Hulp van professionele hypotheekadviseur in Emmen

Hulp van professionele hypotheekadviseur in Emmen

De beslissing om een nieuwe woning te kopen is vaak geen eenvoudige, omdat dit een behoorlijke impact op uw financiële situatie zal hebben. Daarbij moet u met tal van verschillende aspecten rekening houden bij de koop van een woning. Denk aan het aanvragen van een hypotheek, het regelen van de benodigde verzekeringen, enzovoorts. Om u bij deze belangrijke beslissingsmomenten in uw leven te helpen, bieden de hypotheekadviseurs in Emmen van de Van Bruggen Adviesgroep u hulp aan. Samen met u bekijken onze hypotheekadviseurs uw huidige financiële situatie en de mogelijkheden die u hiermee heeft. De transparantie en persoonlijke service waarmee wij werken, zorgen ervoor dat u zo precies weet waar u aan toe bent!

Persoonlijk financieel advies op maat

De hypotheekadviseurs van de Van Bruggen Adviesgroep kunnen u helpen met het in kaart brengen van de mogelijkheden bij het aanvragen van een hypotheek, maar bieden u ook tal van andere diensten aan. Samen met u kijken we bijvoorbeeld of het mogelijk is om uw maandlasten te verlagen, of het mogelijk is om de dekking van uw verzekeringen te optimaliseren, enzovoorts. Ook analyseren wij de hypotheekmarkt dagelijks, om voor u te kijken of het oversluiten van uw huidige hypotheek interessant kan zijn. Het is immers zonde als u teveel betaalt voor uw hypotheek.

Verhuurhypotheek

Het kopen van een woning om deze in te zetten voor verhuur is een slimme zet om uw vermogen uit te bouwen. Zeker omdat het goede perspectieven biedt. Naast het uitbouwen van vermogen, ontvangt u maandelijks extra inkomsten. Wilt u meer weten wat de mogelijkheden zijn om een verhuurhypotheek te realiseren? Klik dan op onderstaande button voor een afspraak.

Onze financieel adviseur in uw buurt

Wilt u meer weten over de diensten van onze hypotheekadviseurs in Emmen? Of wilt u direct een persoonlijk advies over de mogelijkheden tot het aanvragen van een hypotheek in uw huidige financiële situatie? Wij staan u graag te woord! Kom geheel vrijblijvend bij ons langs voor een kop koffie en een kennismaking met een van onze financieel adviseurs. De Van Bruggen Adviesgroep staat voor u klaar, nu en in de toekomst!

Het team vanEmmen
Rolf Selles
Hypotheekadviseur
Het team vanEmmen
Carla Ziengs
Verzekeringsadviseur
Het team vanEmmen
Robin Mink
Financieel adviseur en erkend hypothecair planner
Het team vanEmmen
Mathijs Eelsing
Commercieel medewerker
Het team vanEmmen
Anita Beumer
Financieel adviseur
Banner-oversluiten
Emmen
Molenstraat 187811 JR Emmen
  • Advies aan huis
  • Advies op kantoor
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 04080161
AFM
: 12010896
Volg Van Bruggen Adviesgroep Emmen