Besparen op je vaste lasten

Besparen op je vaste lasten

De Bespaardeal van Van Bruggen Adviesgroep

Wij helpen jou besparen met de Bespaardeal. Dit gaan we doen:

• De financieel adviseur neemt samen met jou de top 10 uitgaven door. Waar geef jij voornamelijk jouw geld aan uit?
• Onze adviseur bekijkt vervolgens onder andere naar hoe jouw verzekeringspakket eruitziet. Betaal je niet voor verzekeringen die je eigenlijk niet nodig hebt? Hoe staat het ervoor met jouw hypotheekrente? Wellicht kan deze wel omlaag.
• Daarna onderzoekt de adviseur op welke posten je direct een besparing kan realiseren.
• De adviseur zet de besparing voor je op een rij. Jij krijgt inzicht in hoeveel meer je kunt sparen per maand. Of wat je met dit vrijgekomen bedrag nog meer kunt doen.

Hoe zijn je vaste lasten steeds gegroeid?

Je weet zelf ook vast hoe dat gaat. Een tientje hier voor een muziekdienst, een tientje daar voor een sportkanaal, een extra verzekering voor een dure mobiele telefoon, een abonnement voor de sportschool en de wekelijkse kosten van de werkster. Oh ja, en dan vergeten we nog het lidmaatschap van de pechhulp, de lessen van de tennistrainer, de bijlessen voor zoonlief en de wekelijkse boodschappendoos met lokale versproducten. Gemak dient de mens, dus daarom zijn er de afgelopen zoveel abonnementen bijgekomen. Maar dat heeft er ook toe geleid dat je vaste lasten in een aantal jaar flink zijn gegroeid. Tijd om jezelf eens af te vragen: heb ik echt alles wel nodig?

Ga voor de grote besparing

Natuurlijk is het prima om te kijken of je niet wat van die gemaksdiensten op kunt zeggen. Je zult serieus besparen. Maar wist je dat er nog andere kostenposten zijn waar je nog veel meer op kunt besparen? Denk daarbij vooral aan je verzekeringen en je hypotheek. Die bepalen voor het overgrote deel wat je per maand nog vrij te besteden hebt. En neem je deze kostenposten eens kritisch onder de loep, dan zal je zien dat je niet zomaar een paar euro bespaart. Je uitgaven kunnen wel tientallen euro’s per maand afnemen. Dát is pas besparen!

Jouw bespaarruimte in beeld

Het vraagt wat tijd om al je kosten en uitgaven eens goed op een rij te zetten, maar het loont zeker. En gelukkig is er hulp. Onze financieel adviseurs staan voor je klaar en gaan de bespaaruitdaging graag aan, want besparen zit in ons DNA. We kijken ernaar uit om jou te verrassen met mogelijkheden, waardoor je elke maand opnieuw gaat besparen. Wil je weten hoeveel bespaarruimte jij hebt?

Neem contact met ons op en vraag de bespaardeal aan

Maak nu een afspraak

Aanhef is niet ingevuld.

Naam is niet ingevuld.

Telefoonnummer is niet ingevuld.Vul een geldig nummer in.

Email is niet ingevuld.

Opmerking is niet ingevuld.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring. is niet ingevuld.