Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

Venn Hypotheken

Frisse geldverstrekker 

Venn Hypotheken is een jonge, frisse geldverstrekker en heeft inmiddels duizenden tevreden klanten door heel Nederland. Venn is geen logge bank en dat werkt in jouw voordeel. Of je nu voor een baas werkt of ondernemer of zzp’er bent, Venn Hypotheken is er voor jou!   

Hele waarde van jouw woning lenen?  

Wil jij (bijna) de volledige waarde van jouw woning lenen, dan is Venn Hypotheken dé geschikte partij voor jou. Zij zijn gespecialiseerd in dit soort hypotheken. Dat zie je aan hun scherpe hypotheekrente op de meest gekozen rentevastperiodes 10,15, 20 en 30 jaar in dit segment. 

Geen vast contract?  

Ben je flexwerker of heb je een contract voor bepaalde tijd, ook dan kan je bij Venn Hypotheken prima terecht. Om jouw maximale hypotheek te berekenen kijkt Venn naar jouw gemiddelde inkomen van de afgelopen 3 jaar.  

Meer lenen als zelfstandige?  

Ben je zelfstandig ondernemen? Dan berekent Venn jouw inkomen op basis van het gewogen gemiddelde inkomen van de afgelopen 3 jaren. Waren jouw resultaten elk jaar beter? Dan kan je bij Venn aanzienlijk méér lenen dan bij andere partijen. Venn Hypotheken is de enige geldverstrekker die deze uitstekende voorwaarde biedt zonder hiervoor extra vergoeding te vragen!  

Scherpe hypotheekrente die automatisch daalt 

Als je elke maand jouw hypotheek betaalt neemt jouw hypotheekschuld af en loopt de geldverstrekker minder risico. Daarom verlaagt Venn Hypotheken automatisch de hypotheekrente als je door (extra) aflossing in een lagere risicoklasse valt Zelfs tijdens een ‘rentevaste’ periode en zonder dat je hier iets voor moet doen. Lekker makkelijk én het kan jou veel geld besparen! 

Naast een scherpe rente voor hypotheken zonder NHG garantie,  heeft Venn Hypotheken ook een scherpe rente voor hypotheken mét NHG en een rentevastperiode van 10 jaar 

Bekijk hier alle rentes 

Venn Hypotheken houdt het simpel 

Venn Hypotheken staat voor zorgvuldig en eerlijk zakendoen met heldere voorwaarden en een scherpe hypotheekrente. Het proces is snel, de communicatie duidelijk en transparant 

Geïnteresseerd? Een adviseur van Van Bruggen heeft ervaring met Venn Hypotheken, kent de voorwaarden als geen ander en kijkt samen met jou of een Venn Hypotheek de beste keuze is. Maak hier een afspraak met een adviseur bij jou in de buurt. 

Maak direct een afspraak