Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Weesp
Weesp
Open op afspraak
Overige openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Weesp

Financieel advies in Weesp

Voor het eerst een huis kopen. Jouw huidige huis verkopen. Trouwen of juist scheiden. Beginnen als zelfstandig ondernemer. Jouw opgebouwde vermogen beschermen. De hypotheek oversluiten. Jouw verzekeringen actualiseren. Wij helpen je graag met al jouw financiële zaken. De Van Bruggen Adviesgroep financieel adviseurs hebben een ruime ervaring en expertise. Zo kunnen wij jou op belangrijke beslissingsmomenten in jouw leven ondersteunen met een financieel advies op maat. Dat is echter niet het enige wat wij voor je doen. Zo zorgen wij bijvoorbeeld ook voor de bewaking van jouw hypotheek of verzekeringen en monitoren continu of oversluiten van jouw hypotheek gunstig voor je kan zijn.

Wie zijn wij?

Ons adviesbedrijf bestaat uit 3 medewerkers: Marcel Schoon, Thimo Veenman en Jan Geerling. Doordat wij onderdeel zijn van Van Bruggen Adviesgroep hebben wij toegang tot een landelijk kennisnetwerk. Lees meer.

Voor wie zijn wij er?

Wij zijn er voor mensen met vragen over de financiële gevolgen van wonen, verhuizen, kinderen, werkloosheid, eerder stoppen met werken, ondernemen, arbeidsongeschiktheid, pensioen en overlijden. Met andere woorden, bij de grote gebeurtenissen in een mensenleven staan wij voor je klaar met financiële raad en daad. Wij komen graag bij jou langs of we zetten de webcam aan. Aan jou de keuze.

Maak vandaag nog kennis met onze financieel adviseurs

Lijkt het jou ook fijn om niet langer te zitten met de zorgen over jouw financiële situatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Samen proberen we jouw maandlasten te verlagen en de dekking van jouw verzekeringen te verbeteren, zodat jij maandelijks meer overhoudt. Kom geheel vrijblijvend langs voor een kop koffie en laat je informeren over alle mogelijkheden. Jij kunt op ons rekenen, nu en in de toekomst! Bel gratis 0800 - 1600 om een afspraak te maken, de kosten van het eerste gesprek nemen wij uiteraard voor onze rekening.

Online advies ook mogelijk!

Ook met online advies helpen wij jou graag verder met het (ver)kopen van een huis, het afsluiten van de juiste hypotheek en het regelen van de passende verzekeringen. Het is soms misschien even wennen, maar ervaring leert ons dat via online kanalen, prettig, professioneel en persoonlijk advies zeker mogelijk. Wil je liever een afspraak op kantoor? Dan hanteren wij de RIVM-richtlijnen.

KvK: 72023554AFM: 12045921Documenten