Profiteren van de lage rente? Download ons gratis whitepaper hier.
Nijmegen Burgemeester Hustinxstraat 16
6512 AD Nijmegen
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Nijmegen

Makelaardij

Het (ver)kopen van een woning is niet altijd gemakkelijk. Voorkom dat u belangrijke zaken over het hoofd ziet, of dat u uzelf laat leiden door emoties en onnodig teveel betaalt. Neem een aankoop- of verkoopmakelaar van Van Bruggen Adviesgroep mee. Die komt op voor uw belangen en verdient zich zelf dubbel en dwars terug.

Van Bruggen Adviesgroep Nijmegen

Nijmegen, de oudste stad van Nederland. In het centrum vindt u veel vooroorlogse woningen, monumentale panden en beschermde stadsgezichten. Zoekt u een nieuwere woning? Deze vindt u in het noorden van de stad Nijmegen. Onze kundige en flexibele makelaar Maikie Bosch heeft een groot netwerk in Nijmegen en kijkt samen met u naar welke woning in Nijmegen het beste bij uw woonwensen past. Hij plant met u een adviesgesprek op ieder moment van de dag, zodat het past binnen uw planning.

Makelaar en financieel adviseur onder één dak

Alle zaken rondom de aan- of verkoop van uw woning en de financiering hiervan regelen onder één dak? Dat kan bij Van Bruggen Adviesgroep Nijmegen. De combinatie van een makelaar en financieel adviseur onder éen dak is bewezen succesvol. Hierdoor kan er efficiënt en snel worden geschakeld bij de verkoop, aankoop en financiering van uw woning. Dat geeft u overzicht en duidelijkheid en het bespaart u tijd en geld.

Het proces

De makelaar Van Bruggen Adviesgroep Nijmegen doet vooronderzoek, helpt u bij de bezichtigingen, zorgen dat het bouwkundig onderzoek wordt uitgevoerd en leidt voor u de onderhandelingen. En komt het tot een koopovereenkomst? Dan kijken wij het koopcontract nog één keer voor u na. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan… en kunt u volop genieten van uw nieuwe ‘thuis’! 

gratis waardebepaling voor jouw woning in Nijmegen