDATE - Van Bruggen stuit tegen Chinese muur: tóch geen Chinese hypotheek. De aandacht voor de Chinese hypotheek die per 1 april gelanceerd zou worden, was overweldigend. Uiteraard ging het hier om een 1 april grap.

Open Huizen Dag 30 maart

25 maart 2019

Zaterdag 30 maart is van 11.00u tot 15.00u de NVM Open Huizen Dag, waarbij verkopers huizen openstellen voor bezichtiging voor geïnteresseerde kopers.

PERSBERICHT - Van Bruggen Adviesgroep gaat samenwerking aan met Eigen Huis & Tuin

21 maart 2019

Van Bruggen Adviesgroep gaat vanaf vandaag een vernieuwde samenwerking aan met RTL, dit keer met het programma Eigen Huis & Tuin.

PERSBERICHT - Consument die zelf een krediet afsluit vaker in betalingsproblemen

19 maart 2019

Apeldoorn, 19 maart 2019 – Consumenten die zelf een krediet afsluiten, hebben vaker betalingsproblemen in vergelijking met consumenten die via een adviseur een krediet afsluiten.