Actueel

 • Profiteren van de lage hypotheekrente

  Blogs19 april 2019

  De hypotheekrente is historisch laag. Het is iets wat we overal horen en waar we ook de voordelen van willen ondervinden. Maar wat betekent zo’n lage rente eigenlijk? En hoe kun je daar als huisbezitter van profiteren? We vroegen het Oscar Noorlag, marktkenner bij Van Bruggen Adviesgroep.

  Lees meer

 • In de portemonnee van ... Daveny

  Vlogs16 april 2019

  Een huis kopen en verbouwen kost geld. Iedereen regelt dit anders. De een houdt complete Excel sheets bij, de ander heeft de begroting meer in zijn hoofd.

  Lees meer

 • Waar moet je beginnen met besparen?

  Blogs16 april 2019

  Of je nou in een villa van een miljoen woont of in een appartement van een ton, iedereen wil geld besparen. Maar hoe pak je dat aan? Waar moet je beginnen met besparen? We vroegen het Jacco Sangers van Van Bruggen Adviesgroep.

  Lees meer

 • Financiering verbouwing of tuin

  Nieuws15 april 2019

  Het voorjaar is begonnen; een mooie aanleiding voor de aanleg van een nieuwe tuin of verbouwing van je woning, zoals een nieuwe badkamer of keuken, een aanbouw, dakkapel of verduurzaming van de woning.

  Lees meer

 • IN DE PORTEMONNEE VAN... IRENE

  Vlogs08 april 2019

  Een huis kopen en verbouwen kost geld. Iedereen regelt dit anders. De een houdt complete Excel sheets bij, de ander heeft de begroting meer in zijn hoofd.

  Lees meer

 • Voordelen (bank-)spaarhypotheek kleiner bij lagere rente

  Nieuws08 april 2019

  Sinds 2013 mogen er geen nieuwe (bank-)spaarhypotheken meer worden afgesloten. Had je al een (bank-)spaarhypotheek dan mocht je die gewoon door laten lopen.

  Lees meer

 • Huren of kopen?

  Blogs04 april 2019

  Als (alleenstaande) starter een huis kopen in de huidige woningmarkt? Succes! Het lijkt een onmogelijke opgave, zeker nu je ook de kosten koper mee moet brengen. Veel mensen gaan noodgedwongen huren, maar ook daar zitten haken en ogen aan.

  Lees meer

 • Aflossingsvrij maakt soms blij

  Nieuws01 april 2019

  Sinds 1 januari 2019 geldt de regel dat als je een nieuwe aflossingsvrije hypotheek afsluit, de hypotheekrente niet meer aftrekbaar is. Voor mensen met een bestaande aflossingsvrije hypotheek van voor 1 januari 2019 is het nog steeds mogelijk om die voort te zetten, met behoud van aftrek.

  Lees meer

 • Open Huizen Dag: Hoe ga je als koper goed voorbereid op pad?

  Blogs28 maart 2019

  Niet alleen een verkoper van een huis moet weten waar zijn of haar kansen liggen, maar ook als koper zijn er een aantal dingen die je kunt doen ter voorbereiding. Belinda Aartsen van Van Bruggen Adviesgroep, geeft tips.

  Lees meer