Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Emmen Nijbracht 126
7821 CE Emmen
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Emmen

Hypotheekadvies in Emmen

Een hypotheek afsluiten is misschien wel de grootste financiële keuze in je leven. Het gaat om veel geld, dus wil je zeker weten dat je de juiste keuzes maakt. Verwacht je binnenkort je eerste woning in Emmen te betrekken? Wil je verhuizen naar een nieuw onderkomen in deze fijne gemeente? Of ben je benieuwd of je je huidige hypotheek kunt oversluiten, verhogen of aanpassen? Onze hypotheekadviseurs zitten graag met je om tafel om jou te voorzien van deskundig hypotheekadvies in Emmen.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven. 

Maak een afspraak

Hypotheekadviseur in Emmen

Het afsluiten of oversluiten van een hypotheek vergt nogal wat uitzoekwerk, regelwerk en verschillende stappen. Vanaf het berekenen van je maximale hypotheek voordat je huizen gaat bezichtigen tot het tekenmoment bij de notaris – er moet veel geregeld worden. Ook is het belangrijk dat dit goed gebeurt. Je hypotheek heeft niet alleen gevolgen voor je financiële situatie nu, maar ook in de toekomst. Door ons in te schakelen als hypotheekadviseur in Emmen, kun je erop vertrouwen dat je de juiste keuzes maakt en niet te veel betaalt voor je hypotheek. Een prettig idee.

Een hypotheek afsluiten, waar begin je?

Hoop je je eerste koopwoning te vinden in Emmen? Bij die mooie stap helpen wij je graag. Hiervoor beginnen we altijd met het berekenen van je maximale hypotheek. Hoeveel je kunt lenen, hangt onder andere af van je toetsinkomen en je maandelijkse financiële lasten. Je maximale hypotheek geeft je een goed beeld van je mogelijkheden voor een hypotheek en het kopen van een woning. Al bij deze eerste stap kunnen wij je goed helpen.

Via onze rekentool kun je een eerste indicatie krijgen van wat je maximaal aan hypotheek kunt krijgen.

Bereken je maximale hypotheek

Wil je preciezer weten wat jouw mogelijkheden zijn? Dan kun je een vrijblijvende afspraak met ons inplannen. Tijdens dit eerste gesprek duiken wij in je persoonlijke en financiële situatie, zodat we je goed advies kunnen geven over je mogelijkheden. Of dat nu is voor je startershypotheek, een zzp-hypotheek of een tweede hypotheek.

Stap-voor-stap-begeleiding bij jouw hypotheek

Op de huidige woningmarkt worden huizen razendsnel verkocht. Er zijn meer geïnteresseerde kopers dan dat er woningen te koop staan. Daarom is het nog best lastig om jouw nieuwe droomwoning in Emmen te bemachtigen. Wij helpen je hier graag bij. Als Emmenaren kennen wij de huizenmarkt hier goed en kunnen we je daarom tijdens het hele proces begeleiden. Zo kun jij vlot en verantwoord handelen. En komt je droomwoning een stap dichterbij.

Vanaf het zoeken naar en bezichtigen van woningen tot het uitbrengen van een strategisch bod. En van het uitzoeken van je hypotheekmogelijkheden tot het daadwerkelijk rondmaken van de hypotheek voor jouw nieuwe stulpje. Bij elke stap bieden wij begeleiding op maat. Door eenvoudige taal te gebruiken, maken we hypotheken en verzekeringen begrijpelijk voor iedereen.  Zo weet je precies waarom een bepaalde optie wel of niet verstandig is.

Plan een eerste kennismaking

Waarom schakel je ons in voor hypotheekadvies in Emmen?

Klanten kiezen voor ons kantoor voor hypotheekadvies in Emmen, omdat wij staan voor:

 • Ervaren hypotheekadviseurs
 • Keurmerk Financiële Dienstverlening
 • Advies op kantoor en online
 • Netwerk van o.a. makelaars, notarissen en bouwbedrijven
 • Voor hypotheekadvies, financieel advies en pensioenadvies
 • Ook voor advies over schadeverzekeringen
 • Altijd onafhankelijk advies
Plan direct een afspraak

Deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies in Emmen

Van Bruggen Adviesgroep in Emmen beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Daar zijn we trots op. Dit keurmerk is het bewijs van de kwaliteit van een financieel dienstverlener. Het betekent dat wij als kantoor aan hoge eisen voldoen en een goede en betrouwbare adviseur zijn. Maar belangrijker nog dan keurmerken vinden we de mooie klanttevredenheid van onze klanten. Want tevreden klanten die zich goed geholpen voelen – dát is waar wij het voor doen. Elke dag opnieuw.

Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, is ons hypotheekadvies altijd onafhankelijk. Dit houdt in dat we meerdere hypotheekaanbieders en verzekeraars met elkaar vergelijken voor ons advies aan jou. We zijn niet gebonden aan één aanbieder, waardoor we uit ons grote aanbod altijd een verzekeraar of bank kunnen kiezen die goed bij jou past.  

Maak een afspraak

Bij welke hypotheekvragen helpen wij?

Hypotheken zijn al heel lang onze expertise en onze passie. Jou begrijpelijk antwoord geven op je vragen doen wij graag. Bij ons kun je bijvoorbeeld terecht met vragen als:

 • Hoeveel kan ik maximaal aan hypotheek krijgen?
 • Is oversluiten gunstig voor mij?
 • Wat zijn mijn mogelijkheden voor een zzp-hypotheek?
 • Kan ik een tweede hypotheek afsluiten?
 • Hoe kan ik de overwaarde op mijn woning verzilveren?
 • Welke verzekeringen heb ik nodig bij mijn hypotheek?
 • Hoe kan ik besparen op mijn maandlasten?
 • Ik wil verhuizen, wat is er mogelijk?
 • Wat zijn mijn financiële mogelijkheden voor een verbouwing?
Overwaarde whitepaper downloaden

Oversluitgids

Deskundig advies over hypotheek oversluiten

Ook zijn wij er voor een kritische blik op je hypotheek. Zo kun je misschien wel flink besparen op je maandlasten. Voor goed advies over het oversluiten van een hypotheek zit je bij ons kantoor goed. Als je al een tijdje een hypotheek hebt lopen, bestaat de kans dat je ergens anders voordeliger uit bent. Misschien kun je een hypotheek krijgen tegen betere voorwaarden en een scherpere rente dan wat je nu hebt. Zeker aangezien de rentes op dit moment uitzonderlijk laag liggen.

Wij zoeken tot in detail voor je uit of oversluiten voor jou gunstig is. En hoeveel je ermee zou kunnen besparen. Natuurlijk vertellen we je ook eerlijk wat oversluiten je kost en wat jouw terugverdientijd is. Zo kun je hier zelf een goede keuze over maken.

Ook voor een verhuurhypotheek

Een woning kopen om te verhuren is vaak een slimme investering. De vraag naar huurwoningen is groot. Als jij een bedrag aan spaargeld hebt liggen of overwaarde hebt op je huidige woning, kun je daar misschien wel van profiteren. Aan de ene kant is een verhuurwoning een goede investering voor als de woningprijzen stijgen; aan de andere kant kunnen de verhuuropbrengsten een mooie extra inkomstenbron zijn. Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor een verhuurwoning? Klik dan hieronder om een afspraak te maken.

Plan een afspraak

 

Plan een eerste kennismaking

Je kunt allerlei vragen hebben rondom je hypotheek. Een hypotheek afsluiten? Oversluiten? Verhogen? Of je overwaarde verzilveren? In elk van die situaties kun je bij Van Bruggen Adviesgroep in Emmen terecht voor deskundig hypotheekadvies in Emmen.

Al in gesprek 1 kom jij meer te weten over wat je opties zijn. Zo weet je na afloop van het gesprek hoeveel je kunt lenen. Ook vertellen we je hoeveel het kost als je met ons in zee gaat. Is die prijs voor jou akkoord? Dan gaan we samen het traject in en adviseren wij je over jouw hypotheekvraag. Op een goede, eerlijke en altijd persoonlijke manier. De kosten van het eerste gesprek? Die zijn er niet. Je eerste afspraak is altijd gratis.

Plan een gratis eerste afspraak

Wat is jouw hypotheekvraag?

Wees voor elke hypotheekvraag van harte welkom op ons kantoor in Emmen of online voor een adviesgesprek op maat. Als team staan wij voor jou klaar – of dat nu is bij ons op kantoor of via de videobelverbinding.

Plan jouw afspraak in of neem contact met ons op. Dat kan via 0591 – 238014 of via emmen@vanbruggen.nl. Dan geven we je passend antwoord op jouw hypotheekvraag.

Maak een afspraak