Afspraak maken? Tijdens de coronacrisis gaat onze dienstverlening gewoon door. Maak gebruik van ons financieel advies op afstand. Lees meer.

Emmen

Molenstraat 18
7811 JR Emmen
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Emmen

Hulp van professionele hypotheekadviseur in Emmen

De beslissing om een nieuwe woning te kopen is vaak geen eenvoudige, omdat dit een behoorlijke impact op uw financiële situatie zal hebben. Daarbij moet u met tal van verschillende aspecten rekening houden bij de koop van een woning. Denk aan het aanvragen van een hypotheek, het regelen van de benodigde verzekeringen, enzovoorts. Om u bij deze belangrijke beslissingsmomenten in uw leven te helpen, bieden de hypotheekadviseurs in Emmen van de Van Bruggen Adviesgroep u hulp aan. Samen met u bekijken onze hypotheekadviseurs uw huidige financiële situatie en de mogelijkheden die u hiermee heeft. De transparantie en persoonlijke service waarmee wij werken, zorgen ervoor dat u zo precies weet waar u aan toe bent!

Van Bruggen Adviesgroep Emmen beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening

Keurmerk Financiële Dienstverlening

Van Bruggen Adviesgroep Emmen beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het bewijs van de kwaliteit van een financieel dienstverlener. Het betekent dat het kantoor aan hoge eisen voldoet. Bij het Keurmerk Financiële Dienstverlening worden de Keurmerkhouders regelmatig door een onafhankelijke organisatie gecontroleerd. Zo weet u zeker dat dat u te maken heeft met een goede en betrouwbare adviseur, die u kan adviseren over de producten van meerdere aanbieders.

Persoonlijk financieel advies op maat

De hypotheekadviseurs van de Van Bruggen Adviesgroep kunnen u helpen met het in kaart brengen van de mogelijkheden bij het aanvragen van een hypotheek, maar bieden u ook tal van andere diensten aan. Samen met u kijken we bijvoorbeeld of het mogelijk is om uw maandlasten te verlagen, of het mogelijk is om de dekking van uw verzekeringen te optimaliseren, enzovoorts. Ook analyseren wij de hypotheekmarkt dagelijks, om voor u te kijken of het oversluiten van uw huidige hypotheek interessant kan zijn. Het is immers zonde als u teveel betaalt voor uw hypotheek.

AdviesKeuze Emmen

Verhuurhypotheek

Het kopen van een woning om deze in te zetten voor verhuur is een slimme zet om uw vermogen uit te bouwen. Zeker omdat het goede perspectieven biedt. Naast het uitbouwen van vermogen, ontvangt u maandelijks extra inkomsten. Wilt u meer weten wat de mogelijkheden zijn om een verhuurhypotheek te realiseren? Klik dan op onderstaande button voor een afspraak.

Onze financieel adviseur in uw buurt

Wilt u meer weten over de diensten van onze hypotheekadviseurs in Emmen? Of wilt u direct een persoonlijk advies over de mogelijkheden tot het aanvragen van een hypotheek in uw huidige financiële situatie? Wij staan u graag te woord! Kom geheel vrijblijvend bij ons langs voor een kop koffie en een kennismaking met een van onze financieel adviseurs. De Van Bruggen Adviesgroep staat voor u klaar, nu en in de toekomst!

KvK: 04080161AFM: 12010896Documenten