Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Nijmegen Burgemeester Hustinxstraat 16
6512 AD Nijmegen
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Nijmegen

Pensioenadvies in Nijmegen

Straks onbezorgd genieten van je oude dag? Dat begint bij nu alvast inzicht hebben in je financiële situatie straks. Je kunt nu al de juiste keuzes maken voor je pensioenperiode straks. Daar helpen wij je graag bij. Wij zijn dé expert als het aankomt op de financiële veranderingen waarmee je te maken krijgt rondom de pensioenleeftijd. Janny kijkt mee naar jouw persoonlijke situatie en wensen, en begeleidt je van A tot Z. Eén ding is zeker: met ons pensioenadvies in Nijmegen kun jij later zonder zorgen iets moois maken van je oude dag.

Maak een afspraak

Persoonlijk én professioneel pensioenadvies in Nijmegen

Wij geloven dat jij bij pensioenadvies professioneel advies moet krijgen én dat je persoonlijk geholpen moet worden. Daarom vinden we een persoonlijk gesprek over jouw wensen en situatie heel belangrijk. Een nummertje ben je bij ons niet. We investeren juist tijd en aandacht in een goede klik, zodat jij je zo goed mogelijk geholpen voelt.

Daarnaast staan we voor:

 • Altijd een passende oplossing voor jouw pensioen
 • Persoonlijk advies met oog voor jouw wensen
 • Complete ontzorging van A tot Z
 • Geen vraag is ons te complex
 • Volledig onafhankelijk advies (groot aanbod aan geldverstrekkers)
 • Ook ruime expertise in hypotheken, makelaardij en (schade)verzekeringen
 • Advies op kantoor, via de telefoon én online

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Nijmegen staan Janny en Lea van maandag t/m vrijdag voor je klaar. Niet alleen op kantoor trouwens, maar ook via de video of over de telefoon. Via welk medium we je ook helpen, persoonlijk en deskundig is ons advies altijd.

Pensioenadvies inschakelen

Pensioenadvies? Wees er op tijd bij!

“Ja maar, mijn pensioen duurt nog even!”. Die opmerking krijgen we vaker van klanten te horen. Logisch op zich, maar niet helemaal terecht. Wist je bijvoorbeeld dat in de financiële wereld 56 jaar een belangrijke leeftijd is? Vanaf deze leeftijd is niet alleen je huidige inkomen bepalend bij diverse financiële mogelijkheden, maar wordt ook gekeken naar je pensioeninkomen. Dat geldt bijvoorbeeld als je een (tweede) hypotheek afsluit, je overwaarde wilt verzilveren of als je je huis wilt verbouwen met je hypotheek.

Omdat je pensioen dus al eerder meetelt dan op het moment dat de “Geniet van je pensioen”-wenskaarten daadwerkelijk in de bus vallen, is het belangrijk er tijdig naar te kijken. Veel klanten uit de regio Nijmegen schakelen hiervoor ons pensioenadvies in Nijmegen in. Het is voor hen een fijn idee om dit niet allemaal zelf te hoeven uitpluizen. Je pensioen is nogal een precies uitzoekwerkje namelijk. Maatwerk ook. Je hebt vast wensen voor na je pensioen. Een verbouwing? Een nieuwe woning? Eerder stoppen met werken? Wat meer financiële ruimte? Een schenking doen? Allemaal wensen waar je eigenlijk nu al iets voor moet regelen.

Dáár helpen wij je graag bij. Ben je nieuwsgierig hoe het met jouw pensioen gesteld is? En hoe je ervoor kunt zorgen dat jij straks genoeg inkomen hebt om je wensen voor je oude dag te realiseren? Schakel dan ons team in voor pensioenadvies in Nijmegen. Een eerste kennismakingsafspraak is zo gemaakt en kost je niets.

Plan een gratis kennismaking

Voorkom een pensioengat

Heb je er al eens bij stilgestaan dat je pensioeninkomen meestal een stuk lager uitvalt dan je huidige inkomen? Ook als je de AOW erbij optelt. Op zich hoeft er geen man overboord te zijn. Want als je er op tijd bij bent, heb je waarschijnlijk nog genoeg opties om een pensioengat te voorkomen. Wij kennen de vele mogelijkheden hiervoor.

