Profiteren van de lage rente? Download ons gratis whitepaper hier.
Deventer Keizerstraat 29
7411 HD Deventer
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Deventer

Professioneel hypotheekadvies van onze hypotheekadviseurs in Deventer

Bij belangrijke financiële beslissingen in uw leven, vindt u de hulp van een professionele financieel adviseur wellicht fijn. Zeker bij het kopen van bijvoorbeeld uw eerste woning komen veel aspecten kijken waarbij enige ervaring gewenst is. Denk bijvoorbeeld aan het afsluiten van een hypotheek en het regelen van de benodigde verzekeringen. Onze hypotheekadviseur in Deventer kan u in zo’n situatie helpen! Samen met u bekijkt onze hypotheekadviseur hoe uw huidige financiële situatie ervoor staat en welke mogelijkheden u daarmee heeft. Ook kijkt de hypotheekadviseur welke gevolgen de aanvraag van een hypotheek voor uw financiële situatie in de toekomst kan hebben. Zo weet u precies waar u aan toe bent! 

Hypotheekadvies op maat

Omdat de financiële situatie van ieder persoon anders is, biedt Van Bruggen Adviesgroep Deventer hypotheekadvies op maat. De aanvraag van een hypotheek is echter slechts één van de zaken waarmee onze financieel adviseurs u kunnen helpen! Wanneer u bijvoorbeeld al een hypotheek heeft afgesloten, waarschuwen wij u als het oversluiten van uw huidige hypotheek interessant voor u is. Dit doen wij door de hypotheekmarkt voortdurend voor u te monitoren. Ook helpen we u graag bij het afsluiten van verzekeringen en het regelen van de financiën bij een scheiding en het verzekeren van uw groeiende vermogen.

Maak kennis met onze hypotheekadviseur in Deventer

Denkt u dat de hulp van een professionele hypotheekadviseur in Deventer interessant voor u kan zijn? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek met één van hypotheekadviseurs op ons mooie kantoor aan de Keizerstraat 29 in Deventer. Het eerste gesprek nemen wij voor onze rekening.
Samen kijken we naar de mogelijkheden om uw maandlasten te verlagen, de dekking van uw verzekeringen te analyseren en een hypotheek aan te vragen voor de koop van uw eerste woning.
Waarmee kunnen we u helpen op financieel gebied?

Maak direct een afspraak

De makelaars van Adfinis onlosmakelijk verbonden aan Van Bruggen Adviesgroep DeventerSamenwerking Adfinis

Van Bruggen Adviesgroep mag dan in Deventer een relatief nieuwe naam zijn, zowel de financieel adviseurs als de samenwerkende makelaars zijn dat zeker niet! Sinds jaar en dag zijn de makelaars van Adfinis onlosmakelijk verbonden aan Van Bruggen-adviseurs Rob Jansen en Denise Hukema-Scheperman. Deze samenwerking maakt het mogelijk om op één adres alle zaken rondom de aankoop, verkoop of financiering van een woning goed, snel en voordelig regelen. De combinatie van makelaar én financieel adviseur onder één dak levert hier in Deventer een prachtige synergie op.

Adfinis Makelaars

Adfinis Makelaars is een actief en dynamisch kantoor gevestigd in hetzelfde pand als Van Bruggen Adviesgroep, aan de Keizerstraat in het centrum van Deventer. Zij zijn gespecialiseerd in woningen in de regio Deventer en u kunt hier terecht voor aankoop, verkoop én taxaties.

Makelaars Jan Elshof en Remko Amstelveen zijn beiden zeer ervaren, zijn betrokken bij hun klanten en relaties, weten alles over de woningmarkt en zijn altijd bereikbaar. De makelaars van Adfinis zijn NVM-makelaar. Een NVM-makelaar is een betrouwbare en deskundige partner voor aankoop, verkoop of taxatie van uw woning.

KvK: 08079154AFM: 12004661Documenten