Actueel

 • Die tijd van het jaar… de belastingaangifte

  Actueel02 maart 2018

  Het is weer tijd voor de belastingaangifte! Vanaf 1 maart en vóór 1 mei dient u de jaarlijkse aangifte te doen.

  Lees meer

 • Kan uw hypotheekrente omlaag?

  Actueel26 januari 2018

  We zijn de afgelopen jaren verwend met een steeds maar dalende hypotheekrente. Maar ooit komt er een einde aan die renteverlagingen en gaat de hypotheekrente omhoog. Misschien is nu wel het keerpunt.

  Lees meer

 • Is nu hét moment om te kopen?

  Actueel22 januari 2018

  Elke dag is er wel ergens een berichtje te vinden over de lage hypotheekrente, over de drukte op de huizenmarkt en over koopwoningen die met de dag duurder lijken te worden.

  Lees meer

 • Gaat de hypotheekrente omhoog?

  Actueel15 januari 2018

  De kans dat de hypotheekrentes binnenkort gaat stijgen lijkt groter te worden. De rentes zijn al lange tijd heel laag.

  Lees meer

 • Vooruitblik hypotheekrentes

  Nieuws21 december 2017

  Het blijft lastig om te voorspellen wat de hypotheekrentes gaan doen in de toekomst. Toch geven wij een verwachting voor 2018, deze kan uiteraard altijd nog anders uitpakken.  

  Lees meer

 • Woongemak voor de toekomst

  Nieuws05 december 2017

  Wie een dagje ouder wordt, merkt al snel dat bijvoorbeeld het onderhouden van een eigen huis lastiger kan worden. Het is niet het leukste om over na te denken, maar er komt een tijd dat extra woongemak een vereiste wordt in plaats van luxe.  

  Lees meer

 • Let op de voorwaarden van de rentevaste periode

  Nieuws29 november 2017

  Bij een hypotheek is het belangrijk om verder te kijken dan alleen naar de rente, de voorwaarden zijn namelijk ook van belang. Een lagere rente van een paar honderdste kan op termijn wel eens veel duurder uitpakken dan een iets hogere aanvangsrente, maar met betere voorwaarden. 

  Lees meer

 • “Help! Ik heb een aflossingsvrije hypotheek!”

  Nieuws21 november 2017

  Heeft u een aflossingsvrije hypotheek? Dan is het van belang om uit te zoeken of uw aflossingsvrije hypotheek wellicht in de toekomst tot problemen kan leiden. Het is goed om daar nu al over na te denken, zodat u eventueel nu alvast stappen kunt zetten om de problemen te voorkomen of te verkleinen.

  Lees meer

 • Verschil maximale hypotheek 56 en 57-jarige is groot

  Nieuws14 november 2017

  Een hogere hypotheek op uw 56e dan op uw 57e? Dat klinkt gek. Toch kan deze situatie ontstaan. Geldverstrekkers houden bij hypotheekaanvragen rekening met het toekomstige pensioeninkomen als u 10 jaar voor de pensioendatum zit. 

  Lees meer