Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Nijmegen Burgemeester Hustinxstraat 16
6512 AD Nijmegen
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Nijmegen

Hypotheekadvies in Nijmegen

Welke hypotheek past bij jou? En wat zijn jouw opties voor je eerste of een volgende hypotheek of voor oversluiten? Met een enorm aanbod aan hypotheken kan de keuze nog best lastig zijn. Maar geen zorgen: wij staan je graag bij met hypotheekadvies in Nijmegen en omgeving. Doordat we ons uitgebreid verdiepen in jouw situatie én ruime kennis hebben van hypotheken, kunnen we altijd een passende oplossing voor je vinden. Zelfs in de meest complexe situaties. Stel ons jouw hypotheekvraag. Dan helpen we je verder.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Hypotheekadviseur Nijmegen

Hypotheken zijn waarschijnlijk niet jouw dagelijkse bezigheid. Maar juist omdat het om veel geld gaat, moet alles wel goed geregeld zijn. Tot in de kleinste details van de hypotheekvoorwaarden aan toe. En omdat je mooie woonwensen hebt voor je (volgende) huis, wil je ook alles uit de kast halen qua budget om goed beslagen ten ijs te komen op de woningmarkt. Maar waar begin je? Wat moet je regelen? En welke hypotheek past goed bij jouw wensen en behoeften – ook in de toekomst? Daar gaan wij graag met jou voor zitten als deskundige hypotheekadviseur in Nijmegen.

We geven jou persoonlijk en professioneel hypotheekadvies én begeleiden je van A tot Z. Dat doen we altijd met oprechte interesse voor jouw situatie. We willen niet alleen alles goed geregeld hebben. Nee, we willen ook graag weten wie jij bent, wat je zoekt en wat je behoeften zijn. Want hoe helderder we dat hebben, hoe beter we je kunnen adviseren. Daar gaat Janny graag voor. Waar nodig kunnen we putten uit een groot netwerk aan lokale makelaars, scheidingsexperts en andere specialisten om je ook bij complexe financiële vraagstukken goed te helpen.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Hypotheekaanbieders zijn er volop. Je kunt voor het afsluiten van een hypotheek terecht bij je eigen bank, maar er zijn daarnaast nog veel andere aanbieders. De juiste keuze daaruit maken, is waar wij jou bij helpen. Terwijl een adviseur van een bank alleen zijn eigen producten meeneemt in zijn advies aan jou, vergelijken wij juist een groot aantal hypotheekaanbieders. Daarbij kijken we naar de rente die zij rekenen én duiken we uitgebreid in de voorwaarden. Dat alles zorgt ervoor dat wij je kunnen adviseren over een hypotheek die in alle opzichten goed bij je past.

Dat wij een deskundige en onafhankelijke hypotheekadviseur in Nijmegen zijn, blijkt ook uit het Keurmerk Financiële Dienstverlening waarover wij beschikken. Ons kantoor voldoet aan de eisen die aan keurmerkhouders worden gesteld en wordt regelmatig gecontroleerd door een onafhankelijke organisatie. We kunnen jou dan ook goed en betrouwbaar advies garanderen, passend bij jouw situatie en wensen.

Plan een afspraak in

Ook voor makelaardij

Wat fijn is aan ons hypotheekadvies in Nijmegen, is dat je bij ons ook meteen kunt aankloppen voor makelaardij. We werken samen met deskundige makelaars uit de regio, zodat we je écht bij elk aspect van hypotheekadvies kunnen helpen. Inclusief taxatie, de verkoop van je huidige woning of de zoektocht naar je nieuwe droomplek.

Kenmerkend voor onze makelaars is hun slagvaardige aanpak en realistische kijk op de woningmarkt. Bij de verkoop van jouw woning bekijken zij bijvoorbeeld zorgvuldig wat de best haalbare, commerciële prijs is. Want uiteindelijk ben jij het meest gebaat bij een vlotte verkoop, zodat je je zorgeloos kunt richten op je nieuwe onderkomen. Niets is zo vervelend als een makelaar die eerst gouden bergen belooft en later adviseert om de vraagprijs toch aanzienlijk te verlagen. Ook bij aankoop van een woning heb je aan ons team van makelaars nuchtere adviseurs, die je ervoor behoeden dat je te veel betaalt voor je nieuwe woning én die toch je kansen op die ene droomwoning vergroten.

Oversluitgids

Een hypotheek in Nijmegen afsluiten of oversluiten?

Het vervullen van jouw woonwensen is teamwork. Wil je bijvoorbeeld een hypotheek in Nijmegen afsluiten of oversluiten? Dan heb je daarvoor hypotheekadvies en een taxatie nodig. Bovendien ben je misschien benieuwd wat je mogelijkheden zijn voor een verbouwing en welke verzekeringen bij jou passen. Allemaal verschillende expertises waarvoor je het liefst een expert inschakelt met duidelijke kennis van zaken. Daarvoor zit je bij Van Bruggen Adviesgroep in Nijmegen goed.

Wij hebben als team alle expertises in huis die nodig zijn om jou goed te helpen. Ook als het gaat om een vakkundige en betrouwbare taxatie bijvoorbeeld. Daarvoor schakelen we graag een directe collega of een samenwerkende makelaar in.

We zoeken bijvoorbeeld voor je uit hoeveel jij maximaal aan hypotheek kunt krijgen, wat je extra opties zijn om een woning te financieren (zoals een Starterslening of een hypotheek met NHG) en hoe het zit met de verzekeringen rondom je hypotheek. En wil je je hypotheek oversluiten? Dan kijken wij of dat voor jou gunstig is, hoeveel je ermee kunt besparen en welke kosten het met zich meebrengt. Alles zodat jij goed geholpen wordt en de juiste keuzes kunt maken.

