Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Winschoten Beertsterstraat 42
9671 BL Winschoten
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Winschoten

Van Bruggen Adviesgroep in Winschoten

Wil je binnenkort een hypotheek afsluiten? Dan is het belangrijk dat deze ook past bij je inkomsten, wensen en toekomstplannen. En sta je op het punt om te verhuizen? Dan is het essentieel dat je je mogelijkheden kent en weet waar je goed aan doet. Ook bij financiële vragen over onder meer verzekeringen, een verhoging van je hypotheek of het verbouwen van je woning, is het prettig om de opties te kennen en daar een goede keuze over te kunnen maken. Bij Van Bruggen Adviesgroep in Winschoten helpt Barbara je om weloverwogen beslissingen te nemen, alles goed te regelen én waar mogelijk geld te besparen.

Maak een afspraak

Financieel advies met veel aandacht voor jou

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Winschoten word je persoonlijk geholpen door Barbara Roelfsema. Zij heeft ruim 20 jaar ervaring in de financiële branche. Als financieel adviseur doet zij het graag anders dan andere adviseurs. Persoonlijker vooral. Tijd en aandacht vindt ze belangrijk en ze zet graag een stapje extra in vergelijking met de gemiddelde adviseur. Ze gelooft niet in problemen, wel in op zoek gaan naar het resultaat dat jij voor ogen hebt. Daarbij denkt ze out-of-the-box en doorziet de opties. Ook bij wat complexere situaties, die om extra onderbouwing en uitzoekwerk vragen.

Omdat jouw wensen bij ons voorop staan, geloven we niet in standaardoplossingen. We kijken dan ook verder dan die ene specifieke geldverstrekker. Doordat we zakendoen met tientallen geldverstrekkers en verzekeraars, heb je bij ons ruime keuze aan aanbieders. We vergelijken alle opties om zo tot een passende hypotheek, voordelige verzekering of een andere gunstige optie te komen. Daarvoor zit je bij ons helemaal goed.

Gratis oriëntatiegesprek bij Van Bruggen Adviesgroep Winschoten

Heb jij een financiële vraag? Dan vind je het vast prettig om eerst te ontdekken wat je opties zijn en hoe Barbara je daarbij kan helpen. Daarom bieden wij een gratis kennismakings- en intakegesprek aan, waarin Barbara jouw opties in kaart brengt. Naderhand weet je wat er voor jou ongeveer mogelijk is, wat we voor jou kunnen doen. Zo kun je zelf bepalen of je met Van Bruggen Adviesgroep Winschoten verdergaat of niet.

Dat eerste gesprek kan bij ons op kantoor in Winschoten, maar we komen ook graag bij jou thuis. Net wat je prettig vindt!

Plan je gratis oriëntatiegesprek

Waar helpen we jou bij?

We hebben jarenlange ervaring in hypotheekadvies en kunnen je dan ook goed helpen bij het vinden van jouw passende hypotheek. Maar dat is zeker niet het enige wat we doen; we zijn er voor je op allerlei momenten waarop jij financieel advies kunt gebruiken. Denk aan:

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Tot slot is het nog belangrijk om te weten dat er naast de eigenaar geen medewerkers werkzaam zijn bij Van Bruggen Adviesgroep Winschoten, waardoor Artikel 1:120 lid 2a van de Wft op onze onderneming niet van toepassing. Dat wil zeggen dat er geen medewerkers zijn die een variabele beloning krijgen.

Wij helpen je bij jouw nieuwe hypotheek

Een huis kopen is een spannende stap. Ten eerste omdat het op de huidige woningmarkt een ware uitdaging lijkt om ertussen te komen. Ten tweede omdat de financiën voor een woning regelen een vak apart is. Het begint allemaal zodra je je gaat oriënteren op een huis. Hoeveel kun je maximaal lenen? En wat betekent dat voor het maximale bod dat je op een huis kunt uitbrengen? Allemaal vragen waarop Barbara je in een gratis oriëntatiegesprek antwoord kan geven, zodat jij daarna goed voorbereid op huizenjacht gaat.

Als je het verlossende telefoontje hebt gekregen dat jouw droomhuis echt van jou wordt, dan zijn wij er om de financiën rond te maken. Samen met jou kijkt Barbara wat een passende én voordelige hypotheek is. Zodra we gezamenlijk duidelijk hebben wat een goede keuze voor je is, vergelijken we de vele aanbieders met elkaar. Op rente én op voorwaarden. Zo komen we tot een hypotheek die voor jou echt aantrekkelijk is. Daarna kunnen we alles in gang zetten om deze hypotheek te regelen. Tot aan het nalopen van de hypotheekakte aan toe pakken wij alles voor je op.

Wat ons hypotheekadvies jou oplevert?

