Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Winschoten
Winschoten
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Winschoten

Hypotheekadvies in Winschoten

Heb je je hart verloren aan een mooie Winschotense woning? Of heb je de hoop dé woning van je dromen binnenkort in Winschoten of omgeving te vinden? Wij zijn er dan graag voor je om jouw hypotheekopties helder te krijgen, een passende hypotheek te regelen én daardoor niet meer te betalen aan maandlasten dan nodig is. Zowel wanneer je een huis koopt als wanneer je al een tijdje een hypotheek hebt lopen, helpen we jou om kosten te besparen en zeker te zijn van goede voorwaarden. Onze hypotheekadviseurs komen ook graag bij jou langs voor hypotheekadvies in Winschoten en omgeving.

Maak een afspraak

Wij vinden een passende hypotheek voor jou

De keuze aan hypotheekproducten is enorm. Zo kun je kiezen voor tientallen hypotheekaanbieders. Ook heb je de keuze tussen verschillende rentevaste periodes, zijn er meerdere hypotheekvormen die je kunt nemen en moet je beslissingen nemen over een eventueel lopende hypotheek. Neem je die mee of sluit je die over als je gaat verhuizen? Een heleboel vragen dus, en nog geen antwoorden. Dát is waar wij voor zijn. Van Bruggen Adviesgroep winschoten biedt je hypotheekadvies in Winschoten over een passende én voordelige hypotheek voor jou. Afgestemd op jouw wensen, met gunstige maandlasten én met voorwaarden die ook over twee jaar nog bij je passen.

Daarbij staan wij voor:

 • Deskundig advies over je hypotheek, financiën en meer
 • Ervaring in de financiële branche
 • Advies bij jou thuis of bij ons op kantoor
 • Ruim de tijd en aandacht voor jouw vraag
 • Onafhankelijk advies (= keuze uit veel geldverstrekkers)
 • Ook beschikbaar buiten kantoortijden
 • Gratis oriëntatiegesprek

Wat zijn jouw hypotheekopties?

Voordat je je eerste mogelijke woning gaat bezichtigen, is het belangrijk om te weten hoeveel jij te besteden hebt aan een huis. Dat hangt grotendeels af van je maximale hypotheek, maar ook van je spaargeld, een eventuele overwaarde op je eerdere huis en of je wellicht een schenking krijgt. Onze adviseurs kunnen uitgebreid voor je op een rij zetten wat jij aan een huis te besteden hebt. Zo weet je ook waar je aan maandlasten op kunt rekenen en wat je op een nieuwe woning kunt bieden.

Je maximale hypotheek berekenen kunnen we al in een kosteloos eerste gesprek voor je doen. Bij jou thuis, op ons kantoor in Groningen of Assen óf telefonisch. Zo weet je snel wat er voor jou mogelijk is. Het is daarna aan jou of je je huizenjacht daadwerkelijk start en daarvoor ook het hypotheekproces in gang zet, of dat je je plannen nog even in de ijskast zet.

In gesprek over jouw hypotheekopties

Onafhankelijk hypotheekadvies in Winschoten

Tussen de tientallen hypotheekproducten bestaan nogal wat verschillen. Bij de ene aanbieder betaal je misschien lage rentelasten, maar zijn de voorwaarden minder gunstig. Bij een andere aanbieder zit er een addertje onder het gras als je een zzp-hypotheek afsluit. Hypotheken vergelijken gaat dan ook over meer dan alleen de actuele rentestanden bekijken. En wil je een echt goede vergelijking maken? Dan moet je daarvoor zoveel mogelijk hypotheekaanbieders meenemen, inclusief hun kleine lettertjes.

Een hoop werk, zo’n vergelijking? Klopt. Maar daarom zijn wij er nu juist voor hypotheekadvies in Winschoten. Onze adviseurs kunnen deze vergelijking voor jou maken. Als onafhankelijk hypotheekadviseurs in Winschoten zijn zij niet aan één hypotheekaanbieder gebonden, maar kunnen ze een echt goede vergelijking maken van het brede aanbod. Ze zullen je dus altijd een hypotheek, verzekering of ander product adviseren dat in alle opzichten goed bij jouw wensen aansluit.

Meer hypotheekruimte creëren?

