Verzekeringen afsluiten waar u iets aan heeft

Verzekeringen afsluiten waar u iets aan heeft

U wilt voordelige en goede verzekeringen; maar wat móet en wat wílt u verzekeren? Met een verzekering dekt u de risico’s die u zelf niet wilt of kunt betalen.
Tijdens het kopen van het huis komt er veel op u af. Na het vinden van het huis en het regelen van de hypotheek wordt snel naar de verzekeringen gekeken. De onafhankelijk financieel adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep bekijken samen met u uw (financiële) situatie en inventariseren uw wensen. Zo kunnen wij u adviseren welke verzekeringen goed bij u passen.

Het is ook verstandig om periodiek naar uw lopende verzekeringen te kijken. Neem samen met de onafhankelijk financieel adviseur van Van Bruggen Adviesgroep uw verzekeringen door om te controleren of uw verzekering de dekking bieden waar u op rekent.

Dus voor schade aan uw woning, auto, fiets, scooter of motor tot een garantie voor een onbezorgde vakantie. Neem samen met Van Bruggen Adviesgroep financieel adviseur uw verzekeringen door om ervoor te zorgen dat alles waar u waarde aan hecht gedekt is bij schade, diefstal of ongevallen.

Maak direct een afspraak

Maak nu een afspraak

Aanhef is niet ingevuld.

Naam is niet ingevuld.

Telefoonnummer is niet ingevuld.Vul een geldig nummer in.

Email is niet ingevuld.

Opmerking is niet ingevuld.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring. is niet ingevuld.