Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Emmen Molenstraat 18
7811 JR Emmen
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Emmen

Van Bruggen Adviesgroep in Emmen

Sta je op het punt een nieuwe woning te kopen? Ben je benieuwd of je je hypotheek kunt oversluiten? Of heb je een vraag over je verzekering of pensioen? Bij Van Bruggen Adviesgroep in Emmen ben je op de juiste plek voor veel van je financiële vragen. Van verzekeringen tot belastingaangifte. Van het regelen van je hypotheek tot advies over oversluiten. Ons deskundige team staat in Emmen én via de videoverbinding voor jou klaar.

Van Bruggen Adviesgroep Emmen beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening

Keurmerk Financiële Dienstverlening

Van Bruggen Adviesgroep Emmen beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het bewijs van de kwaliteit van een financieel dienstverlener. Het betekent dat het kantoor aan hoge eisen voldoet. Bij het Keurmerk Financiële Dienstverlening worden de Keurmerkhouders regelmatig door een onafhankelijke organisatie gecontroleerd. Zo weet u zeker dat dat u te maken heeft met een goede en betrouwbare adviseur, die u kan adviseren over de producten van meerdere aanbieders.

Persoonlijk financieel advies op maat

De hypotheekadviseurs van de Van Bruggen Adviesgroep kunnen u helpen met het in kaart brengen van de mogelijkheden bij het aanvragen van een hypotheek, maar bieden u ook tal van andere diensten aan. Samen met u kijken we bijvoorbeeld of het mogelijk is om uw maandlasten te verlagen, of het mogelijk is om de dekking van uw verzekeringen te optimaliseren, enzovoorts. Ook analyseren wij de hypotheekmarkt dagelijks, om voor u te kijken of het oversluiten van uw huidige hypotheek interessant kan zijn. Het is immers zonde als u teveel betaalt voor uw hypotheek.

AdviesKeuze Emmen

Verhuurhypotheek

Het kopen van een woning om deze in te zetten voor verhuur is een slimme zet om uw vermogen uit te bouwen. Zeker omdat het goede perspectieven biedt. Naast het uitbouwen van vermogen, ontvangt u maandelijks extra inkomsten. Wilt u meer weten wat de mogelijkheden zijn om een verhuurhypotheek te realiseren? Klik dan op onderstaande button voor een afspraak.

 

Maak een afspraak

Onze financieel adviseur in uw buurt

Wilt u meer weten over de diensten van onze hypotheekadviseurs in Emmen? Of wilt u direct een persoonlijk advies over de mogelijkheden tot het aanvragen van een hypotheek in uw huidige financiële situatie? Wij staan u graag te woord! Kom geheel vrijblijvend bij ons langs voor een kop koffie en een kennismaking met een van onze financieel adviseurs. De Van Bruggen Adviesgroep staat voor u klaar, nu en in de toekomst!

 

Over Van Bruggen Adviesgroep in Emmen

Kwaliteit is bij ons kantoor gegarandeerd. Net als persoonlijke aandacht. We zijn er trots op dat wij het Keurmerk Financiële Dienstverlening mogen dragen. Dit keurmerk bevestigt dat wij als financieel dienstverlener kwaliteit leveren en aan hoge eisen voldoen. Bij ons ben je dus zeker van een goede en betrouwbare adviseur. Altijd onafhankelijk: we vergelijken graag de verschillende aanbieders voor jou.

Waarom klanten kiezen voor ons? Wij staan voor:

✔ Jarenlange ervaring met financieel advies
✔ Keurmerk Financiële Dienstverlening
✔ Advies op kantoor en online
✔ Begrijpelijke uitleg en persoonlijke service
✔ Netwerk van o.a. makelaars, notarissen en bouwbedrijven
✔ Ook voor advies over schadeverzekeringen
✔ Altijd onafhankelijk advies

Maak een afspraak

Documenten en dienstverlening 

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers in loondienst bij Van Bruggen Adviesgroep Hoogeveen krijgen een vast, marktconform salaris. Deze medewerkers krijgen geen variabele beloning.
ZZP’ers bij Van Bruggen Adviesgroep Hoogeveen worden betaald op basis van gewerkte uren. Het uurtarief bedraagt gemiddeld 66,-. De ZZP’ers krijgen geen variabele beloning. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing.
Wij sturen onze medewerkers en ZZP’ers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Oversluitgids

