Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

September

Nieuws, Blogs, Vlogs

Toon

Open Huizen Dag

29 september 2015

Aanstaande zaterdag openen ruim 40.000 woningen hun deuren voor potentieel geïnteresseerde kopers. Van 11:00 tot 15:00 uur mag een ieder, zonder afspraak, deze woningen bezichtigen. Wij hebben een aantal tips, zodat u goed voorbereid op pad gaat tijdens de Open Huizen Dag.

Prinsjesdag 2015?

16 september 2015

Prinsjesdag is voorbij en we hebben veel gehoord over de plannen van de aankomende tijd. Maar wat betekenen die plannen voor u? Wij hebben er een aantal op een rijtje gezet:

Kinderopvangtoeslag omhoog

08 september 2015

Per 1 januari 2016 gaat de kinderopvangtoeslag omhoog voor alle werkende ouders. Dat geeft minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid aan bij de Tweede Kamer. Deze maatregel zal tijdens de troonrede ook naar voren komen.

De kinderopvang zal voor werkende ouders goedkoper worden.
Een voorbeeld hiervan:
Wanneer één ouder fulltime en één ouder drie dagen werkt en zij twee kinderen hebben die drie dagen naar de kinderopvang gaan, krijgen zij ongeveer €100,- meer toeslag.

Minister Asscher is van mening dat jonge gezinnen in de drukste fase van hun leven zitten, en geeft aan dat het voor hen gemakkelijker moet worden om gebruik te maken van de kinderopvang. 

Geen zorgverzekering?

02 september 2015

Uit cijfers van het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) blijkt dat 18 en 35 jarigen relatief vaak zijn onderverzekerd. Ruim elfduizend van de ondervraagden hadden zelfs helemaal geen zorgverzekering. Om die doelgroep voor te lichten is het ministerie van Volksgezondheid een voorlichtingsproject gestart.

Financiële gevolgen
Het ontbreken van een zorgverzekering kan flinke financiële gevolgen met zich meebrengen. Ziekenhuisopnames, medicijngebruik of huisartsbezoek, zonder zorgverzekering moet men dit zelf betalen. Middels een voorlichtingscampagne, waar filmpjes bij worden ingezet, wil het ministerie van Volksgezondheid een ieder attenderen op het grote belang van de juiste zorgverzekering.