Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

Centraal Beheer

Centraal Beheer is een van de grootste financiële dienstverleners van Nederland. We bieden onze klanten oplossingen, waar ze elke dag iets aan hebben. Voor uw klant sluit u bij ons een hypotheek, overlijdensrisicoverzekering of lijfrente.  

Bekend en betrouwbaar merk 

Mensen helpen doen we al meer dan 100 jaar. Voor ons kiezen betekent dat u kiest voor een bekend en betrouwbaar merk. Wil een klant advies? Dan verwijzen wij hem graag naar u door. Zodat hij goed geholpen wordt. Met de kennis en kwaliteit van de adviseurs van Van Bruggen. 

Onze Thuis Hypotheek past bij uw klant 

  • Starter, doorstromer of oversluiter. Zelfstandig of in loondienst. Door onze heldere acceptatiecriteria weet u gelijk waar u aan toe bent.  
  • Dankzij looptijdrente daalt de rente van uw klant automatisch als hij door aflossen in een lagere risicoklasse komt. Door onze 9 risicoklassen (inclusief NHG) en de mogelijkheid om jaarlijks boetevrij 20% extra af te lossen, daalt de rente vaak sneller dan bij andere aanbieders.  
  • Voor oversluiters bieden wij ruimere normen: 110% LTI, 110% LTV en maximaal 80% aflossingsvrij van de getaxeerde marktwaardeHiervoor gelden aanvullende voorwaarden.  
  • Gunstige verhuisregeling voor doorstromers  
  • EBV en EBB voor energiebesparende maatregelen.  

Vraag lijfrente eenvoudig aan  

Centraal Beheer heeft een speciale aanvraagstraat voor adviseurs. Daarmee vraagt u lijfrenteproducten (opbouw en afbouw) heel eenvoudig aan 

Samen bieden we de klant de beste service 

Wij geloven dat onafhankelijk advies een belangrijke toevoeging is voor klanten. Door onze krachten te bundelen, bieden we de klant de beste service.  

Centraal Beheer:  Hét vertrouwde merk voor u en uw klant! 

Wat kunnen wij voor u betekenen?  

Wilt u meer weten? Bel ons via (055) 579 8500 of kijk op centraalbeheer.nl/voor-adviseurs 

Geïnteresseerd? Een adviseur van Van Bruggen heeft ervaring met Centraal Beheer, kent de voorwaarden als geen ander en kijkt samen met u of een Centraal Beheer Hypotheek de beste keuze is. Maak hier een afspraak met een adviseur bij u in de buurt. 

Maak direct een afspraak