Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Culemborg Veerweg 2a
4105 WN Culemborg
Opent maandag om 09:30 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:30 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Culemborg

Van Bruggen Adviesgroep in Culemborg

Wanneer u op het punt staat een belangrijke financiële beslissing te nemen in uw leven, is het fijn om hierin bijgestaan te worden door een onafhankelijk financieel adviseur. Bent u bijvoorbeeld op huizenjacht? Dan kan onze hypotheekadviseur in Culemborg u helpen in kaart te brengen wat u maximaal kunt lenen en welke verzekeringen u nodig heeft. Daarbij houdt onze adviseur ook altijd rekening met uw toekomstige situatie zodat u later niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Zo kunt u gericht op huizenjacht en wordt de aanvraag van de hypotheek voor uw droomhuis geen probleem.

Plan een afspraak

Hypotheekadvies in Culemborg

Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Zo kunt u kiezen uit een groot aantal hypotheekaanbieders, elke met hun eigen hypotheekrentes en voorwaarden. Doordat Van Bruggen Adviesgroep onafhankelijk opereert kunnen we u van een transparant advies voorzien zodat u verzekerd bent van de beste hypotheek tegen de voorwaarden die voor u het meest gunstig zijn. Niet alleen nu, maar ook voor de toekomst. Zo monitoren wij dagelijks de hypotheekmarkt waardoor wij precies weten wanneer het voor u interessant kan zijn om bijvoorbeeld uw hypotheek over te sluiten. Op die manier kunt u flink besparen op de kosten voor uw hypotheek.

Maak kennis met onze hypotheekadviseurs  in Culemborg

Bent u ook benieuwd naar uw mogelijkheden? Samen met u bekijken onze financieel adviseurs in Culemborg graag welke opties u heeft om een hypotheek aan te vragen, uw financiële maandlasten te verlagen of de dekkingen van uw verzekeringen te optimaliseren. Wij nodigen u dan ook van harte uit voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Een afspraak is zo gemaakt: bel 0800-1600 of klik hier om direct een afspraak te maken.

Maak direct een afspraak

 

KvK: 11053345AFM: 12011332Documenten