Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Amsterdam Weesperstraat 400
1018 DN Amsterdam
Opent dinsdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Amsterdam

Pensioenadvies in Amsterdam

Kijk jij al uit naar je oude dag? Misschien tel je de dagen af en komt je pensioen steeds dichterbij. Of wellicht duur het nog een tijdje. Hoe dan ook is het verstandig om niet te lang te wachten met iets regelen voor je pensioen. Zo kun je er nu alvast voor zorgen dat je straks je dromen in vervulling kunt laten gaan én dat alles financieel gezien in kannen en kruiken is. Op zoek naar pensioenadvies in Amsterdam? Wees welkom voor online advies of op een van onze kantoren in Amsterdam. Met ons deskundige team staan we voor je klaar.

Maak een afspraak

Pensioenadvies in Amsterdam over jouw situatie

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Amsterdam zitten we met een team van financieel adviseurs, hypotheekadviseurs en verzekeringsexperts voor je klaar. Geen zorgen: verwacht geen enorm kantoor waar alles via een secretaresse verloopt. We werken juist met een klein team en hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Want door uitgebreid met jou te kijken naar je persoonlijke situatie, kunnen we je juist zo goed mogelijk helpen. En dat zonder 9-tot-5-mentaliteit én met altijd goede koffie op kantoor.

Op ons kantoor bieden we alles in één: financieel advies, hypotheekadvies, aan- en verkoopbegeleiding en advies over verzekeringen. Kortom: alles wat jij nodig hebt rondom je pensioen. Of het nu gaat om een kritische blik op je verzekeringen (passen die nog na je pensioen?), advies over je hypotheek (kan het voordeliger?) of om een complete financiële planning voor je pensioen, wij kunnen je volledig ontzorgen. Zo weet je nu alvast dat je straks in alle opzichten financieel goed zit.

Wat is jouw pensioenvraag?

Met ons pensioenadvies in Amsterdam kunnen we je helpen bij grote en kleine vragen. Of je nu een complete financiële planning wilt laten maken voor na je pensioen of een enkele vraag hebt over je hypotheek, wij duiken er graag voor je in.

Zo kunnen we je antwoord geven op de volgende vragen:

 • Hoe ziet je financiële situatie eruit na je pensioen?
 • Welke manieren zijn er om je pensioen aan te vullen?
 • Hoe kun je besparen op je maandlasten om geld over te houden?
 • Wat zijn je mogelijkheden om al eerder te stoppen met werken?
 • Hoe gunstig is het voor jou om je hypotheek over te sluiten?
 • Hoe kun je je overwaarde verzilveren (bijvoorbeeld als aanvulling op je pensioen)?
 • Wat zijn je opties voor een verbouwing financieren?
 • Passen je huidige verzekeringen nog bij je situatie?
 • Hoe kun je de financiële risico’s bij overlijden goed afdekken?
 • Wat is verstandig om te doen met je vermogen?

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Kom een keer vrijblijvend kennismaken op een van onze kantoren in Amsterdam of online. Maak een afspraak via de knop hieronder.

Maak een kennismakingsafspraak

Waarom nu al nadenken over je pensioen?

Het lijkt misschien nog ver weg. Je hebt nog wel een paar jaar te gaan voordat je de deur op het werk achter je dicht mag trekken. Toch is het handig om al vóór je 56e samen met een financieel adviseur naar je pensioen te kijken. Nog te veel Nederlanders krijgen na hun pensionering te maken met een pensioengat. Zij vallen flink terug in inkomen na hun laatste werkdag en kunnen daardoor niet leven zoals ze dat gewend waren. Gelukkig kun je die situatie prima voorkomen. Hoe eerder je pensioenadvies in Amsterdam inschakelt, hoe beter!

Een extra reden om nu al naar je pensioen te kijken, is dat wijzigingen in je hypotheek aanbrengen eenvoudiger is vóór je 56e dan daarna. Dat zit zo: vanaf je 56e gaan hypotheekaanbieders rekenen met je pensioeninkomen, dat altijd lager zal uitvallen dan je huidige inkomen. Dat betekent dat ook je hypotheekmogelijkheden vanaf dat moment beperkter zijn. Zo kan het lastiger zijn om je overwaarde dan nog te benutten, je hypotheek over te sluiten of een nieuwe hypotheek af te sluiten voor je volgende woning.

Als je daar al vóór die leeftijd een keer voor gaat zitten, is er veel meer mogelijk. Wie weet kun je met je hypotheek een flinke besparing op je maandlasten realiseren. Dat levert je ook nog een aanvulling op voor je pensioen.

