Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Emmen Nijbracht 126
7821 CE Emmen
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Emmen

Financieel advies in Emmen

Rondom belangrijke gebeurtenissen in je leven kom je vaak voor grote financiële keuzes te staan. Van de aankoop van je eerste woning tot met pensioen gaan. En van een schenking aan je kind tot het financieel afwikkelen van een scheiding. Bij elk van die keuzes bieden wij financieel advies in Emmen. Op een begrijpelijke en persoonlijke manier. Met oog voor je situatie nu én in de toekomst. Zien we jou bij ons op kantoor of digitaal via de videoverbinding? Wij beantwoorden graag al je financiële vragen.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven. 

Maak direct een afspraak

Financieel adviseur Emmen

Voor zowel grote als kleine financiële vragen is het fijn om een expert te laten meekijken. Als onafhankelijke financieel adviseur in Emmen kunnen wij een frisse blik werpen op jouw situatie. Voor bijna elke financiële vraag zijn er vele antwoorden mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit meer dan dertig hypotheekaanbieders als je een hypotheek afsluit. Voor je pensioen zijn er allerlei opties. En dan zijn er ook nog vele verzekeringen waar je uit kunt kiezen. Logisch als je door de bomen het bos niet meer ziet.

Als erkend hypotheekadviseur en financieel adviseur kennen wij onze weg in de wereld van financiën. Hypotheken, pensioen en verzekeringen zijn onze expertises en onze dagelijkse bezigheid. Ook jouw vragen over deze onderwerpen beantwoorden we graag voor je. Altijd op basis van een uitgebreide kennismaking en een deskundige blik op jouw wensen en situatie.

Een kennismaking is gratis

Je financiële situatie bespreken doe je natuurlijk niet met de eerste de beste persoon. Omdat wij een goede klik ook belangrijk vinden, is de eerste kennismaking bij ons altijd gratis. Tijdens dit eerste gesprek vertellen we je alvast meer over de mogelijkheden, zodat jij goed weet wat we voor je kunnen betekenen. En hoeveel dat kost. Daarna is aan jou de keuze of je met ons verder wilt.

Maak gerust een eerste afspraak bij ons op kantoor in Emmen. Gewoon bij jou in de buurt dus. Spreek je ons liever digitaal? Ook dat is mogelijk. Al onze diensten bieden we ook aan via een beveiligde videoverbinding.

Maak een afspraak

Oversluitgids

Persoonlijk financieel advies

Financiën en hypotheken zijn maatwerk. Wat een gunstige keuze is voor jou hangt altijd af van jouw persoonlijke situatie. Maar ook van bijvoorbeeld je wensen voor de toekomst. Heb je plannen voor gezinsuitbreiding? Denk je eraan vervroegd met pensioen te gaan? Ook daar houden we in ons advies rekening mee.

Financieel advies kan bijvoorbeeld gaan over de vraag of je je maandlasten kunt verlagen, of je de dekking van je verzekeringen kunt verbeteren. En hoe zit het met je hypotheek? Wij analyseren de hypotheekmarkt dagelijks, zodat we jou goed kunnen adviseren of oversluiten voor jou een interessante optie is. Het zou zonde zijn als je te veel betaalt voor je hypotheek.

Keurmerk Financiële Dienstverlening

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Emmen adviseren we elke dag met veel plezier klanten over allerlei financiële vragen en hypotheekkwesties. Dat doen we niet alleen met veel enthousiasme, maar ook vanuit jarenlange expertise. Daarvan getuigt ook ons Keurmerk Financiële Dienstverlening. Daar zijn we trots op. En daar werken we ook elke dag hard aan 

Zo kunnen we jou garanderen dat je aan ons een betrouwbare financieel adviseur in Emmen hebt. En dat we je goed kunnen adviseren over de producten van meerdere hypotheekverstrekkers, verzekeraars en andere aanbieders.

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Financiële vragen kunnen groot of klein zijn. Dat varieert van het compleet doorlichten van je hypotheek om die mogelijk over te sluiten tot een enkel advies over je huidige verzekeringen.

Je kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor financieel advies in Emmen over:

 • het afsluiten van een hypotheek in Emmen;
 • je hypotheek en financiën na een scheiding;
 • schadeverzekeringen en premies;
 • je pensioen
 • je hypotheek oversluiten;
 • een verhuurhypotheek;
 • verbouwen en verduurzamen;
 • belastingvragen;
 • besparen op je maandlasten;
 • een tweede hypotheek.

Onafhankelijk financieel advies in Emmen

Veel adviseurs werken samen met één of enkele banken. Wij willen je juist zo goed mogelijk helpen door een zo groot mogelijk aantal aanbieders te vergelijken. Daardoor kunnen we je echt maatwerk bieden. Altijd met advies gebaseerd op jouw situatie. En met heldere uitleg. We zullen je nooit zomaar adviseren iets wel of niet te doen. Nee, we vertellen je ook altijd wáárom.

Waarom Van Bruggen Adviesgroep in Emmen inschakelen?

De belangrijkste voordelen van ons kantoor voor financieel advies in Emmen zijn:

 • Jarenlange ervaring met financieel advies
 • Keurmerk Financiële Dienstverlening
 • Advies op kantoor en online
 • Begrijpelijke uitleg en persoonlijke service
 • Ook voor advies over schadeverzekeringen
 • Altijd onafhankelijk advies
 • Voor grote en kleine financiële vragen
Plan een afspraak

Advies over je hypotheek

Een hypotheek is voor veel mensen de grootste financiële beslissing in hun leven. Daarom ga je liever niet over één nacht ijs als je daarin keuzes maakt. Wij helpen je met ons deskundige hypotheekadvies om uit de vele aanbieders een hypotheek te selecteren die qua voorwaarden goed bij je past én die je een voordelige rente biedt. Ook eventuele verzekeringen nemen we mee in ons advies aan jou.

Doordat we al jarenlang werken in de regio Emmen, kunnen we je specifiek adviseren over hypotheken in deze regio. We kennen de mogelijkheden op de huizen- en hypothekenmarkt en weten daarin onze weg te vinden. Ook voor jouw hypotheek.

Ben je alvast benieuwd naar jouw maximale hypotheek? Gebruik dan de rekentool hieronder voor een eerste indicatie.

Bereken wat jij maximaal kan lenen

Pensioenadvies Emmen

Voor je pensioen moet je al eerder dingen regelen dan je misschien denkt. Wist je bijvoorbeeld dat je na je 55e moeilijker een hypotheek kunt afsluiten? En dat nog steeds te veel mensen een pensioengat hebben: zij gaan na hun pensioen achteruit in koopkracht en hebben daardoor soms zelfs moeite om rond te komen.

Om dat alles voor te zijn, kun je het beste op tijd gaan zitten voor je pensioen. Een van onze adviseurs helpt je daar graag bij. Zo kun je bijvoorbeeld op tijd de juiste keuzes maken voor je hypotheek, voor je eventuele overwaarde en voor je beleggingen. Zo kun jij straks zonder financiële zorgen doen waarvoor je pensioen bedoeld is: genieten.

Vraag pensioenadvies aan

Maak direct een afspraak

Waar kun jij financieel advies in Emmen bij gebruiken? Of het nu gaat om een scheiding, je pensioen, een hypotheek of een andere vraag – stel hem aan ons team! Je bent van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek.

Plan direct een gesprek in of neem alvast contact met ons op via 050 3053 999 of emmen@vanbruggen.nl.  

Maak een afspraak