Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Klazienaveen Brugstraat 156
7891 AV Klazienaveen
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Klazienaveen

Van Bruggen Adviesgroep Klazienaveen

Financieel en hypotheek advies op maat

In sommige situaties, zoals bij de aankoop van een nieuwe woning of de uitbreiding van uw huidige woning, kunt u niet onder een hypotheekaanvraag uitkomen. Omdat het aanvragen van een hypotheek best ingewikkeld kan zijn, biedt onze hypotheekadviseur in Klazienaveen de hulp die u wellicht wenst! In een hypotheekadvies, wat we toespitsen op uw huidige financiële situatie, leest u welke gevolgen de aanvraag van een hypotheek voor uw toekomstige financiën kan hebben. Ook leggen we u hierin een aantal mogelijkheden voor, die in uw situatie aan te raden zijn. Door onze transparante en persoonlijke manier van werken, weten we op deze manier precies waar u aan toe bent bij de aanvraag van uw hypotheek. De hypotheekadviseur van de Van Bruggen Adviesgroep Klazienaveen staat voor u klaar, in het heden en de toekomst!

Een goed financieel advies begint bij een grondige inventarisatie van wensen en mogelijkheden. Voor de koop van een woning is een hypotheekadvies gewenst, maar ook in andere situaties kunt u een financieel advies wellicht goed gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van uw verzekeringen, uw pensioen, een scheiding of het verzekeren van uw groeiende vermogen. Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden om uw huidige maandlasten te verlagen, zodat u maandelijks meer geld kunt overhoKlazienaveen. Vaak blijkt bijvoorbeeld dat de dekking van verzekeringen niet optimaal is, waardoor men feitelijk teveel betaalt. Dit geldt ook voor een hypotheek. Soms kan het oversluiten van uw huidige hypotheek financiële voordelen opleveren in de toekomst. Onze hypotheekadviseur waarschuwen u hier graag voor.

Maak direct een afspraak

Van Bruggen Adviesgroep in bezit van Wft Certificering

Van Bruggen Adviesgroep hecht grote waarde aan de kwaliteit van
het financiële advies. Daarom vragen we niet alleen u om uw mening te geven, ook vragen we een externe, door de wetgever gecertificeerde instelling, om jaarlijks onze werkprocessen en steekproefsgewijs onze werkzaamheden te controleren. Deze controle heeft ertoe geleid dat Van Bruggen Adviesgroep
Coevorden de Wft Certificering heeft mogen ontvangen. Hiermee voldoet ons kantoor te Coevorden aan alle eisen die voortkomen uit de Wet op het financieel toezicht (Wft). Dit is uw garantie voor objectief en deskundig advies dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent.

Onze medewerkers en opdrachtnemers (zzp ’ers) bij Van Bruggen Adviesgroep Klazienaveen/Coevorden werken op basis van een vast, marktconform uurtarief. De medewerkers en opdrachtnemers (zzp’ers) krijgen geen variabele beloning.

Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing. Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

KvK: 74250485AFM: 12047064Documenten