Overlijdensrisicoverzekering en aflossingsvrije hypotheken

Overlijdensrisicoverzekering en aflossingsvrije hypotheken

Overlijdensrisicoverzekering

Een verzekering waar u liever niet over nadenkt, maar het is wel een heel belangrijke verzekering. De laatste tijd komt dit onderwerp veelvuldig voorbij in de media. Waarom? Lees hier meer

Aflossingsvrije hypotheek

Een ander actueel onderwerp zijn aflossingsvrije hypotheken. Toezichthouders, zoals De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) maken zich zorgen of iedereen met een aflossingsvrije hypotheek in de toekomst de hypotheeklasten nog kan betalen. Heeft u een aflossingsvrije hypotheek? Weet u of u de lasten aan het einde van de looptijd nog kunt betalen? Lees hier meer over uw aflossingsvrije hypotheek.

Maak direct een afspraak

Uw kennismakingsgesprek met een lokale adviseur

Vul uw gegevens in om vrijblijvend en kosteloos een afspraak te maken met een van onze adviseurs bij u in de buurt. Een medewerker van ons contactcenter neemt tijdens onze openingstijden binnen 15 minuten contact met u op om uw afspraak in te plannen. Zij hebben goed overzicht in de agenda's van onze adviseurs en kunnen een afspraak plannen waar en wanneer het u uitkomt. De openingstijden van de gewenste vestiging kunnen afwijken van de onderstaande openingstijden van ons contactcenter. Wij versturen geen spam of ongewenste informatie.

maandag t/m vrijdag:   08:30 - 20:30
zaterdag:   10:00 - 15:00

Vul hieronder uw gegevens in:

Aanhef* is niet ingevuld.

Uw naam is niet ingevuld.

Uw telefoonnumer is niet ingevuld

Uw email is niet ingevuld

Opmerking is niet ingevuld.

U dient akkoord te gaan met de privacy verklaring.