Actueel

 • Geen verplichting op overlijdensrisicoverzekering

  Nieuws14 oktober 2019

  Sinds 2018 is het niet meer verplicht om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten bij een hypotheek met NHG. NHG meldt dat vanaf volgend jaar ook consumenten met een bestaande NHG hypotheek van voor 2018 mogen besluiten om hun overlijdensrisicoverzekering te beëindigen.

  Lees meer

 • De aflossingsvrije hypotheek: 5 misverstanden

  Nieuws08 oktober 2019

  De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) maken zich zorgen over huishoudens met een aflossingsvrije hypotheek en de betaalbaarheid op de lange termijn. Geldverstrekkers moeten hun klanten benaderen om te bekijken of ze later niet in de problemen komen.

  Lees meer

 • Wat wijzigt er in de NHG regeling?

  Nieuws30 september 2019

  De kostengrens van Nationale Hypotheek Garantie (NHG) gaat in 2020 omhoog van € 290.000 naar € 310.000. Voor woningen met energiebesparende voorzieningen is de kostengrens 6% hoger, namelijk € 328.600.

  Lees meer

 • VLOG : Frits & Hetty verzilveren hun overwaarde

  Vlogs29 september 2019

  Een mooie nieuwe tuin, een splinternieuwe keuken… Frits en Hetty Welmers hebben dit kunnen realiseren door hun overwaarde te verzilveren. Meer weten? Bekijk de video.

  Lees meer

 • RTL Z Kijkers aan Z: overwaarde op je huis

  Nieuws28 september 2019

  Vrijdag 27 september konden kijkers van RTL Z vragen stellen aan experts over hoe je kunt profiteren van overwaarde in je woning. De vragen werden beantwoord door de experts Rémon Knikker van Van Bruggen Adviesgroep en Liane de Haan van de ANBO.

  Lees meer

 • Verzekeren? Zeker weten?

  Blogs28 september 2019

  Van ziektekosten tot auto’s en van reisverzekeringen tot telefoon; we kunnen niet zonder verzekeringen. Maar wat als het op je huis aan komt?

  Lees meer

 • Een huis huren of toch kopen? Dit zegt de expert!

  Blogs26 september 2019

  Als starter een huis kopen in de huidige woningmarkt kan nog een flinke uitdaging zijn. De kosten koper ophoesten? Dat lijkt al helemaal onmogelijk! Daarom klinkt huren vaak als de betere oplossing maar ook hier zitten haken en ogen aan.

  Lees meer

 • Vrijdag op RTL Z: wat kun je met overwaarde?

  Nieuws25 september 2019

  Aanstaande vrijdag om 12.00 uur live op de LinkedIn pagina van RTL Z én om 14.30 uur in de tv uitzending van RTL Z beantwoordt onze financieel expert Rémon Knikker alle vragen omtrent overwaarde op je huis.

  Lees meer

 • Alternatieven als je nog een hoge hypotheekrente betaalt

  Nieuws17 september 2019

  Betaal je nog een hoge hypotheekrente en staat die nog een paar jaar vast, dan heb je een aantal mogelijkheden om te profiteren van de huidige lage rente. We zetten die op een rij, met de belangrijkste voor- en nadelen.

  Lees meer