Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Nijmegen Burgemeester Hustinxstraat 16
6512 AD Nijmegen
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Nijmegen

Financieel advies in Nijmegen

Besparen op je maandlasten? Een passende hypotheek afsluiten? Je overwaarde verzilveren? Of alles rondom je scheiding financieel goed laten regelen? Het zijn slechts een paar van de financiële vraagstukken waarbij wij je kunnen bijstaan met financieel advies in Nijmegen. Altijd op een persoonlijke en deskundige manier. Wij deinzen niet terug voor een lastige vraag of een kink in de kabel, maar gaan graag tot het uiterste. Alles om jou zo goed mogelijk te helpen aan een passende oplossing.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Onafhankelijk financieel adviseur Nijmegen

Wij doen niet aan standaardpakketten en een strak afgebakend stappenplan. Nee, we geloven dat ieder persoon en iedere financiële situatie anders is. Daarom behandelen we elke situatie ook op een andere manier. Persoonlijk en uiterst professioneel advies is onze expertise. We zijn er namelijk van overtuigd dat we jou het beste kunnen helpen als we jouw situatie door en door kennen. Daarom gaan we eerst uitgebreid met je in gesprek over wat jij belangrijk vindt, wat je plannen zijn en welke wensen je hebt voor nu en later. Daardoor kunnen we je écht goed adviseren.

Ook kenmerkend voor ons financieel advies in Nijmegen is dat wij volledig onafhankelijk advies geven. We werken samen met tientallen geldverstrekkers (onder andere hypotheekaanbieders en verzekeraars), waardoor we een groot aantal opties kunnen meenemen in ons advies aan jou. Door die brede vergelijking heb jij een goede kans op een verzekering met goede dekking en scherpe premie of een hypotheek die qua rente en kleine lettertjes bij je past.

Over Van Bruggen Adviesgroep in Nijmegen

Zowel op ons kantoor als vanaf afstand (telefonisch of via videobellen) hebben we al veel klanten uit Nijmegen en omgeving mogen begeleiden bij hun financiële vragen. Dat altijd met veel plezier en met uitgebreide persoonlijke aandacht voor het vraagstuk van de klant.

Wat je vraag ook is, bij Van Bruggen Adviesgroep in Nijmegen staan we voor:

 • Altijd een passende oplossing voor jouw financiële vraag
 • Persoonlijk advies met oog voor jouw wensen
 • Complete ontzorging van A tot Z
 • Geen vraag is ons te complex
 • Volledig onafhankelijk advies (groot aanbod aan geldverstrekkers)
 • Ook ruime expertise in hypotheken, makelaardij en (schade)verzekeringen
 • Advies op kantoor, via de telefoon én online

Nog een fijn pluspunt: een eerste kennismaking (op kantoor, via de telefoon of online) is altijd gratis en vrijblijvend. En na dat eerste gesprek ben je al meteen een stuk wijzer. Zien we je binnenkort?

Maak direct een afspraak

Tot het uiterste om jou goed te helpen

Opgeven doen we niet zo snel. We laten ons dus niet zomaar tegenhouden door een krappe woningmarkt, één tegensputterende hypotheekaanbieder of een ingewikkeld vraagstuk waar veel bij komt kijken. Nee, juist in die complexe situaties doen wij er alles aan jou verder te helpen. Zo kennen we de mogelijkheden die je ook als starter op de krappe woningmarkt hebt. We weten waar we bij financieel advies rondom een scheiding allemaal op moeten letten. En ben je zzp’er en lijkt dat een hypotheek in de weg te staan? Ook dan kennen wij de andere mogelijkheden om een zzp-hypotheek alsnog haalbaar te maken.

Heb je een complexer vraagstuk over bijvoorbeeld je pensioen, een scheiding of besparen op je maandlasten? Geen probleem. Stel ons je vraag gerust. Hypotheekadvies en financieel advies zijn al jarenlang onze expertises. Grote kans dus dat we ook jou op weg kunnen helpen. Of beter nog: dat we je volledig bij jouw vraagstuk kunnen ontzorgen.

Financieel advies in Nijmegen bij al je vragen

Welke vraag je ook hebt, de kans is groot dat wij je er op deskundige wijze bij kunnen helpen. Onze expertises zijn hypotheken, schadeverzekeringen, makelaardij, pensioen en kredieten. Maar aarzel ook in andere situaties vooral niet om contact met ons op te nemen.

