Afspraak maken? Tijdens de coronacrisis gaat onze dienstverlening gewoon door. Maak gebruik van ons financieel advies op afstand. Lees meer.

Samenwerking met Adfinis Makelaars Deventer

Van Bruggen Adviesgroep mag dan in Deventer een relatief nieuwe naam zijn, zowel de financieel adviseurs als de samenwerkende makelaars zijn dat zeker niet! Sinds jaar en dag zijn de makelaars van Adfinis onlosmakelijk verbonden aan Van Bruggen-adviseurs Rob Jansen en Denise Hukema-Scheperman. Deze samenwerking maakt het mogelijk om op één adres alle zaken rondom de aankoop, verkoop of financiering van een woning goed, snel en voordelig regelen. De combinatie van makelaar én financieel adviseur onder één dak levert hier in Deventer een prachtige synergie op.

Adfinis Makelaars

Adfinis Makelaars is een actief en dynamisch kantoor gevestigd in hetzelfde pand als Van Bruggen Adviesgroep, aan de Keizerstraat in het centrum van Deventer. Zij zijn gespecialiseerd in woningen in de regio Deventer en u kunt hier terecht voor aankoop, verkoop én taxaties.

Makelaars Jan Elshof en Remko Amstelveen zijn beiden zeer ervaren, zijn betrokken bij hun klanten en relaties, weten alles over de woningmarkt en zijn altijd bereikbaar. De makelaars van Adfinis zijn NVM-makelaar. Een NVM-makelaar is een betrouwbare en deskundige partner voor aankoop, verkoop of taxatie van uw woning.