Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Papendrecht
Vandaag open tot 17:30 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Op afspraak

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Papendrecht

Passend hypotheekadvies van onze hypotheekadviseur in Sliedrecht

Het aanvragen van een hypotheek, het afsluiten van verzekeringen en het regelen van bijvoorbeeld uw pensioen, kunnen ingewikkelde zaken zijn. Zeker als u er geen ervaring mee heeft! De financieel adviseurs van de Van Bruggen Adviesgroep in Sliedrecht staan voor u klaar, om passende hulp te bieden. Ieder mens is anders en iedereen heeft een andere financiële situatie. Wij passen onze dienstverlening hierop aan, door u advies op maat te bieden. Dit financieel advies is toegespitst op uw persoonlijke situatie, zodat u precies weet wat een bepaalde beslissing op financieel gebied voor gevolgen kan hebben. Met welke financiële zaken mogen onze financieel adviseurs u helpen?

Een hypotheek aanvragen

Voor het kopen van een nieuwe woning of het uitbreiden van uw huidige woning is in veel gevallen een hypotheek noodzakelijk. Onze hypotheekadviseurs kunnen u meer vertellen over uw mogelijkheden bij het aanvragen van een hypotheek met uw huidige financiële situatie. Ook brengen wij graag de mogelijke gevolgen van het afsluiten van een hypotheek voor u in kaart. Zo kunt u zich hier goed op voorbereiden en komt u niet voor onaangename financiële verassingen te staan in een later stadium! Evenals bij andere financiële adviezen wordt ook het hypotheekadvies wat we u bieden toegespitst op uw persoonlijke situatie.

Kom eens langs bij onze hypotheekadviseurs

Lijkt het u ook fijn om u voortaan geen zorgen meer te hoeven maken over uw financiële situatie? Kom geheel vrijblijvend langs bij onze hypotheekadviseurs, die u graag meer vertellen over onze mogelijkheden. Onder een goed kop koffie kunnen we samen met u kijken naar de mogelijkheden bij het aanvragen van een hypotheek, het verlagen van uw maandlasten en bijvoorbeeld het optimaliseren van de huidige dekking van uw verzekeringen. Vaak valt hier nog veel mee te besparen!

KvK: 52102726AFM: 12015503Documenten