Profiteren van de lage rente? Download ons gratis whitepaper hier.
Amsterdam Rhijnspoorplein 10-38
1018 TX Amsterdam
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Amsterdam

Jouw makelaar in Amsterdam

Er gelden veel ongeschreven wetten en regels bij de (ver)koop van uw woning. Het is vaak lastig om deze zelf te doorgronden. De aankoop- of verkoopmakelaars van Van Bruggen Adviesgroep Amsterdam kennen al deze regels op hun duimpje en helpen wij u graag verder bij uw zoektocht naar een andere woning. Zo kun jij je richten op de woning, wij op de regels.

Van Bruggen Adviesgroep Amsterdam

Bij Van Bruggen Adviesgroep Amsterdam vinden wij persoonlijke aandacht belangrijk. Wij begeleiden je vanaf de eerste oriëntatie op een nieuwe woning, helpen u bij alle financiële vraagstukken die op uw pad komen en geven uitleg met betrekking tot alle regelgeving. Met onze jarenlange ervaring in de Amsterdamse woning- en hypotheekmarkt helpen we u om uw dromen te verwezenlijken!

Wonen in Amsterdam, wij helpen u er graag bij!

De woningmarkt is in Amsterdam behoorlijk oververhit. Maar… er zijn genoeg mogelijkheden om een woning in of rondom Amsterdam te kopen. Zo wordt er op dit moment veel nieuwbouw gerealiseerd in de omgeving Amsterdam. Denk aan Muiden (De Krijgsman) of in Weesp (Weespersluis), in Amsterdam de Houthavens of in Amsterdam Noord. Ook bij de verkoop van uw bestaande woning of appartement kunnen we u optimaal ondersteunen.

Makelaar en financieel adviseur onder één dak

Bij ons kunt u op één adres alle zaken rondom de aan- of verkoop en financiering van uw woning regelen. Deze bewezen succesvolle combinatie van makelaar en financieel adviseur onder één dak, neemt u werk uit handen. Door het afstemmen van verkoop, aankoop en financiering wordt er snel en efficiënt geschakeld. Dat geeft u overzicht en duidelijkheid en het bespaart u tijd en geld.