Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Emmen Nijbracht 126
7821 CE Emmen
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Emmen

Pensioenadvies in Emmen

Op een gegeven moment moet je er iets mee: je pensioen. Vaak zelfs al een paar jaar eerder dan je denkt. Heb jij er al eens over nagedacht hoeveel pensioen je hebt opgebouwd? En of dat voldoende is om straks van rond te komen? En wat heb je allemaal geregeld voor bijvoorbeeld je hypotheek, je overwaarde en stoppen met werken? Hoe eerder je daarvoor met een adviseur om de tafel gaat zitten, hoe beter. Schakel ons in voor persoonlijk pensioenadvies in Emmen.

Pensioenadvies aanvragen

Ervaren adviseur in Emmen

Je pensioen is vrij ingewikkelde materie. Er komen allerlei belastingzaken, kwesties rondom je hypotheek en financieringsmogelijkheden bij kijken. Als financieel adviseur in Emmen vinden we het belangrijk om je daar op een begrijpelijke manier over te adviseren. We maken je wegwijs in al die opties en vertellen je op basis van een uitgebreide kennismaking welke van al die opties goed bij jou past.

Pensioenen zijn maatwerk. Hoe zit het bijvoorbeeld met je hypotheek? Waar heb je pensioen opgebouwd? Wat zijn je wensen voor de toekomst? Vanwege al die kwesties vragen we jouw situatie uitgebreid uit. Altijd op basis van een persoonlijk gesprek, betrokkenheid, en oog voor de wensen die jij hebt. 

Advies over al je pensioenvragen

Je pensioen heeft grote gevolgen voor je financiën. Je inkomen uit loondienst valt weg en je bent opeens afhankelijk van onder andere AOW en je opgebouwde pensioen. Maar hoe zit dat precies in jouw situatie? Ons pensioenadvies draait erom dat voor je uit te zoeken én je daarover te adviseren.

Wij geven je bijvoorbeeld antwoord op deze vragen:

 • Wat moet je allemaal regelen voor je pensioen?
 • Hoe regel je je pensioen als zzp’er of ondernemer?
 • Hoeveel pensioen heb je tot nu toe opgebouwd?
 • Kun je eerder stoppen met werken?
 • Hoe zit het met je hypotheek en eventuele overwaarde?
 • Aan welke verzekeringen moet je denken rondom je pensioen?
 • Hoe kun je een verbouwing financieren na je pensioen?

Ook voor andere vragen over je pensioen, verzekeringen of hypotheek ben je bij ons als financieel adviseur precies op de goede plek.

Laten we vrijblijvend kennismaken om jouw vraag te bespreken.  

Plan een gratis kennismaking
Overwaarde whitepaper downloaden

Waarom pensioenadvies?

Je pensioen, is dat niet al via je werkgever geregeld? Inderdaad, als je in loondienst werkt, verloopt je pensioen grotendeels via je werkgever. Maar ook dan is het belangrijk om zelf goed op de hoogte te zijn van je pensioen. De regelgeving rondom pensioenen is continu aan verandering onderhevig. Bovendien wisselen mensen tegenwoordig vaker van baan dan een paar decennia geleden.

Daardoor ziet je pensioen er vaak complexer uit dan je denkt. Elke werkgever hanteert weer een ander systeem. Ook is het pensioen van de werkgever niet altijd voldoende. Het is dus verstandig om te kijken hoe je je pensioeninkomen kunt aanvullen of je toekomstige kosten kunt beperken. Om te voorkomen dat je pensioeninkomen straks tegenvalt, kun je het beste op tijd uitzoeken hoe het met jouw pensioen is gesteld.

Nog een reden om op tijd naar je pensioen te kijken, is dat je misschien al plannen hebt voor na je pensioen. Wil je bijvoorbeeld eerder stoppen met werken? Of droom je ervan af te reizen naar de andere kant van de wereld? Of je woning te verbouwen zodat die klaar is om er heel oud in te worden? In al die gevallen is het verstandig om je op tijd in je financiële mogelijkheden te verdiepen.

Maak een afspraak voor pensioenadvies

Waarom Van Bruggen Adviesgroep in Emmen?

We hebben al veel klanten mogen helpen met deskundig pensioenadvies in Emmen. De voordelen van Van Bruggen Adviesgroep in Emmen op een rij:

 • Jarenlange ervaring met pensioenadvies in Emmen
 • Ook expert in hypotheekadvies en financieel advies
 • Keurmerk Financiële Dienstverlening
 • Advies op kantoor en online
 • Begrijpelijke uitleg en persoonlijke service
 • Netwerk van o.a. makelaars, notarissen en bouwbedrijven
 • Ook voor advies over schadeverzekeringen
Schakel ons in voor pensioenadvies

Oversluitgids

Een deskundige blik op je hypotheek

Pensioenadvies gaat bij ons ook samen met advies over je hypotheek na je pensioen. Niet veel mensen weten dat een hypotheek afsluiten rond je zestigste al een stuk lastiger is dan wanneer je er een paar jaar eerder bij bent. Wil je na je pensioen verhuizen of je hypotheek oversluiten? Dan kijkt de bank daarbij naar je pensioeninkomen als toekomstige inkomen. Dit valt een stuk lager uit dan je normale loondienstinkomen. Vaak is het daarom handig om daar al 10 jaar vóór de AOW-leeftijd een keer naar te kijken. Dan profiteer je van een zo hoog mogelijke maximale hypotheek.

Ook als je nog je hypotheek wilt oversluiten of je overwaarde wilt verzilveren, kun je dit beter vóór die tien-jaar-grens doen. Dan heb je nog zo min mogelijk last van je hypotheek. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Met een team van hypotheekadviseurs, financieel adviseurs en een expert in schadeverzekeringen hebben wij altijd een expert in huis die je meer kan vertellen over jouw opties.

Regel jouw pensioen goed

Voor een uitgebreide check-up van jouw pensioen zit je bij Van Bruggen Adviesgroep in Emmen goed.

Neem contact op voor een eerste kennismaking. Bij ons op kantoor of online via videobellen – de keuze is aan jou.

Plan direct een afspraak in. Liever eerst contact met ons opnemen? Bel dan naar 050 3053 999 of mail naar emmenen@vanbruggen.nl.

Maak een afspraak