Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Winschoten
Winschoten
Opent woensdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Winschoten

Financieel advies in Winschoten

Kun je je wel wat extra financiële ruimte gebruiken? Zou een besparing op je maandlasten heel welkom zijn? Of ben je benieuwd hoe je je financieel gezien goed kunt voorbereiden op veranderingen die voor de toekomst op de planning staan? In elk van die situaties zijn er vaak veel financiële opties om tussen te kussen. Wij helpen je om daar wegwijs in te worden. Met ons financieel advies in Winschoten adviseren we jou over de juiste keuzes om nu te maken voor een financieel onbezorgde toekomst. Van het afsluiten van je hypotheek tot het regelen van je pensioen.

Maak een afspraak

Alle tijd en aandacht voor jouw financiële vraag

Een goed antwoord op jouw financiële vraagstuk vraagt om tijd en aandacht. Daarom nemen de financieel adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep in Winschoten, altijd alle tijd die nodig is om jouw wensen, vragen en situatie helder te krijgen. In een gratis eerste kennismakingsgesprek (bij jou thuis of bij ons op kantoor in Groningen of Assen) tasten ze af waar jij behoefte aan hebt en wat je zoekt. Daarna brengen ze alle opties voor je in kaart en adviseren ze je waar jij wel en niet goed aan doet.

Adviseren doen we graag out-of-the-box. Geen standaardoplossingen en vaste kaders, wel een oplossing die naadloos aansluit bij jouw situatie. Ook als je in een lastigere situatie zit, bijvoorbeeld na een scheiding of doordat je zzp’er bent, komen we graag met een creatieve oplossing waarmee jouw wensen toch haalbaar zijn. Of zoals we het zelf zeggen: problemen zijn er niet, oplossingen wel.

Financieel advies in Winschoten of bij jou thuis

Juist omdat persoonlijk advies bij ons vooropstaat, komen we graag bij jou thuis langs voor een kennismakingsgesprek. Zo kunnen we in jouw vertrouwde omgeving samen de diepte ingaan. Kom je liever voor financieel advies naar Winschoten? Ook geen probleem. Je bent welkom op ons kantoor, waar altijd écht goede koffie voor je klaarstaat.

Afspreken kan zowel doordeweeks overdag als ’s avonds of in het weekend. Zo maken we het je graag gemakkelijker als jij doordeweeks druk bezet bent met een volle werkagenda en je gezin of andere verplichtingen.

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Winschoten ben jij zeker van:

 • Deskundig advies over je hypotheek, financiën en meer
 • Ervaring in de financiële branche
 • Advies bij jou thuis of bij ons op kantoor
 • Ruim de tijd en aandacht voor jouw vraag
 • Onafhankelijk advies (= keuze uit veel geldverstrekkers)
 • Ook beschikbaar buiten kantoortijden
 • Gratis oriëntatiegesprek

Heb jij een financiële vraag waarop je graag antwoord wilt? Plan dan jouw afspraak in voor het gratis oriëntatiegesprek. We helpen je met alle plezier (en geheel vrijblijvend) verder.

Gratis oriëntatie-afspraak maken

Hypotheken, verzekeringen, pensioen en meer

Je denkt bij financieel advies in Winschoten misschien als eerste aan hypotheekadvies. En inderdaad, daarvoor zit je bij ons kantoor goed. Maar hypotheken zijn niet het enige waarover we financieel advies in Winschoten geven. Zo kunnen we je ook adviseren over je pensioen, passende verzekeringen, het creëren van meer financiële ruimte of besparen op je maandlasten.

Hypotheekadvies voor jouw nieuwe woning

Sta je als enthousiaste starter te springen om je eerste woning te kopen? Of heb je door omstandigheden behoefte aan een nieuwe woning, die een slag groter of juist kleiner is of in een andere omgeving staat dan waar je nu woont? We kunnen je dan bijstaan als hypotheekadviseur én aankoopbegeleider. Dankzij onze hypotheekadviseurs heb je al voordat je op huizenjacht gaat jouw opties voor een hypotheek helder. Zo weet je precies hoeveel je op een huis kunt bieden en welke woningen binnen jouw budget vallen.

Maar uiteraard stopt ons advies daar niet. We helpen je ook bij het afsluiten van de hypotheek. Ten eerste door via een vergelijking van de vele hypotheekproducten specifiek een hypotheek te selecteren die bij jou past én die voordelig voor je uitpakt. Ten tweede door alles rondom de hypotheekaanvraag te regelen.

