Afspraak maken? Tijdens de coronacrisis gaat onze dienstverlening gewoon door. Maak gebruik van ons financieel advies op afstand. Lees meer.

Winschoten

Beertsterstraat 42
9671 BL Winschoten
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Winschoten

Van Bruggen Adviesgroep Winschoten

Welkom bij Van Bruggen Adviesgroep Winschoten

Wenst u binnenkort een hypotheek af te sluiten, dan is het raadzaam om te onderzoeken of de hypotheek ook aansluit bij uw inkomsten, wensen en toekomst. Uw financieel adviseur ondersteunt u deskundig tijdens dit proces. Daarbij wordt er ook rekening gehouden met de verschillende vormen van hypotheken, of u een doorstromer bent en of uw bestaande hypotheek bijvoorbeeld anders ingericht kan worden.

Uw hypotheek bewaken

Van Bruggen Adviesgroep Winschoten biedt u de mogelijkheid om uw hypotheek dagelijks te controleren en eventueel te vergelijken met andere mogelijkheden. Door het monitoren van de hypotheek en de rente hebben wij de veranderingen scherp op ons netvlies staan. Zodra de mogelijkheden in uw voordeel wijzigen laten we dit natuurlijk graag weten. Zo weet u dat u nooit teveel betaalt en u de zekerheid heeft van gunstige voorwaarden en de laagste maandlasten voor uw persoonlijke situatie.

Rentevaste periode

Uw financieel adviseur bekijkt samen hoe lang uw rente mogelijk vastgezet kan worden. De bijkomende verzekeringen worden samen met u besproken. Heeft u al wel eens stilgestaan bij het idee dat u arbeidsongeschikt kan raken of u raakt werkloos? Uw financieel adviseur van Van Bruggen Adviesgroep Winschoten bespreekt alle life events en zorgt er samen met u dat u voorbereid bent en zo zorgeloos kunt genieten.

Vergelijken

Zodra we gezamenlijk duidelijk hebben wat de beste keuze voor u is, worden alle mogelijke aanbieders met elkaar vergeleken, om voor u de best passende hypotheek te regelen.

Kennismaken

Ik ben Barbara Roelfsema en heb bijna 20 jaar ervaring in de financiële branche. Tijd en aandacht vind ik belangrijk en doe graag een stapje extra dan de gemiddelde adviseur. Ik denk graag mee en wil u zoveel mogelijk ontlasten waar mogelijk. Ik denk out-of-the-box en heb daarnaast de nodige ervaring met complexe situaties waarbij explain van toepassing kan zijn.

Na een persoonlijk kennismakings- en intakegesprek breng ik vrijblijvend de opties in kaart met uw persoonlijke specifieke situatie en wensen als uitgangspunt. Van Bruggen Adviesgroep doet met nagenoeg alle geldverstrekkers en verzekeraars zaken, dus ruime keuze uit aanbieders met specifieke voorwaarden die aansluiten op uw unieke situatie. U bent verzekerd van geheel onafhankelijk en transparant advies.

Het vervolgtraject wordt door mij persoonlijk van A tot Z verzorgd. Gedurende het hele advies- en bemiddelingstraject, en ook daarna, blijf ik uw aanspreekpunt.

Ik geef graag advies bij u thuis. Komt u liever langs op mijn kantoor in de Ondernemersfactory te Winschoten, dan kunt u te allen tijde contact met mij opnemen.

Nieuwsgierig geworden naar uw mogelijkheden?

Maak direct een afspraak

KvK: 68264836AFM: 12015503Documenten