Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Nijmegen Burgemeester Hustinxstraat 16
6512 AD Nijmegen
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Nijmegen

Makelaar in Nijmegen

Nijmegen is nogal een geliefde plek om te wonen. Zodra je een huis wilt kopen in Nijmegen, krijg je dan ook al snel te maken met kapers op de kust. Gelukkig is er een manier om jouw kansen op een woning te vergroten: schakel een aankoopmakelaar in Nijmegen in. Wij staan je graag bij tijdens jouw huizenjacht en je kan tegelijkertijd voor al je financiële vragen gebruikmaken van de financiële adviseur die ook op het Van Bruggen-kantoor in Nijmegen zit. En heb je juist een huis dat je wilt verkopen? Ook dan helpen we jou als makelaar in Nijmegen om alles in goede banen te leiden.

Maak een gratis afspraak

Huis kopen in Nijmegen? Wij schieten te hulp!

Een huis kopen is om meerdere redenen spannend. Ten eerste is het niet niks om je vertrouwde plek te verruilen voor een nieuw onderkomen (dat geldt als je een eerste huis koopt, maar ook als je gaat verhuizen). Voordat je je hele hebben en houwen verhuist, is het wel zo prettig als je zeker weet dat je nieuwe woning aan al jouw wensen voldoet. Dus dat je niet na een paar weken ontdekt dat het dak lek is of dat je clausules in het koopcontract had gemist. Om je voor dat soort teleurstellingen te behoeden, kun je het beste een makelaar in Nijmegen inschakelen.

Ten tweede is het met de huidige huizenmarkt een uitdaging om aan een huis te komen. Woningen worden vaak razendsnel verkocht. Wat wij als makelaar in Nijmegen voor je kunnen betekenen? Jou als een van de eersten wijzen op woningen die onlangs te koop zijn gezet, waardoor jij snel kunt toehappen. Zo vergroot je je kansen op een nieuwe woning in deze populaire regio. Ook kunnen we voor jou onderhandelen over een passend bod op het huis van je wensen. Daarmee vergroot je je kansen dat het droomhuis werkelijk van jou wordt.

En ben jij inderdaad de gelukkige nieuwe eigenaar van de woning? Dan kunnen we je ook bijstaan bij het papierwerk, bijvoorbeeld door de hypotheekakte uitgebreid voor je na te lopen.

Op één plek financieel advies en makelaardij in Nijmegen

Een huis kopen in Nijmegen heeft ook financieel wat voeten in de aarde. Je moet zeker weten dat het uitgebrachte bod past binnen jouw financiële plaatje. En als je bod eenmaal geaccepteerd is, komt ook al snel je hypotheek om de hoek kijken. Waar sluit je die voordelig af en waar moet je daarbij op letten? Neem je bijvoorbeeld je huidige hypotheek mee of ga je die oversluiten? Om een goed antwoord te krijgen op al die vragen, is het wel zo prettig dat Van Bruggen Adviesgroep in Nijmegen ook financieel advies aanbiedt.

Op ons kantoor vind je niet alleen een makelaar, maar ook een hypotheek- en verzekeringsadviseur (Janny). Daarnaast zorgt commercieel medewerker Lea ervoor dat alles op rolletjes loopt bij je hypotheekaanvraag.

Aan het begin van een traject voor hypotheekadvies kunnen onze adviseurs je maximale hypotheek voor je berekenen. Zo weet je precies hoeveel jij aan een woning kunt besteden. Verderop in het traject kunnen ze ook de vele hypotheekproducten voor je vergelijken, de hypotheekaanvraag voor je doen en jou helpen om de juiste verzekeringen erbij af te sluiten.

Bespreek jouw financiële opties

Wat doen we voor je als aankoopmakelaar in Nijmegen?

In Nijmegen, de oudste stad van Nederland, vind je veel verschillende soorten bestaande woningen. Het centrum barst van de vooroorlogse woningen, monumentale panden en beschermde stadsgezichten. Zoek je een nieuwere woning of hoop je een nieuwbouwhuis te kopen? Dan kun je daarvoor terecht in het noorden van de stad. Onze kundige en flexibele makelaar heeft een groot netwerk in Nijmegen en kijkt samen met jou welke woning in Nijmegen het beste bij jouw woonwensen past.

We beginnen altijd met een gratis kennismaking, waarin je met ons bespreekt wat je woonwensen zijn en wat je budget voor een woning is. Waar nodig betrekken we er de financieel adviseur van ons kantoor bij. Na dat gesprek weet je hoe wij jou kunnen helpen en wat het kost als je ons als aankoopmakelaar in Nijmegen inschakelt.

