Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Amsterdam Weesperstraat 400
1018 DN Amsterdam
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Amsterdam

Hypotheekadvies in Amsterdam

Amsterdam, wie wil er nu niet wonen? Je bent niet de enige die zijn zinnen heeft gezet op een woning in de hoofdstad. Daarom staan wij voor je klaar om je juist midden in de huidige huizengekte zo goed mogelijk te helpen. Met ons onafhankelijke hypotheekadvies in Amsterdam én onze makelaardij bieden wij het beste van twee werelden om jouw kansen op de Amsterdamse woningmarkt te vergroten. We helpen je bij de zoektocht naar een woning én adviseren je over een passende en scherpe hypotheek.

Maak een afspraak

Hypotheekadviseur in Amsterdam én makelaar in Amsterdam

Als je een huis wilt kopen, moet je aan heel veel zaken denken. Ten eerste moet je weten hoeveel je aan hypotheek kunt krijgen. Daarna wil je natuurlijk een mooi Amsterdams stulpje binnen je budget zien te bemachtigen en vervolgens wil je daarvoor een passende hypotheek afsluiten. Inclusief een geschikte hypotheekvorm, gunstige voorwaarden, een scherpe rente en een rentevaste periode waarmee je optimaal van de lage hypotheekrente kunt profiteren.

Of je nu op zoek gaat naar je eerste woning, een nieuwe woning in Amsterdam hoopt te bemachtigen of je geld wilt investeren in een vastgoedbelegging, wij zijn graag jouw hypotheekadviseur in Amsterdam. En dat niet alleen, we zijn er voor meer dan enkel hypotheekadvies in Amsterdam. We zijn ook graag jouw makelaar in Amsterdam en bieden aan- en verkoopbegeleiding en financieel advies over o.a. verzekeringen en pensioen. Kortom: volledige ontzorging.

Wist je dat ons advies ook volledig onafhankelijk is? Dat betekent dat we een groot aantal hypotheekaanbieders meenemen in onze vergelijking voor jou. Daardoor kun jij een passende én gunstige hypotheek afsluiten. Het kan je heel wat geld per maand schelen in vergelijking met hypotheekadvies bij de bank, die vaak alleen de eigen producten meeneemt in zijn advies.

Maak direct een afspraak

Hypotheekadvies in Amsterdam bij Van Bruggen Adviesgroep

Bij ons kom je niet op een saai kantoor waar je de zoveelste klant in de wachtrij bent. Nee, we verwelkomen je graag met een goede kop koffie en hebben persoonlijke aandacht voor jouw vraag. We denken met je mee, brengen samen met jou de opties in kaart en zijn er voor je. Ook buiten kantooruren.

De voordelen van hypotheekadvies bij Van Bruggen Adviesgroep in Amsterdam:

 • Alles in één: hypotheekadvies, financieel advies en aan/verkoopbegeleiding
 • Ervaren financieel adviseurs met ruime ervaring
 • Veel kennis van financiële producten én van de Amsterdamse woningmarkt
 • Altijd persoonlijk contact en meedenken
 • Goed bereikbaar (ook ná 17.00 uur)
 • Ruime ervaring met zzp’ers
 • Onafhankelijk advies (ook online)

Je eerste woning kopen in Amsterdam

Ben je er helemaal klaar voor om je eerste koophuis te bemachtigen? En dan het liefst in onze mooie hoofdstad? Of het nu gaat om een jaren-dertig-woning, een bescheiden appartement of een eengezinswoning in buitenwijken als Noord of Slotervaart, wij helpen je graag een stap verder. Dat begint altijd al in een eerste gesprek met het berekenen van je maximale hypotheek. Want als jij weet hoeveel je kunt lenen, dan weet je ook precies binnen welk budget je op Funda kunt rondkijken.

Doordat we goed op de hoogte zijn van de Amsterdamse woningmarkt én van de financiële mogelijkheden, kunnen we je ook meteen adviseren over jouw opties. Wellicht zijn er manieren om je budget te vergroten, zoals een Starterslening of een schenking. Of misschien is een hypotheek met NHG voor jou fijn. Daarover denken we met je mee.

Daarnaast bieden we volledige aankoopbegeleiding bij de zoektocht naar je woning. Onze makelaars helpen je om woningen die aan jouw zoekcriteria voldoen als een van de eersten te spotten en adviseren je ook over de bodstrategie. Zo heb jij betere kansen om ondanks het huizengeweld toch jouw droomwoning in Amsterdam te bemachtigen.

Wil je alvast weten hoeveel jij ongeveer kunt lenen? Bereken het met onze rekentool hieronder.