Natuurlijk adviseren we je daarbij ook over alle keuzes die je rondom je hypotheek moet maken. Denk aan:

 • Waar doe je verstandig aan qua rentevaste periode?
 • Welke hypotheekvorm en afloswijze past goed bij jou?
 • Welke verzekeringen kun je het beste afsluiten naast je hypotheek?
 • Wat moet je allemaal aan papierwerk regelen voor een zzp-hypotheek?
 • Is een NHG-hypotheek voor jou mogelijk en verstandig?
 • Wat kun je het beste doen met de hypotheek die je op dit moment hebt lopen?

Met het advies van Van Bruggen Adviesgroep Winschoten weet je zeker dat de nieuwe hypotheek in alle opzichten past bij jou.

Schakel hypotheekadvies in

 

Besparen op je hypotheek

Zou je lopende hypotheek voordeliger kunnen? Past de aflossingsvorm nog wel bij je huidige situatie? Zijn de verzekeringen die je hebt lopen naast je hypotheek wel echt nodig? We doen graag een hypotheekcheck als jij benieuwd bent naar je bespaarkansen. Wie weet kun je een mooi bedrag aan maandlasten besparen.

Zo kunnen we meekijken naar elk van de volgende punten:

 • Levert hypotheek oversluiten jou een mooi bespaarvoordeel op (meer dan dat oversluiten je kost aan boeterente)?
 • Doe je er verstandig aan om een aflossingsvrije hypotheek aan te houden of kun je die beter oversluiten?
 • Als het eind van je rentevaste periode nadert, is het dan slim om te blijven waar je zit of om je hypotheek om te zetten?
 • Is tussentijds aflossen een slimme zet om je maandlasten te drukken of kun je dat juist beter niet doen?
 • Kun je besparen op je verzekeringen, bijvoorbeeld door onnodige verzekeringen stop te zetten of door je verzekeringen of dekking aan te passen?
 • Is rentemiddeling voor jou een gunstig alternatief voor oversluiten om je maandlasten te drukken?

Meer financiële ruimte creëren

Kun je met het oog op je naderende pensioen, grootse verbouwplannen of een andere wens wel wat extra financiële middelen gebruiken? Sparen of beleggen is daarvoor natuurlijk één optie. Maar het loont ook zeker om je te verdiepen in de opties die je hypotheek biedt. Zeker als je weet dat er een mooie overwaarde op je huis rust.

Met een tweede hypotheek, een onderhandse verhoging, een krediethypotheek of een opeethypotheek kun je wellicht de overwaarde op je woning verzilveren. Dat betekent dat het bedrag in jouw handen komt en dat je het kunt gebruiken voor bijvoorbeeld een verbouwing, een schenking of de aanschaf van een tweede huis. Of voor een ander doel dat jij in gedachten hebt natuurlijk.

Een heleboel opties! Maar geen zorgen: onze adviseurs kunnen ze uitgebreid met je bespreken en kijken gericht wat voor jou gunstig zou zijn.

Gratis verzekeringscheck aanvragen

 

Jouw pensioen goed verzorgen

De periode waarin je zonder werkagenda geniet van je oude dag lijkt misschien nog een ver-van-je-bed-show. Toch is je pensioen financieel gezien iets waar je maar beter op tijd bij kunt zijn. Hoe eerder je dingen regelt voor later, hoe groter de kans dat jij straks voldoende middelen hebt om van rond te komen én lekker van te leven.

Om je te helpen bij het uitstippelen van jouw financiële pensioenplanning, bieden we pensioenadvies op maat. Daarbij kijken we hoe je je erop kunt voorbereiden dat na je 57e je hypotheekmogelijkheden beperkter zijn. We zoeken uit wat je opties zijn voor een seniorenhypotheek, hoe je je opgebouwde pensioen kunt aanvullen en wat je verder moet regelen om er straks warmpjes bij te zitten.

Daarbij adviseren we je bijvoorbeeld over elk van deze vragen:

 • Is jouw opgebouwde pensioen voldoende om later van rond te komen?
 • Welke mogelijkheden heb je om je pensioen uit te breiden?
 • Hoe kun je de overwaarde op je huis te gelde maken?
 • Heb je voldoende middelen om eerder te stoppen met werken?
 • Waar moet je aan denken qua hypotheek nu je hypotheek nadert?
 • Kun je je hypotheek verhogen om zo meer ruimte te creëren?
 • Zijn er opties om je (klein)kinderen geld te schenken, zodat zij bijvoorbeeld een eigen woning kunnen betalen?

Wat kunnen we voor jou doen?

Behoefte aan financieel advies in Winschoten? Bij ons staat de koffie voor je klaar, maar we komen ook graag bij je thuis langs voor een gratis eerste gesprek in jouw vertrouwde omgeving.

Maak nu je gratis eerste afspraak via de knop hieronder. Dan ontmoeten we je graag binnenkort. Liever eerst mailen/bellen of heb je een gerichte vraag? Neem dan contact met ons op via winschoten@vanbruggen.nl of via 0800 – 1600.

Maak een afspraak