Financieel advies in Weesp

Financieel advies in Weesp

Voor het eerst een huis kopen. Uw huidige huis verkopen. Trouwen of juist scheiden. Beginnen als zelfstandig ondernemer. Uw opgebouwde vermogen beschermen. De hypotheek oversluiten. Uw verzekeringen actualiseren. Wij helpen u graag met al uw financiële zaken. De Van Bruggen Adviesgroep financieel adviseurs hebben een ruime ervaring en expertise. Zo kunnen wij u op belangrijke beslissingsmomenten in uw leven ondersteunen met een financieel advies op maat. Dat is echter niet het enige wat wij voor u doen. Zo zorgen wij bijvoorbeeld ook voor de bewaking van uw hypotheek of verzekeringen en monitoren continu of oversluiten van uw hypotheek gunstig voor u kan zijn.

Wie zijn wij?

Ons adviesbedrijf bestaat uit 2 medewerkers: Marcel Schoon en Thimo Veenman. Doordat wij onderdeel zijn van Van Bruggen Adviesgroep hebben wij toegang tot een landelijk kennisnetwerk. Lees meer.

Voor wie zijn wij er?

Wij zijn er voor mensen met vragen over de financiële gevolgen van wonen, verhuizen, kinderen, werkloosheid, eerder stoppen met werken, ondernemen, arbeidsongeschiktheid, pensioen en overlijden. Met andere woorden, bij de grote gebeurtenissen in een mensenleven staan wij voor u klaar met financiële raad en daad. Wij komen graag bij u langs of zetten we de webcam aan. Aan u de keuze.

Maak vandaag nog kennis met onze financieel adviseurs

Lijkt het u ook fijn om niet langer te zitten met de zorgen over uw financiële situatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Samen proberen we uw maandlasten te verlagen en de dekking van uw verzekeringen te verbeteren, zodat u maandelijks meer overhoudt. Kom geheel vrijblijvend langs voor een kop koffie en laat u informeren over alle mogelijkheden. U kunt op ons rekenen, nu en in de toekomst! Bel gratis 0800 - 1600 om een afspraak te maken, de kosten van het eerste gesprek nemen wij uiteraard voor onze rekening.

Het team vanWeesp
Marcel Schoon
Financieel adviseur, FFP
Het team vanWeesp
Thimo Veenman
Financieel adviseur
Weesp
 Weesp
  • Advies aan huis
  • Advies via webcam

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak