Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Amsterdam Weesperstraat 400
1018 DN Amsterdam
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Amsterdam

Makelaar in Amsterdam

In onze mooie hoofdstad wonen, wie wil dat nu niet? Helaas ligt daar ook meteen de uitdaging. Hoe kun je met zoveel kapers op de kust alsnog een huis kopen in Amsterdam? Hoe voorkom je dat je je teveel laat meesleuren door het overbiedingsgeweld en daardoor meer betaalt dan nodig is? En hoe krijg jij een voet tussen de deur met het krappe woningaanbod? Wij zijn er om jou te helpen. Als makelaar in Amsterdam staan onze makelaars Marcel en Thimo naast je bij de aankoop of verkoop van je woning. Bij ons zit je op één plek goed voor makelaardij in Amsterdam én advies over je hypotheek.

Maak een gratis afspraak

Financieel advies én makelaardij in Amsterdam

Een huis kopen in Amsterdam is nogal een proces. Of het nu je eerste huis is of dat je gaat verhuizen naar een andere woning, er staat je van alles te doen. Te beginnen bij het vinden van een huis. Dat is met de huidige woningmarkt geen kinderspel. De vraag naar huizen is groot en het aanbod is heel beperkt. Vooral in een geliefde stad als Amsterdam worden woningen razendsnel verkocht.

Wat helpt om jouw kansen op een huis te vergroten? Een makelaar in Amsterdam aan je zijde! Iemand die de woningmarkt kent, die jou als een van de eersten nieuw woningaanbod kan tippen en die je ook kan beschermen tegen vervelende clausules, onhaalbare biedingen of ongemerkte gebreken aan een huis. Wat nog meer helpt? Een financieel adviseur die vlot met de makelaar schakelt, waardoor jij snel een bod kunt uitbrengen dat binnen jouw financiële mogelijkheden past.

Bij Van Bruggen Adviesgroep Amsterdam vind je die twee op één plek. Wij bieden makelaardij in Amsterdam én financieel advies. Zo zit je op één kantoor goed voor advies over je hypotheek, zicht op je financiële mogelijkheden en hulp bij een huis kopen in Amsterdam.

Voor welk bedrag kun jij een huis kopen in Amsterdam?

Voordat je op huizenjacht gaat in Amsterdam is het fijn als je weet voor welk bedrag je naar huizen kunt gaan kijken. Zo weet je beter welke woningen een bezichtiging waard zijn en welke woningen boven je budget uitkomen en je dus maar beter kunt vergeten. Wij kunnen je hier al in een eerste gesprek zicht op geven.

De hypotheekadviseurs van ons kantoor berekenen graag je maximale hypotheek. Altijd gratis en zonder dat je ergens aan vast zit! Daarna kan een van onze makelaars in Amsterdam met jou meegaan op zoek naar een Amsterdamse woning die bij dit budget past.

Bespreek jouw financiële opties

Wat doen we als aankoopmakelaar in Amsterdam voor jou?

Mogelijkheden voor een huis kopen in Amsterdam zijn er wel degelijk. Wellicht ook voor jou. De woningmarkt mag dan behoorlijk oververhit zijn. Ook jij kunt wellicht een huis kopen in Amsterdam of omgeving. Zo wordt er op dit moment veel nieuwbouw gerealiseerd in de buurt van Amsterdam, bijvoorbeeld in Muiden en Weesp, bij de Houthavens in Amsterdam en in Amsterdam Noord. En qua bestaande bouw kun je wellicht denken aan de voordeligere wijken van Amsterdam, zoals Amsterdam Zuidoost, Noord of een van de dorpen rondom de stad.

Als aankoopmakelaar in Amsterdam kunnen we veel voor je betekenen tijdens je zoektocht naar een woning. Met een van onze makelaars in Amsterdam aan je zijde…

 • …ben jij als een van de eersten op de hoogte van nieuw woningaanbod, waardoor je snel kunt toehappen.
 • …profiteer je van een expert aan je zijde als je woningen gaat bezichtigen.
 • …sta je steviger in de onderhandelingen met de verkoper.
 • …ben je goed op de hoogte van belangrijke clausules en andere details die voor de aankoop van een woning gelden.
 • …kun je een strategisch bod uitbrengen (inclusief passende voorwaarden), waardoor je een betere kans maakt.
 • …biedt je niet meer dan nodig op de woning van jouw wensen.
 • …krijg je woningaanbod te zien dat soms zelfs nooit op Funda komt te staan.
 • …weet je zeker dat de koopovereenkomst dubbel gecheckt is, waardoor je niets over het hoofd ziet.

Wil je weten wat wij als makelaar in Amsterdam voor jou kunnen betekenen? Kennismaken kan gratis en vrijblijvend. Neem contact met ons op.

Gratis opties berekenen

Wat kunnen we als verkoopmakelaar in Amsterdam voor je doen?

Niet alleen een huis kopen in Amsterdam is een spannende aangelegenheid. Hetzelfde geldt voor een huis verkopen in Amsterdam. Met vaak veel geïnteresseerde kopers en een hoop papierwerk komt er van alles op je af. Er gelden veel ongeschreven wetten en regels bij de (ver)koop van jouw woning. Die allemaal zelf doorgronden, is een ware uitdaging.

Dé manier om jezelf veel regelwerk en stress te besparen? Schakel ons in als jouw ervaren verkoopmakelaar in Amsterdam. Wij kennen alle regels op ons duimpje en helpen je graag om jouw woning voor de best mogelijke prijs te verkopen.

Tijdens het verkoopproces kunnen we je veel werk uit handen nemen. Zo kunnen we het volgende voor je doen:

 • gratis de waarde van je woning bepalen;
 • advies geven over een passende verkoopprijs;
 • je woning op de juiste plekken onder de aandacht brengen;
 • bezichtigingen inplannen en begeleiden;
 • onderhandelen met geïnteresseerden;
 • jou advies geven tijdens de onderhandelingen over een goede prijs en voorwaarden;
 • het koopcontract opstellen;
 • samen met de koper de eindinspectie doen.

Gratis waardebepaling als je je huis gaat verkopen in Amsterdam?

Heb jij verhuisplannen en hoop je daarvoor je huidige huis in Amsterdam goed te verkopen? Schakel ons in als jouw verkoopmakelaar in Amsterdam. Voordat we voor je aan de slag gaan, doen we graag een vrijblijvende waardebepaling voor je. Daardoor weet je wat jouw woning oplevert op de huidige markt en kun je zelf een goed besluit nemen over wel/niet je huis verkopen in Amsterdam.

Gratis waardebepaling laten doen

De makelaar in Amsterdam die alles snel voor jou regelt

Nu het gekkenhuis is op de Amsterdamse huizenmarkt, is snel schakelen extra belangrijk. Daarvoor zit je bij ons als makelaar in Amsterdam helemaal goed. Doordat je op één adres terecht kunt voor alle zaken rondom de aan- of verkoop en financiering van je woning, kun je snel toehappen. Deze bewezen succesvolle combinatie neemt je veel werk uit handen. Ga je bieden op een woning, dan kunnen we je snel laten weten of jouw bod passend is. En is je woning verkocht, dan neemt de hypotheekadviseur dit ook snel mee in de berekeningen voor je volgende woning.

Dat betekent: betere kansen op de huidige woningmarkt en daardoor hopelijk sneller een droomwoning voor jou.

Makelaar in Amsterdam inschakelen? Gratis kennismaken!

Wil jij je kansen op een koopwoning vergroten? Of sta je op het punt je huidige woning te verkopen? Schakel onze hulp in als makelaar in Amsterdam en vergroot jouw kansen op een succesvolle verkoop of op het vinden van een passende woning. Wij helpen je graag.

Kosteloos kennismaken kan altijd. Mail hiervoor naar amsterdam@vanbruggen.nl of bel naar 020 – 723 05 02. Of klik op de knop hieronder en maak direct je afspraak. Zien we je binnenkort?

Maak een gratis afspraak

Zoek een woning Amsterdam