Om allerlei redenen kan het prettig zijn om je hypotheek te verhogen. Je stoort je misschien al een tijdje aan de beperkte leefruimte in je woning. Een uitbouw zou heel welkom zijn. Of je wilt een nieuwe badkamer of hebt andere verbouwplannen. Of iets anders: misschien droom je van een tweede woning, wil je je kinderen een bedrag schenken of zou je graag je pensioen uitbreiden. Ook dan is het wellicht fijn als je extra financiële middelen hebt om je plannen mee te financieren.

Die extra financiële ruimte zit ‘m misschien wel in je hypotheek. Als er overwaarde op je huis rust, dan kun je die mogelijk verzilveren door je hypotheek te verhogen of een tweede hypotheek te nemen. Of je kunt kiezen voor een van de verschillende verzilveringsproducten, zoals een krediethypotheek of een opeethypotheek. En is dat alles geen optie? Dan kan een consumptief krediet soms een goed alternatief zijn.

Wij adviseren je graag over een verhoging van jouw hypotheek. Plan je gratis oriëntatiegesprek met ons om te ontdekken welke opties jij hebt. Geheel vrijblijvend!

Gratis oriëntatiegesprek

Besparen op je hypotheeklasten

Voor veel mensen is de hypotheek een grote maandelijkse kostenpost. Hoe fijn zou het zijn als je daar flink op kunt besparen en voortaan misschien zelfs een paar honderd euro per maand minder kwijt bent? Nu de hypotheekrentes erg laag staan, is die mogelijkheid er misschien wel voor jou. Door je hypotheek over te sluiten, sluit je een nieuwe hypotheek af tegen de huidige lagere rente (en mogelijk ook tegen betere voorwaarden). Je betaalt er dan misschien een bedrag aan boeterente voor; het kan je over de hele looptijd veel geld schelen.

Benieuwd waar voor jou de bespaarkansen liggen, bijvoorbeeld voor je hypotheek of verzekeringen? Onze adviseurs doen graag een vrijblijvende check-up van jouw financiële situatie en kunnen je wijzen op de opties die jij hebt om geld over te houden.

Ook hypotheekadvies in Winschoten voor ondernemers

Als zzp’er verloopt het proces van een hypotheek afsluiten iets anders. In plaats van naar je maandelijkse salaris zal de hypotheekaanbieder kijken naar jouw gemiddelde winst over de afgelopen drie jaar. Op basis daarvan wordt jouw zzp-hypotheek bepaald. Ben je nog geen drie jaar ondernemer? Ook dan zijn er wellicht opties. Al als je één jaar aan ondernemerscijfers kunt laten zien, zijn er soms mogelijkheden om een hypotheek voor jouw eerste huis of volgende huis te krijgen. Wij vertellen je er graag meer over.

Ook over andere ondernemersvragen kunnen we jou financieel advies geven. Wil je bijvoorbeeld een bedrijfspand aanschaffen? Ook daarover kunnen we je persoonlijk adviseren. En ben je benieuwd naar je pensioenopties als ondernemer of jouw benodigde verzekeringen? Ook in dat geval zit je bij ons hypotheekadvies in Winschoten helemaal goed.

Uitgebreid financieel advies op maat

Je hypotheekvragen zijn bij ons in goede handen. Maar hypotheekadvies in Winschoten geven is zeker niet het enige wat we doen. We kunnen je ook persoonlijk op weg helpen bij allerlei andere financiële vraagstukken. Altijd met out-of-the-box maatwerk en mogelijkheden waar je zelf misschien niet zomaar op komt. Zo kunnen we je ook adviseren over elk van deze vragen:

 • Hoe stel je een pensioenplanning op voor jouw financiële situatie na je pensioen?
 • Welke mogelijkheden zijn er om belastingvrij geld te schenken aan een familielid?
 • Wat kun je doen met je overwaarde?
 • Hoe maak je van de overwaarde op je huis een vrij besteedbaar bedrag?
 • Wat moet je regelen qua financiën na een scheiding?
 • Hoe kun je besparingen realiseren op jouw maandlasten?
 • Waar moet je aan denken qua financiering voor de aankoop van een tweede woning?

Gratis eerste gesprek (bij jou thuis of op kantoor)

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die we voor jou bieden qua hypotheekadvies in Winschoten? We vertellen je er graag alles over in een persoonlijk gesprek, waarin je ons jouw vragen kunt stellen. Plan je gratis kennismaking bij jou thuis of op ons kantoor vandaag nog in.

Mail naar Winschoten@vanbruggen.nl of bel naar 0800 – 1600 om een kosteloos eerste gesprek in te plannen.

Gratis eerste afspraak maken