Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

PERSBERICHT - Van Bruggen Adviesgroep gaat samenwerking aan met Eigen Huis & Tuin

Van Bruggen Adviesgroep gaat vanaf vandaag een vernieuwde samenwerking aan met RTL, dit keer met het programma Eigen Huis & Tuin.

Na 10 jaar lang partner te zijn geweest van het RTL4-programma TV Makelaar: Mission (Im)possible, is dit een nieuwe partnership. Met de samenwerking met Eigen Huis & Tuin en de inzet van diverse middelen, zal de consument de verbinding tussen verbouwen, verhuizen en de weg naar een financieel adviseur nog logischer gaan vinden.

Van Bruggen Adviesgroep zal als partner van Eigen Huis & Tuin aanwezig zijn op tv door middel van billboarding en breakbumpers. Deze aandacht wordt versterkt door online content op het woonplatform van Eigen Huis & Tuin en op RTL Nieuws bij de sectie lifestyle. Ook video’s zijn onderdeel van de samenwerking, waarin portretten te zien zijn van consumenten middenin verschillende verbouwingen met bijbehorend financieel plaatje. Deze video’s worden onder andere gedeeld op de verschillende sociale media kanalen.

Twee passende merken die elkaar versterken

Hannelore van de Wetering, marketingmanager bij Van Bruggen Adviesgroep, vertelt: "Dankzij de bundeling van de krachten van de twee merken ondersteunen we de consument nog beter bij alles rondom verhuizingen en verbouwingen. De twee merken passen perfect bij elkaar; daar waar Eigen Huis & Tuin de consument adviseert en inspireert op het gebied van woon- en tuininrichting, kan Van Bruggen Adviesgroep financieel advies geven bij deze zaken.”

Uitzending

Eigen Huis & Tuin wordt elke zaterdag uitgezonden om 18.05u bij RTL4. De eerste billboards en breakbumpers van Van Bruggen Adviesgroep zijn te zien vanaf 23 maart. De online content staat vanaf vandaag live op de website van Eigen Huis & Tuin en RTL Nieuws Lifestyle.

Over Van Bruggen Adviesgroep

Als landelijke organisatie met onafhankelijke, financieel adviseurs heeft Van Bruggen Adviesgroep een duidelijk hoofddoel: dé meest klantvriendelijke dienstverlener van Nederland worden én bij alle life-events altijd het verschil kunnen maken voor de klant. Naast financieel advies biedt zij ook makelaardijdiensten, zodat de klant op één adres terecht kan voor alle zaken rond de koop of verkoop van een huis.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie meer informatie over de inhoud van dit persbericht kunt u opvragen via marketing@vanbruggen.nl