Hypotheekadvies van onze hypotheekadviseur in Delfzijl/Appingedam

De aanvraag van een hypotheek, bijvoorbeeld voor de aanschaf van een nieuwe woning of de uitbreiding van uw huidige woning, kan een behoorlijke impact op uw financiële situatie hebben. Zowel op uw financiën in het heden, als ook in de toekomst! Om die reden is het belangrijk om de potentiële gevolgen van een hypotheekaanvraag vooraf goed door te nemen. U wilt immers niet voor verassingen komen te staan! Onze hypotheekadviseur in Delfzijl/Appingedam kan u helpen, om uzelf goed voor te bereiden op een dergelijk beslissingsmoment in uw leven. Samen met u kijken we welke mogelijkheden u heeft en met welke gevolgen u rekening dient te houden. Een transparante en persoonlijke service staan hierbij voorop, zodat u precies weet waar u aan toe bent!

Altijd hypotheekadvies op maat

De gevolgen van het aanvragen van een hypotheek zijn voor niemand hetzelfde. Iedereen heeft immers een andere financiële situatie! Onze hypotheekadviseurs in Delfzijl/Appingedam geven u graag een persoonlijk advies op maat, toegespitst op uw situatie. Zo weet u wat een hypotheekaanvraag voor financiële gevolgen in uw situatie met zich meebrengt. We bieden u echter meer dan een hypotheekadvies alleen! Zo kunnen onze financieel adviseurs u tevens helpen met het afsluiten van verzekeringen, het optimaliseren van de dekking van uw verzekeringen en bijvoorbeeld het verzekeren van uw groeiende vermogen.

Onze financieel adviseur in de buurt

Bent u benieuwd wat een financieel adviseur van de Van Bruggen Adviesgroep in Delfzijl/Appingedam voor u kan betekenen? Of wilt u direct hypotheekadvies op maat aanvragen voor bijvoorbeeld de koop van een nieuwe woning? We staan voor u klaar! Samen met u bespreken we de mogelijkheden die u heeft en de gevolgen hiervan voor het heden en de toekomst. Kom geheel vrijblijvend langs voor een kop koffie en een kennismaking met onze hypotheekadviseurs.

Het team vanDelfzijl
Rense van der Heide
Erkend Financieel Adviseur, Erkend aankoopbemiddelaar
Het team vanDelfzijl
Tjeerd Smid
Erkend Financieel Adviseur