 • Je bespaart flink op je maandlasten door een uitgebreide vergelijking van hypotheken.
 • Je weet zeker dat de hypotheek ook over een paar jaar nog bij je past.
 • Je hoeft niet zelf alle voorwaarden uit te pluizen en rentes te vergelijken. Dat doen wij.
 • Je hoeft niet bang te zijn dat je iets over het hoofd ziet of keuzes maakt die achteraf toch niet zo handig blijken.
 • Je houdt veel tijd over om je te focussen op leukere dingen dan je financiën doorgronden.

Benieuwd wat jouw hypotheekmogelijkheden zijn voor een nieuwe woning? Plan je afspraak in. Dan krijg jij snel (en gratis) zicht op jouw hypotheekkansen.

Maak een afspraak

Hypotheekcheck: past jouw hypotheek nog steeds bij je?

Loopt je hypotheek al een tijdje? Dan ben je vast benieuwd of die nog steeds bij je past. En of je hier nog steeds wel een voordelige optie aan hebt. Daar hebben wij wat op bedacht: Van Bruggen Adviesgroep Winschoten biedt jou de kans om je hypotheek dagelijks te controleren en deze eventueel te vergelijken met andere mogelijkheden.

Doordat wij ons dagelijks bezighouden met ontwikkelingen qua hypotheekrente en andere veranderingen in de hypotheekmarkt, hebben wij de veranderingen scherp op ons netvlies staan. Zodra iets in jouw voordeel wijzigt, laten we je dit natuurlijk weten. We kunnen altijd met je meekijken of hypotheek oversluiten aantrekkelijk voor je is, ondanks de boeterente.

Zo betaal je nooit te veel, heb je de zekerheid van gunstige voorwaarden en weet je dat jouw hypotheek aansluit bij je persoonlijke situatie.

Meer financiële ruimte nodig?

Heb je grootse plannen die ook vragen om wat extra financiële ruimte? Ben je bijvoorbeeld uitgekeken op je keuken en hoop je je woning te verbouwen vanuit je overwaarde? Of heb je plannen om eerder met pensioen te gaan en is een buffer daarvoor heel welkom? Een lening afsluiten is in al die gevallen niet de enige manier om financiële ruimte te creëren. Soms biedt je hypotheek ook mogelijkheden.

Zo zou het kunnen dat je je hypotheek kunt verhogen, een tweede hypotheek kunt afsluiten of je overwaarde kunt verzilveren met een opeethypotheek. Allemaal manieren om extra geld op de plank te hebben liggen voor jouw mooie plannen.

Natuurlijk kijkt Barbara graag mee waar jij goed aan doet. Een lening? Je overwaarde verzilveren? Je hypotheek verhogen? Of kijken naar de mogelijkheden om te besparen? Barbara zoekt precies voor je uit wat er voor jou haalbaar is.

Gratis jouw opties ontdekken?

Wat moet jij nog regelen voor je pensioen?

Heb je je vijftigste verjaardag (net of al een tijdje) achter de rug? Dan doe je er verstandig aan om goed te kijken naar je pensioen. Wat moet jij regelen om dat goed voor elkaar te hebben? Hoeveel geld heb je nodig om na je AOW-leeftijd van rond te komen? En welke opties zijn er om je opgebouwde pensioen zelf aan te vullen met een extra bedrag?

Barbara gaat graag met je om de tafel zitten voor jouw persoonlijke pensioenplan. Ook daarbij denkt ze out-of-the-box en kijkt ze verder dan de gemiddelde pensioenadviseur. Ze onderzoekt bijvoorbeeld of je maandlasten bespaarkansen bieden en of je wellicht je overwaarde kunt opnemen. Interessante manieren om een extra pensioenbuffer op te bouwen! Naderhand heb je alles goed geregeld om jouw pensioenperiode zorgeloos tegemoet te gaan.

Plan je eerste afspraak bij Van Bruggen Adviesgroep in Winschoten

Ben je nieuwsgierig geworden naar jouw financiële mogelijkheden voor je hypotheek, besparen op je maandlasten of een ander vraagstuk? Je bent welkom voor een gratis kennismaking bij Van Bruggen Adviesgroep in Winschoten. Bij ons op kantoor of bij jou thuis!

Onze voordelen:

 • Deskundig advies over je hypotheek, financiën en meer
 • 20 jaar ervaring in de financiële branche
 • Advies bij jou thuis of bij ons op kantoor
 • Ruim de tijd en aandacht voor jouw vraag
 • Onafhankelijk advies (=keuze uit veel geldverstrekkers)
 • Ook beschikbaar buiten kantoortijden
 • Gratis oriëntatiegesprek

Plan jouw gratis eerste afspraak in via winschoten@vanbruggen.nl, via 0800 – 1600 of door te klikken op de knop hieronder. Zien we je binnenkort?

Plan een kennismaking
KvK: 74250485AFM: 12047064Documenten