Oversluitgids

Welke plannen heb jij voor na je pensioen?

Iedereen heeft weer andere plannen voor na zijn pensioen. Is het jouw droom om oud te worden op de mooie plek waar je nu woont? Wij denken graag mee hoe je dat voor elkaar krijgt. Misschien kun je bijvoorbeeld een tweede hypotheek afsluiten om je huidige woning te verbouwen, zodat die nu alvast toekomstbestendig is. Droom je van een bijzondere reis of een vakantiewoning of heb je andere grootse plannen? Dan kijken we hoe je de benodigde financiële ruimte kunt creëren om die plannen te verwezenlijken.

Wat daarbij ook kan helpen, is kijken hoe je huidige hypotheek voordeliger kan. Je kunt niet alleen door te verhuizen profiteren van de huidige lage hypotheekrentes, maar ook door je bestaande hypotheek over te sluiten. Wij zoeken uit bij welke hypotheekaanbieder je in jouw situatie voordelig uit bent. Qua rente én qua voorwaarden. Wees gerust: daarbij geven we je een eerlijk beeld, dus inclusief de kosten en de boeterente. Zo kun je precies nagaan of oversluiten voor jou voordelig is of niet.

Ook voor hypotheek- en verzekeringsadvies

Jou ontzorgen doen we graag op elk mogelijk gebied. Niet alleen met deskundig pensioenadvies in Amsterdam, maar ook met advies over hypotheken en verzekeringen. Wist je dat we op ons kantoor zelfs makelaardij aanbieden? Ook over de aan- of verkoop van je woning kunnen we je dus goed advies geven.

We kijken graag op een persoonlijke manier mee naar jouw situatie en denken mee wat jij kunt regelen om meer geld over te houden, straks zorgeloos te genieten en niet te veel te betalen. Of het nu gaat om je lopende verzekeringen, een nieuwe hypotheek of andere financiële producten – je kunt rekenen op ons deskundige financieel advies.

Zo kunnen we je ook helpen bij de volgende vraagstukken:

 • het afsluiten van een tweede hypotheek;
 • de aankoop van een verhuurwoning als vastgoedinvestering;
 • de aankoop van een nieuwe woning in Amsterdam;
 • de verkoop van je huidige woning;
 • je hypotheek oversluiten;
 • besparen op je maandlasten;
 • gebruikmaken van je overwaarde;
 • een verbouwing of verduurzaming financieren;
 • de aflossing op je aflosvrije hypotheek;
 • het regelen van verzekeringen voor bij je hypotheek;
 • hypotheek en pensioen na een scheiding;
 • het afsluiten van een zzp-hypotheek.

Heb jij een hypotheek- of pensioenvraag? Of wil je over een andere kwestie financieel advies? Laat het ons weten. We helpen je graag verder – al in een eerste kennismakingsgesprek.

Klik op de knop hieronder of bel naar 0800 – 1600. Dan helpen we je graag verder.

Maak een afspraak
Overwaarde whitepaper downloaden

De voordelen van ons pensioenadvies in Amsterdam

Met meerdere kantoren verspreid over Amsterdam én de mogelijkheid tot online pensioenadvies, hoef je nooit lang verlegen te zitten om een antwoord op jouw pensioenvraag. Dankzij onze persoonlijke benadering en onze uitgebreide kennis van financiële producten weten wij je van een passend antwoord of een uitgebreide financiële planning te voorzien.

Bij ons pensioenadvies in Amsterdam profiteer je van deze voordelen:

 • Alles in één: pensioenadvies, financieel advies en makelaardij
 • Ervaren financieel adviseurs met ruime ervaring
 • Veel kennis van financiële producten én van de Amsterdamse woningmarkt
 • Altijd persoonlijk contact en meedenken
 • Goed bereikbaar (ook ná 17.00 uur)
 • Ruime ervaring met zzp’ers
 • Onafhankelijk advies (ook online)

Door dat alles kun jij straks nog beter van je oude dag genieten. Zonder zorgen over de financiën, want die heb jij nu alvast goed geregeld voor later.

Kennismaken?

Heb jij een prangende pensioenvraag? Of wil je ergens anders financieel advies over ontvangen? Wij helpen je op een persoonlijke manier, staan snel voor je klaar en zijn er met korte lijntjes voor al je vragen.

Neem voor een eerste kennismaking vooral contact met ons op. Dat kan door te klikken op de knop hieronder of door te bellen naar 0800 – 1600.

Plan een eerste gesprek