Ga je met ons in zee? Dan kunnen we veel voor jou uit handen nemen:

 • We laten het je weten zodra er nieuw woningaanbod beschikbaar is.
 • We gaan met je mee naar bezichtigingen om je te wijzen op belangrijke aandachtspunten.
 • We kunnen bouwkundig onderzoek voor je laten doen als dat nodig is bij een (oudere) woning.
 • We begeleiden je tijdens de onderhandelingen en helpt je een passend bod uit te brengen.
 • We adviseren je over passende ontbindende voorwaarden waar jij goed aan doet.
 • Komt het tot een koopovereenkomst? Dan kijken we het koopcontract nog één keer voor je na. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

En betekent het kopen van een nieuw huis in Nijmegen ook dat je bestaande woning te koop komt te staan? Dan kunnen wij jou als makelaar in Nijmegen ook bijstaan bij het verkopen van je huis. Daarover verderop meer.

Gratis gesprek over een huis kopen

Waarom een makelaar in Nijmegen inschakelen?

Een voet tussen de deur krijgen op de woningmarkt is niet eenvoudig tegenwoordig. Dat maakt de hulp van een aankoopmakelaar voor veel mensen extra welkom. Met ons als makelaar in Nijmegen aan je zijde…

 • …ben jij eerder op de hoogte van nieuw woningaanbod in jouw zoekgebied.
 • …heb je betere kansen om aan een huis te komen.
 • …kun je een interessant maar tegelijkertijd niet té hoog bod uitbrengen op je droomhuis.
 • …heb je bij bezichtigingen een deskundige die meekijkt naar de woning en de voorwaarden.
 • …zie je geen belangrijke details over het hoofd in de hypotheekakte.
 • …profiteer je van financieel advies én makelaardij op één plek, waardoor snel schakelen mogelijk is.
 • …wordt jou veel werk uit handen genomen rondom de aankoop van je huis.

Kortom: jij kunt je weer bezighouden met wat voor jou belangrijk is. Hoe voelt de plek waar deze woning staat? Zie je jezelf hier wonen? Zijn alle voorzieningen in de buurt die je nodig hebt? Dat soort vragen. Ondertussen storten wij ons als makelaar in Nijmegen, samen met onze financieel adviseur, op al het regelwerk, de zoektocht en de belangrijke aandachtspunten.

Wat kunnen wij als verkoopmakelaar in Nijmegen voor je doen?

Ook als je je huidige woning te koop wilt aanbieden, kunnen wij jou bijstaan. Ditmaal als verkoopmakelaar in Nijmegen! Door de juiste hulp in te schakelen bij een huis verkopen krijg je over het algemeen een (nog) betere verkoopprijs voor je woning, voorkom je onnodige discussies met kopers achteraf (bijvoorbeeld over bepaalde clausules of wat wel/niet bij de woning hoort) en bespaar je jezelf een hoop tijd. Want vergis je niet: het is nogal wat werk om je huis bijvoorbeeld op de juiste plekken te promoten en bezichtigingen te begeleiden. Al dat soort dingen kunnen wij jou als verkoopmakelaar in Nijmegen uit handen nemen.

Door onze ruime ervaring met huizen verkopen in Nijmegen en ons grote netwerk in de regio, kunnen wij jou helpen om je huis snel te verkopen voor een goede prijs en tegen de juiste voorwaarden. Tijdens het hele verkoopproces kunnen we veel voor jou als verkoper betekenen. Denk aan:

 • een gratis waardebepaling van je woning;
 • advies over een passende verkoopprijs voor je huis;
 • je huis promoten via websites als Funda en social media;
 • bezichtigingen met kopers begeleiden;
 • onderhandelen over de verkoopprijs en voorwaarden met potentiële kopers;
 • het koopcontract opstellen en nalopen;
 • de eindinspectie van de woning doen met de koper.

Jouw huis verkopen in Nijmegen? Gratis waardebepaling!

Een huis verkopen is een spannende aangelegenheid. Je hebt het geluk dat woningen razendsnel verkocht worden, zeker in een populaire stad als Nijmegen. Wil je goed beslagen ten ijs komen als jij je huis gaat verkopen in Nijmegen? Maak een afspraak bij ons op kantoor voor een gratis waardebepaling en ontdek snel hoeveel jouw huis oplevert én hoe wij je als verkoopmakelaar in Nijmegen kunnen helpen.

Maak een afspraak voor een waardebepaling

Makelaar in Nijmegen nodig? Laten we gratis kennismaken!

Wil jij betere kansen hebben om jouw nieuwe koopwoning in Nijmegen te vinden? Kun je wel wat hulp gebruiken bij het kopen of verkopen van een huis? Of wil je om te beginnen weten welke mogelijkheden jij hebt voor een eigen koophuis? Plan je gratis eerste gesprek met ons in.

Maak een gratis eerste afspraak via de knop hieronder. Of mail daarvoor naar nijmegen@vanbruggen.nl of bel naar 024 – 38 17 191. Dan zien we je vast snel.

Maak een gratis afspraak