Maximale hypotheek berekenen

Advies over jouw zzp-hypotheek

Voor ondernemers ligt het afsluiten van een hypotheek net even anders. Maar eigen baas zijn hoeft het krijgen van een hypotheek zeker niet in de weg te staan. Ook als ondernemer kun je wellicht een hypotheek krijgen. Zelfs als je nog niet van drie jaar jaarcijfers kunt overhandigen. Als je minimaal één jaar ondernemer bent, duiken wij graag in je situatie en kunnen we jou duidelijkheid bieden over je mogelijkheden voor een zzp-hypotheek. Wij hebben veel ervaring met hypotheken voor zelfstandigen en kunnen je hier dus goed bij begeleiden.

We berekenen je maximale zzp-hypotheek en kijken wat jouw specifieke mogelijkheden zijn voor een woning. Zo heb je zekerheid over je budget en kun je goed voorbereid je geluk beproeven op de Amsterdamse woningmarkt.

Verhuizen naar een volgende woning

Als je naar een volgende woning verhuist, dan krijg je nog meer regelwerk voor je kiezen dan bij je eerste woning. Je moet natuurlijk je huidige woning verkopen – het liefst voor een goede prijs. Daarnaast moet je diverse knopen doorhakken. Verkoop je je huidige woning zodra je iets nieuws hebt gevonden? Of zet je al eerder het ‘te koop’-bord in je tuin? En hoe zit dat dan met de overwaarde? En zo zijn er nog meer keuzes: neem je bijvoorbeeld je huidige hypotheek mee of sluit je die over?

Heel veel vragen, waar wij je graag antwoord op geven. Wij nemen je zorgen weg door je alle benodigde informatie te geven. Onze makelaars begeleiden je bij de verkoop van je huidige woning en bij je zoektocht naar iets nieuws, terwijl onze financieel adviseurs ervoor zorgen dat alles rondom de hypotheek en het financiële plaatje goed geregeld is.

Ook voor vastgoedbeleggers

Een woning kopen als investering? Slim. Juist in deze tijd van krapte op de woningmarkt is dat een goede manier om extra inkomsten te creëren. Woningen in Amsterdam zijn enorm geliefd, dus de kans is groot dat je er een mooie huurprijs voor kunt vragen. Hulp nodig bij het financieel rondmaken van je vastgoedinvestering? Wij begeleiden ook vastgoedbeleggers bij het afsluiten van een hypotheek voor hun (verhuur)woning. We kennen de markt, weten wat de mogelijkheden zijn en denken met plezier mee over de financiering.

Waarover kunnen we jou adviseren?

Met ons hypotheekadvies in Amsterdam staan we veel klanten uit Amsterdam, Amstelveen en omgeving bij. Klop aan bij een van onze kantoren in Amsterdam-West, Amsterdam-Oost, Amsterdam-Noord, IJburg of Amstelveen. Bij ons kun je terecht met al je vragen rondom:

 • de aan- en verkoop van je woning;
 • advies over je zzp-hypotheek;
 • hypotheekadvies voor je eerste woning;
 • oversluiten of besparen op je maandlasten;
 • de financiering van een verbouwing;
 • het benutten van je overwaarde;
 • een hypotheek voor je verhuurwoning;
 • het afsluiten van een tweede hypotheek;
 • verzekeringen voor particulieren;
 • een financiële planning (bijvoorbeeld voor je pensioen).

Daarnaast zijn wij er ook voor financieel advies over al jouw vragen rondom belangrijke life-events. Denk aan samenwonen, kinderen krijgen, scheiden, verzekeringen, pensioen en arbeidsongeschiktheid of overlijdensrisico.

Overwaarde whitepaper downloaden

Oversluitgids

Kun jij op je hypotheek besparen?

Hypotheekadvies in Amsterdam kan niet alleen nuttig zijn als je je zinnen hebt gezet op een nieuwe woning. Ook als je al een hypotheek hebt en benieuwd bent of het voordeliger kan, staan wij graag voor je klaar met financieel advies.

In deze tijd van lage hypotheekrentes heb je misschien goede kansen om te besparen op je maandlasten. Je hypotheek oversluiten en rentemiddeling bieden daar mooie opties voor. Geen zorgen: je hoeft niet zelf alle mogelijke hypotheekaanbieders te vergelijken. Dit doen wij graag voor je – altijd op basis van jouw situatie. Zo kunnen we precies voor je uitzoeken of het goedkoper kan en waar jij voordelig uit bent. Maandelijks besparen is nooit weg, toch?!

Hypotheekadvies in Amsterdam of online

Bij welke vraag of belangrijke stap kun jij hypotheekadvies in Amsterdam gebruiken? Je bent van harte welkom op een van onze kantoren in Amsterdam of Amstelveen. Laten we samen met een kop koffie je situatie bespreken. Op een kantoor bij jou in de buurt of online via de video – kan allebei!

Klik op de knop hieronder om een afspraak te maken of bel naar 0800-1600. Dan spreken we je graag binnenkort.

Plan een kennismaking