Hypotheekadvies in Emmen

De beslissing om een woning te kopen is niet eenvoudig. Zo’n grote aankoop heeft een behoorlijke impact op je financiële situatie. Ook krijg je bij de aankoop van je woning te maken met een hypotheek – misschien wel de grootste financiële keuze in je leven. Met het grote aantal hypotheekaanbieders en de vele soorten hypotheken is het best lastig om een passende optie voor jou te vinden. Voor welke rentevaste periode kies je? Welk type hypotheek past bij jou? En hoe zit het met eventuele verzekeringen?

Het team van Van Bruggen Adviesgroep in Emmen helpt je met deskundig hypotheekadvies om bij elk van deze beslissingen een weloverwogen keuze te maken. Samen met jou bekijken we je huidige financiële situatie en je mogelijkheden. Met transparant advies en persoonlijke service zorgen wij ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent. Ook bij het oversluiten van je hypotheek kun je bij ons terecht voor persoonlijk en passend advies.

 

Ook voor financieel advies en verzekeringsadvies

Niet alleen voor hypotheekadvies weten klanten uit regio Emmen ons kantoor te vinden. We helpen ook met veel plezier klanten bij allerlei andere financiële vraagstukken. Als allround financieel adviseurs kunnen we jou bijvoorbeeld ook financieel advies geven over hoe je kunt besparen op je maandlasten. Dat kan zijn door je hypotheek over te sluiten, maar vaak zijn er ook nog tal van andere mogelijkheden. Of heb je een vraag over een tweede hypotheek, je financiën na je scheiding of je belastingaangifte? Daarin denken we graag met je mee om tot een goede oplossing te komen.

Ook als je vragen hebt over je pensioen, zit je bij ons goed. Met deskundig pensioenadvies helpen we je graag om je oude dag goed te regelen. Verder hebben we een schadeadviseur op kantoor, die je goed kan helpen bij al je vragen rondom schadeverzekeringen.

 

Altijd betrokken en begrijpelijk

Bij ons klop je aan voor grote en kleine financiële beslissingen. Bij elk van die beslissingen vinden we het belangrijk om je goed te begeleiden en alles helder uit te leggen. Zo weet je precies waarom bepaalde keuzes verstandig zijn en kun je zelf op basis van ons advies de knopen doorhakken. Ook zetten we het volledige proces voor je in gang. Wil je een huis kopen? Dan begeleiden onze experts je bijvoorbeeld vanaf de oriëntatiefase tot aan de daadwerkelijke handtekening onder je hypotheekcontract. Daar heb jij geen omkijken meer naar.

 

Waar helpen we jou bij?

We helpen je verantwoorde keuzes te maken, waarbij we geen enkel detail over het hoofd zien. Je kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor:

• Je eerste woning kopen
Hypotheek voor een nieuwe woning
• Hypotheek oversluiten
• Tweede hypotheek of hypotheek verhogen
• Besparen op je maandlasten
• Verbouwing of verduurzaming van je woning
Financiën rond je scheiding
• Hypotheek voor een verhuurwoning
• Advies over schadeverzekeringen
Pensioenadvies

Betrokkenheid en een persoonlijke klik zijn voor ons heel belangrijk. Jij als klant moet je goed geholpen voelen. Daarom is de eerste kennismaking bij ons altijd gratis.

Plan een kennismaking

Ook online afspreken mogelijk

De deuren van ons kantoor in Emmen staan voor je open. En de koffie? Die staat alvast voor je klaar. Maar uiteraard kan een online afspraak ook. Zowel de kennismaking als de vervolggesprekken kunnen we prima doen via videobellen. Mét de persoonlijke aandacht die je van ons gewend bent.

Plan je afspraak

Financieel advies bij jou in de buurt

Wil je meer weten over de diensten van Van Bruggen Adviesgroep in Emmen? Of wil je persoonlijk advies over je hypotheek, verzekeringen, pensioen of andere financiële kwesties? Plan een vrijblijvende kennismaking met een van onze adviseurs. Online of op kantoor.

Maak direct een afspraak
KvK: 04080161AFM: 12010896Documenten