WAT IS DE BESPAARDEAL?

WAT IS DE BESPAARDEAL?

Ongemerkt ben je, qua financiële uitgaven, heel wat aangekomen. Het is de hoogste tijd om op te ruimen en financieel af te slanken.

Een tientje hier voor een muziekdienst, een tientje daar voor een sportkanaal, een extra verzekering voor een dure mobiele telefoon, een abonnement voor de sportschool en de wekelijkse kosten van de werkster. Oh ja, en dan vergeten we nog het lidmaatschap van de pechhulp, de lessen van de tennistrainer, de bijlessen voor zoonlief en de wekelijkse boodschappendoos met lokale versproducten. Hebben we dat nou echt allemaal nodig?

Ga voor de grote besparing

Natuurlijk kun je besparen op al deze zaken en dat zal ook zeker een mooi bedrag opleveren. Maar wist je dat er nog andere kostenposten zijn waar je nog veel meer op kunt besparen? De vaste lasten zoals verzekeringen en een hypotheek slokken elke maand een groot deel van je besteedbare inkomen op. Een besparing op deze kosten scheelt vaak niet zomaar een paar euro, maar dit kan oplopen tot tientallen euro’s per maand. Dát is pas besparen!

Ja, het kost even tijd om al je uitgaven op een rij te zetten, maar dit hoef je niet alleen te doen. Onze financieel adviseurs helpen hier bij en gaan de uitdaging graag aan. Besparen zit in ons DNA. Je zult versteld staan van de bespaarruimte die er is.

Neem contact met ons op en vraag de bespaardeal aan

Wat kan je verwachten van deze bespaardeal?

  • De financieel adviseur neemt samen met jou de top-10 uitgaven door; waar geef jij voornamelijk jouw geld aan uit?
  • Onze adviseur bekijkt vervolgens onder andere: hoe ziet jouw verzekeringspakket eruit? Betaal je niet voor verzekeringen die je eigenlijk niet nodig hebt? Hoe staat het ervoor met jouw hypotheekrente? Wellicht kan deze wel omlaag.
  • Daarna bekijkt de adviseur wat er direct ingeregeld kan worden om een besparing te realiseren.
  • De adviseur zal de besparing voor je op een rij zetten; hoeveel meer kan je sparen per maand? Of wellicht wil je met dit geld juist wat leuks doen of kopen dat eerder niet haalbaar leek.
    Zit je al helemaal goed en is er in jouw situatie geen besparing mogelijk? Dan hoef je ook niets te betalen aan de adviseur.

Zoek een adviseur bij u in de buurt

Maak nu een afspraak

Aanhef is niet ingevuld.

Naam is niet ingevuld.

Telefoonnummer is niet ingevuld.Vul een geldig nummer in.

Email is niet ingevuld.

Opmerking is niet ingevuld.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring. is niet ingevuld.