Zo kun je bij ons terecht voor advies over:

 • je eerste huis of een volgende woning kopen;
 • een zzp-hypotheek aanvragen en regelen;
 • je bestaande hypotheek oversluiten;
 • de financiële afwikkeling van een scheiding;
 • schadeverzekeringen (bijvoorbeeld overlijdensrisicoverzekering);
 • alles rondom je pensioen;
 • je overwaarde verzilveren;
 • een verbouwing of verduurzaming van je woning bekostigen;
 • een financiële plan maken voor later;
 • de aan- en verkoop van je woning;
 • besparen op je maandlasten.

Een financieel plan opstellen

Financiële beslissingen die je nu maakt, hebben vaak ook gevolgen voor later. Als je bijvoorbeeld over een paar jaar met pensioen gaat, dan kun je daar het beste nu al rekening mee houden qua hypotheek. Heb je plannen voor een grootse verbouwing van je woning, zodat je langer in je huis kunt blijven wonen? Dan is het handig om nu alvast financiële ruimte daarvoor te creëren, wellicht met behulp van de overwaarde op je huis. En is eerder stoppen met werken voor jou een langgekoesterde wens? Ga er ook dan op tijd voor zitten hoe je dat financieel mogelijk wilt maken.

Met ons deskundige financieel advies staan we veel klanten bij in het maken van zo’n financieel plan. Daarbij zien we niets over het hoofd, kijken we naar alle opties en vragen we natuurlijk uitgebreid uit wat je wensen en verwachtingen zijn. Zo kunnen we samen met jou een financieel plan op maat maken. Daarmee ben je er nu alvast van verzekerd dat je ook later lekker kunt leven.

Overwaarde whitepaper downloaden

Wil je specifiek alles voor je pensioen goed geregeld hebben? We zoeken graag voor je uit hoeveel je pensioen op dit moment bedraagt, welke gevolgen dat heeft voor je situatie straks en hoe je je opgebouwde pensioeninkomen zelf kunt aanvullen. Kortom: voor deskundig pensioenadvies zit je bij ons goed.

Vragen over je verzekeringen?

Wat gebeurt er als jij of je partner komt te overlijden en één van jullie achterblijft met de hypotheek? En hoe zit het als je plotseling je baan verliest en daardoor een groot deel van je inkomen moet missen? Beide situaties kunnen grote gevolgen hebben voor de betaling van je maandlasten. Gelukkig kun je met de juiste verzekeringen dit soort risico’s afdekken en eventuele financiële problemen voorkomen.

Welke verzekeringen voor jou nuttig zijn? En waar je voordelig uit bent? Die vragen beantwoorden wij graag voor je.

Janny is ook schadeverzekeringsadviseur en weet dan ook precies hoe de vork in de steel zit met betrekking tot schadeverzekeringen. Verzekeringsadvies geeft zij altijd op een onafhankelijke manier, dus je kunt ervan op aan dat we eerlijk zijn en uit ons grote aanbod dé verzekering kiezen die qua premie en polis goed bij jouw situatie aansluit.

Schakel verzekeringsadvies in

Financieel advies in Nijmegen over je scheiding

Als jij en je partner uit elkaar gaan, heeft dat financieel de nodige gevolgen. Jullie blijven waarschijnlijk niet samen in het huis wonen en er moet iets geregeld wonen voor jullie woning en voor de hypotheek. Dat roept vragen op. Kun je met één inkomen nog wel in de woning blijven wonen waarvoor jullie eerst samen de lasten betaalden? Koop je je ex-partner dan uit of regelen jullie dat anders? En hoe zit het met eventuele gezamenlijke verzekeringen?

Geen zorgen: wij begeleiden je graag met deskundig financieel advies in Nijmegen in deze lastige situatie. We kennen de aanvullende mogelijkheden en de regelgeving en procedures rondom hypotheken en scheiden. Zoals we eerder al zeiden: we rusten niet totdat we alle opties hebben bekeken. Dat jij goed geholpen wordt is ons belangrijkste doel. Daar gaan we dan ook voor en daar lopen we graag een tandje harder voor.

Maak een vrijblijvende eerste afspraak

Je complete financiële situatie met een expert bespreken, doe je niet zomaar. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom bieden we je graag een vrijblijvende kennismaking aan, waarbij we je zonder dat je ergens aan vastzit meer vertellen over jouw mogelijkheden.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak direct een eerste afspraak.

Maak direct een afspraak