Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Amsterdam Weesperstraat 400
1018 DN Amsterdam
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Amsterdam

Financieel advies in Amsterdam

Belangrijke gebeurtenissen in je leven hebben ook financiële consequenties. Als je richting je pensioen gaat, is het bijvoorbeeld verstandig om een financiële planning te maken. Gaan jij en je partner uit elkaar? Dan moeten jullie daarvoor ook financieel het nodige regelen. En sta je op het punt te verhuizen naar een eerste of volgende woning? Ook dan is financieel advies handig, zodat je niets over het hoofd ziet. Van samenwonen tot scheiden – in elke situatie staan wij je bij met financieel advies in Amsterdam. Altijd op een onafhankelijke, persoonlijke en deskundige manier.

Maak een afspraak

Financieel adviseur Amsterdam

Bij veel belangrijke momenten in je leven speelt jouw financiële situatie een belangrijke rol. Denk aan momenten als het kopen van een huis, kinderen krijgen, plotselinge of langdurige werkloosheid, ondernemerschap, met pensioen gaan en arbeidsongeschiktheid. Op al deze momenten adviseren wij je op financieel vlak.

Belangrijke financiële keuzes gaan vaak met veel geld gemoeid. Ook zit je er meestal een hele tijd aan vast. Belangrijk dus dat je keuzes maakt die nu  en in de toekomst bij je situatie passen. Lijkt het jou ook fijn om alles rondom je financiële situatie in kannen en kruiken te hebben? Wil je je maandlasten verlagen? Of de dekking van je verzekeringen verbeteren? Wij helpen je om maandelijks meer over te houden, de juiste financiële keuzes te maken én goed voorbereid te zijn op de toekomst.

Kom geheel vrijblijvend langs voor een kop koffie en laat je informeren over jouw mogelijkheden. Je kunt op ons rekenen.

Plan een eerste kennismaking

Onafhankelijk financieel advies in Amsterdam

Wat je van ons kunt verwachten als financieel adviseur in Amsterdam? Bij ons ben je iedere dag verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig financieel advies in Amsterdam. Het maakt niet uit of het gaat over je hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen. Voor ons sta jij altijd centraal en niet de geldverstrekkers en verzekeraars met wie wij samenwerken.

Wij garanderen dat je snel bij ons terecht kunt en dat we de tijd voor jou nemen om je optimaal te adviseren. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Bovendien vergelijken we als onafhankelijk financieel adviseur een groot aantal geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Dat is gunstig voor jou, want we kunnen jou daardoor uit het grote aanbod specifiek een financieel product adviseren dat zowel qua kosten als qua voorwaarden bij je past. Dit in tegenstelling tot jouw bank, die enkel naar de eigen producten kijkt.

Wat is jouw financiële vraagstuk?

Wij kunnen jou op alle financiële vlakken ontzorgen. Ook als het aankomt op de verkoop of aankoop van je woning. We bieden namelijk een combinatie van financieel advies, verzekeringsadvies en makelaardij. Altijd vanuit onze uitgebreide financiële ervaring én vanuit onze kennis van financiële producten als pensioen, hypotheken en verzekeringen.

Bij welk financiële vraagstuk kun jij financieel advies gebruiken? Wij kunnen je bijvoorbeeld adviseren over de volgende vraagstukken:

 • Wat zijn je opties voor het afsluiten van een hypotheek?
 • Is het gunstig om je bestaande hypotheek over te sluiten?
 • Waar moet je op letten bij de aan- of verkoop van je woning?
 • Hoe kun je een woning bekostigen voor de verhuur?
 • Wat zijn je financiële opties na een scheiding?
 • Passen je (schade)verzekeringen nog bij je huidige situatie?
 • Wat zijn je opties om een zzp-hypotheek af te sluiten?
 • Hoe kun je een verbouwing of verduurzaming financieren?
 • Hoe ziet je pensioensituatie er straks uit en hoe kun je dit goed plannen?
 • Wat zijn je mogelijkheden om maandelijks geld over te houden?

Waarbij kun jij financieel advies gebruiken? Wij helpen je graag verder. Al in een eerste kennismaking, die volledig gratis en vrijblijvend is, kunnen we je meer vertellen.

Maak een kennismakingsafspraak

Advies over jouw hypotheek

Lijkt een eigen koopwoning in Amsterdam jou geweldig? Dan is het handig om je zoektocht naar je eerste woning of een mooi nieuwbouwproject niet in je eentje te hoeven starten. Wij zetten er graag een hypotheekadviseur én een makelaar voor je op. Zo weet je precies wat je hypotheekopties zijn en kun je tegelijkertijd je kansen op de oververhitte Amsterdamse woningmarkt vergroten.