Ben je nu al heel benieuwd naar jouw opties voor een nieuwe hypotheek? Gebruik dan onze rekentool om een eerste indicatie te krijgen van jouw maximale hypotheekbedrag.

Maximale hypotheek berekenen

Je (eerste) woning kopen?

Ben jij er helemaal klaar voor om je eerste of volgende koopwoning te bemachtigen? En ben je benieuwd of dat financieel mogelijk is? Wat je kunt doen om je kansen op de woningmarkt te vergroten? En wat je voor je hypotheek allemaal geregeld moet hebben? Op ons kantoor verwelkomen we veel starters en doorstromers die maar al te graag in Nijmegen en omgeving willen wonen in een eigen koopwoning. Ze weten dat het lastig is om met het beperkte woningaanbod een huis te bemachtigen, maar zijn heel benieuwd of er toch opties zijn. Gelukkig: die zijn er.

Wij gaan tot het gaatje om dé droomwoning voor jou mogelijk te maken door een passende hypotheek te regelen en door je eventueel aan een makelaar uit ons netwerk te koppelen voor je huizenjacht.

Daarbij staan we je van A tot Z bij. Dus vanaf de eerste berekening van je maximale hypotheek tot aan de daadwerkelijke hypotheekaanvraag en de ondertekening van jouw hypotheekcontract. We zorgen er natuurlijk voor dat jij een hypotheek afsluit die qua maandlasten goed haalbaar is, die je een scherpe rente biedt en waarvan de voorwaarden ook in de toekomst nog goed bij je passen.

Besparen op je maandlasten, wat zijn jouw opties?

Dat de hypotheekrente op dit moment opvallend laag is, zal vast geen verrassing voor je zijn. Het is een misverstand dat je je woning te koop moet zetten om van de lage rentes te profiteren. Je kunt daar ook je voordeel mee doen zonder je huis uit te hoeven. Zo is je hypotheek oversluiten wellicht een goede manier om maandelijks minder aan hypotheek kwijt te zijn. Dat kost wat regel- en uitzoekwerk, maar dat alles pakken wij met plezier voor je op. We brengen precies voor je in kaart bij welke aanbieder jij gunstig uit bent, hoeveel je maandlasten dan worden en wat het je oplevert en kost.

Naast oversluiten zijn er nog meer opties die we meenemen in ons advies aan jou over besparen. Juist doordat we ons volledig verdiepen in jouw situatie, kunnen we tot een advies komen over een bij jou passende optie. Zo kan het ook zijn dat rentemiddeling jou al een mooi voordeel oplevert. Of wellicht kun je je risico-opslag naar beneden laten bijstellen doordat je woning meer waard is geworden? Ook dat scheelt al gauw een paar tientjes per maand.

Verder heeft de stijging van woningprijzen als extra voordeel dat jij wellicht overwaarde op je woning hebt. Dit bedrag kun je soms gebruiken om mooie dingen mee te realiseren. Je kunt je overwaarde bijvoorbeeld verzilveren met een tweede hypotheek. Financier er je verbouwing mee, gebruik het geld als aanvulling op je pensioen of zet het in om een tweede woning te kopen.

Meer weten over jouw bespaaropties? Plan een kennismaking in. Dan vertellen we je al in een eerste (kosteloos) gesprek graag meer.

Maak direct een afspraak

Waar kunnen we je nog meer over adviseren?

Naast allerlei vragen op het gebied van hypotheekadvies in Nijmegen, geven we ook deskundig financieel advies over nog veel meer onderwerpen. Onze expertises zijn hypotheekadvies, financieel advies, schadeverzekeringen, makelaardij, pensioen en kredieten.

Zo kun je bij ons terecht voor advies over onder meer de volgende vragen:

 • Welke (schade)verzekeringen zijn voor mij nuttig?
 • Hoe kan ik pensioen aanvullen en wat moet je daarvoor regelen?
 • Wat moet ik financieel allemaal regelen na een scheiding?
 • Hoe kan ik mijn verbouwplannen voor mijn woning financieren?
 • Waar kan ik een consumptief krediet met scherpe rente afsluiten?
 • Hoe vergroot ik mijn kansen op de krappe woningmarkt?
 • Hoe kan ik mijn woning voor een goede prijs verkopen?

Waarom ons inschakelen voor hypotheekadvies in Nijmegen?

Omdat wij jarenlange ervaring hebben met hypotheken én daarbij gaan voor een persoonlijke benadering. Bovendien staan wij als team van Van Bruggen Adviesgroep in Nijmegen voor de volgende voordelen:

 • Altijd een passende oplossing voor jouw hypotheek of woonwens
 • Complete ontzorging van A tot Z
 • Veel aandacht voor jouw wensen en behoeften
 • Ook financieel advies over complexe zaken
 • Volledig onafhankelijk advies (groot aanbod aan geldverstrekkers)
 • Ook ruime expertise in makelaardij, (schade)verzekeringen en pensioenadvies
 • Advies op kantoor, via de telefoon én online

Maak een eerste afspraak – op kantoor of online

Met ons persoonlijke hypotheekadvies in Nijmegen zijn wij er graag voor jou. Wees welkom op ons kantoor in Nijmegen. Of maak een afspraak voor hypotheekadvies via de video of telefoon. Wij staan met alle plezier voor jou klaar.

De eerste kennismaking kost je niets. Geheel vrijblijvend én gratis maken we graag kennis met je. Mail daarvoor naar nijmegen@vanbruggen.nl of bel naar 024 – 3817 191. Of klik op de knop hieronder om direct een afspraak te maken.

Plan een kennismaking