Doordat we bij een pensioencheck uitgebreid in kaart brengen welke gevolgen je pensioen heeft voor je hypotheek, kunnen we ons ook verdiepen in je opties om meer pensioen op te bouwen. De overwaarde op je huis benutten bijvoorbeeld of verhuizen naar een andere woning of je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen.

Opties genoeg waarschijnlijk. Wij maken je hier graag wegwijs in.

Eerder stoppen met werken?

Een van de meest gestelde vragen rondom pensioenadvies in Nijmegen, is “Kan ik eerder stoppen met werken?”. Het antwoord hangt af van jouw situatie en van je financiële plaatje. Maar we maken er hoe dan ook werk van ons te verdiepen in jouw mogelijkheden daarvoor. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Een paar maanden of zelfs een jaar eerder de deur achter je dichttrekken zonder dat je er financieel door in de problemen komt, is wellicht een optie voor jou. Hoe jij dit precies mogelijk kunt maken en wat je daarvoor moet doen? Dat zoeken wij met plezier voor je uit. In een financieel plan op maat brengen we het voor je in kaart.

Zo kunnen we je antwoord geven op vragen als:

 • Welke opties biedt je overwaarde als aanvulling op je pensioen?
 • Hoe kun je je bestaande pensioen precies aanvullen?
 • Kun je besparen op je maandlasten om op die manier geld over te houden?
 • Is oversluiten voor jou een gunstige manier om maandelijks minder kwijt te zijn?
 • Welke opties heb je voor een tweede hypotheek?
 • Is een opeethypotheek voor jou een goede optie?
Maak een afspraak voor pensioenadvies

Ontzorging van A tot Z

Als we op zoek gaan naar een antwoord op jouw pensioenvraag, duiken we daar tot in de details in. We onderzoeken alle mogelijke opties en kunnen je bij het hele proces begeleiden. Vanaf de inventarisatie van je mogelijkheden via een vergelijking van de vele opties tot het daadwerkelijk in gang zetten. Of je nu je hypotheek oversluit, je overwaarde gaat verzilveren, je risico-opslag wilt verlagen of de financiering voor je verbouwing wilt rondkrijgen, wij begeleiden je door het hele proces heen. Zodat jij nu goede keuzes maakt en alles geregeld hebt om straks zorgeloos te genieten.

Keurmerk Financiële Dienstverlening

Wij zijn er trots op dat we beschikken over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Dit laat zien dat ons hypotheekadvies, financiële advies en pensioenadvies aan alle kwaliteitseisen voldoen. We kennen de actuele ontwikkelingen en werken nauw samen met makelaars en andere experts om jou op alle gebieden van goed advies te voorzien. Regelmatig komt er een onafhankelijke organisatie over de vloer om te controleren of we nog steeds aan alle keurmerkeisen voldoen. Daardoor heb jij de garantie dat we je eerlijk en betrouwbaar advies kunnen geven.

Onafhankelijk zijn we ook in ons advies. Je zit bij ons dus nooit aan één hypotheekaanbieder of aan één verzekeraar vast. Nee, we nemen tientallen aanbieders mee in onze vergelijking voor jou. Dat vergroot jouw kansen op een passende hypotheek of verzekering. En eentje met een écht scherpe maandlasten. Dat kan je op termijn veel geld schelen.

Jouw pensioen goed regelen?

Laten we er samen voor zorgen dat jouw pensioen een moment is om van te genieten – zonder geldstress of pensioengat. Met een helder plan dat volledig in kannen en kruiken is.

Maar zullen we starten met een kennismaking? Gewoon gratis en vrijblijvend. Op kantoor in Nijmegen, via de video of over de telefoon – kan allemaal. Maak nu een afspraak. Dan helpen we jou verder.

Maak een vrijblijvende eerste afspraak

Ben je eerst nog benieuwd wat we precies kunnen doen voor jou? Of heb je een andere vraag? Bellen of mailen kan altijd. Neem contact met ons op via 024 – 3817 191 of mail naar nijmegen@vanbruggen.nl.