Heb je eenmaal je woning gevonden en het winnende bod uitgebracht? Dan kan een van onze adviseurs alles rondom de hypotheek voor je regelen. Je hoeft je dus niet in je eentje te buigen over de keuze voor een rentevaste periode, een passende hypotheekvorm en een voordelige hypotheekaanbieder. Die vergelijking maken wij voor jou, zodat jij een zo goed mogelijke keuze kunt maken. Ook kunnen wij je adviseren over wat je het beste kunt doen met je huidige hypotheek.

Oversluitgids

Besparen op je maandlasten

Verder kan financieel advies heel handig zijn als je benieuwd bent of je maandlasten omlaag kunnen. Per maand een mooi bedrag overhouden is nooit verkeerd natuurlijk. Wij adviseren je graag hoe je dat voor elkaar krijgt. Wellicht biedt oversluiten kansen om fors minder kwijt te zijn aan rente. Of misschien heb je overwaarde op je hypotheek en kun je daarmee je risico-opslag omlaag krijgen. En wat dacht je van je verzekeringen? Ook die kunnen misschien voordeliger. Wij buigen ons er graag over, zodat jij hopelijk straks een paar honderd euro per maand meer in je zak kunt houden.

Advies over verzekeringen

Verder zijn verzekeringen en pensioenen twee financiële producten waar wij uitgebreide ervaring mee hebben. Hoe goed passen je huidige verzekeringen nog bij je situatie? Zijn ze wel echt zo voordelig of zijn er ook andere verzekeringen mogelijk die je een gunstigere premie én goede dekking bieden? Daar duiken wij graag voor je in. Ben je benieuwd hoe je je financiële risico’s zo goed mogelijk afdekt? Ook dan denken we met plezier mee. Altijd met eerlijk en onafhankelijk financieel advies.

Een planning voor je pensioen

Verder kunnen we als financieel adviseur in Amsterdam een uitgebreid financiële planning maken voor je pensioen. Ook al lijkt het misschien nog een ver-van-je-bed-show, het is belangrijk om je op tijd over je pensioen te buigen. Want welke consequenties heeft je pensioen straks voor jouw maandelijkse inkomen? Hoeveel bedragen je maandlasten dan? En wat kun je nu doen met je overwaarde om die straks als aanvulling op je pensioen te gebruiken? Stuk voor stuk vragen waar wij ons in verdiepen en waar we je deskundig pensioenadvies over kunnen geven.

Uit ons advies komt een uitgebreide financiële planning rollen, waarmee je er zeker van bent dat je nu al alles goed geregeld hebt voor straks.

Schakel pensioenadvies in
Overwaarde whitepaper downloaden

Over Van Bruggen Adviesgroep in Amsterdam

Schakel je Van Bruggen Adviesgroep in Amsterdam in? Dan profiteer je van deze voordelen:

 • Alles in één: hypotheekadvies, financieel advies en aan/verkoopbegeleiding
 • Ervaren financieel adviseurs met ruime ervaring
 • Veel kennis van financiële producten én van de Amsterdamse woningmarkt
 • Altijd persoonlijk contact en meedenken
 • Goed bereikbaar (ook ná 17.00 uur)
 • Ruime ervaring met zzp’ers
 • Onafhankelijk advies (ook online)

Advies bij jou in de buurt of online

Voor financieel advies in Amsterdam hoef je niet ver van huis te gaan. Van Bruggen Adviesgroep in Amsterdam heeft meerdere kantoren verspreid over de stad. Dus of je nu in IJburg woont of in Amsterdam-West, er is vast een kantoor bij jou in de buurt.

Maar wist je dat we ook bij jou kunnen langskomen? Niet fysiek bij jou in huis, maar wel live via de video. Zo hoef je de deur niet eens uit om toch zeker te zijn van deskundig financieel advies in Amsterdam. Het is misschien even wennen, maar de ervaring leert ons dat we ook via online kanalen prettig, professioneel en persoonlijk advies kunnen geven. Precies zoals je van ons gewend bent.

Hoe kunnen we jou helpen?

Wil jij een woning kopen in Amsterdam? Je scheiding financieel goed regelen? Of maandelijks meer overhouden? Laten we samen kijken wat jouw mogelijkheden zijn. Zowel online (via de video) als op een van onze kantoren in Amsterdam helpen we je graag.

Laten we kennismaken tijdens een eerste gesprek. Klik op de knop hieronder of bel ons via 0800 – 1600.

Maak een afspraak