Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Deventer Keizerstraat 29
7411 HD Deventer
Opent maandag om 08:30 uur
Overige openingstijden
Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Deventer

Van Bruggen Adviesgroep in Deventer

Sta je voor een belangrijke financiële beslissing in je leven? Ga je bijvoorbeeld een woning kopen en moet je daarvoor een hypotheek afsluiten? Of moet je een beslissing nemen over de verzekeringen die je wel of niet afsluit? Of gaan je kinderen het huis uit en wil je voor hen het nodige regelen op financieel vlak? Op al die beslismomenten is het fijn om de hulp van een financieel adviseur te krijgen. Van Bruggen Adviesgroep in Deventer bekijkt op die momenten graag hoe jouw financiële situatie ervoor staat en welke mogelijkheden je hebt. Zo weet je precies waar je aan toe bent én heb je alles goed geregeld.

Maak een afspraak

Financieel advies op maat bij Van Bruggen Adviesgroep Deventer

Omdat ieders financiële situatie anders is, biedt Van Bruggen Adviesgroep Deventer financieel advies op maat. De aanvraag van een hypotheek is slechts één van de vele zaken waarbij onze financieel adviseurs je kunnen helpen. We zijn al een aantal jaar gevestigd aan de Keizerstraat 29 in Deventer en staan hier met een team voor jou klaar:

 • Rob Jansen is hypotheekadviseur en verzekeringsadviseur.
 • Denise Hukema-Scheperman staat je ook bij met vragen over je hypotheek en verzekeringen.
 • Gerd Jansen geeft financieel advies over allerlei overige vragen, zoals het maken van een pensioenplanning of het regelen van de financiën bij een scheiding.
 • Barry Kamphuis is back-office-medewerker en zorgt ervoor dat het aanvraagproces goed verloopt en dat jij voortdurend op de hoogte bent van de voortgang.

Wij zijn er voor de financiële keuzes die bepalend zijn voor jouw leven en financiële plaatje. En die je helpen om waar mogelijk geld te besparen of onnodige risico’s uit de weg te gaan. Als je een hypotheek hebt afgesloten, zullen we je bijvoorbeeld waarschuwen als oversluiten voor jou interessant is voor een flinke lastenbesparing. Wij monitoren de hypotheekmarkt namelijk voortdurend. Ook helpen we je graag bij het verzekeren van jouw groeiende vermogen of het afdekken van risico’s als overlijden of arbeidsongeschiktheid. Altijd met jouw vraag en behoeften als uitgangspunt.

Welke financiële vraag heb jij?

Doordat we veel expertise in huis hebben, is de kans groot dat we je ook bij jouw financiële vraag kunnen helpen. Zo kunnen we je helpen op elk van de volgende vlakken:

Stel ook jouw vraag aan het team van Van Bruggen Adviesgroep Deventer. Je bent welkom voor een gratis eerste afspraak bij ons op kantoor, om vrijblijvend kennis te maken.

Maak een gratis afspraak

Hypotheekadvies én makelaardij op één plek

Hoop jij een mooie nieuwe woning in Deventer te kopen? Dat kan best uitdagend zijn met de huidige markt. Daarom is het fijn om van alle kanten de juiste begeleiding te krijgen. Wij helpen onze klanten dan ook met hypotheekadvies én makelaardij om hun kansen op een woning te vergroten en alles financieel goed te regelen.

Hiervoor werken we samen met de makelaars van Adfinis. Deze samenwerking maakt het mogelijk om op één adres alle zaken rondom de aankoop, verkoop of financiering van een woning goed, snel en voordelig te regelen. De makelaars van Adfinis zijn gespecialiseerd in woningen in de regio Deventer en kunnen je bijstaan bij aankoop, verkoop en taxaties. Makelaars Jan Elshof en Remko Amstelveen zijn beiden zeer ervaren, weten alles over de woningmarkt en zijn altijd bereikbaar. Zo heb je een deskundige partij naast je tijdens je woningjacht, en worden dankzij Van Bruggen Adviesgroep Deventer ook alle financiële kwesties goed afgehandeld.

Ontdek jouw hypotheekmogelijkheden

Door onze samenwerking heb je snel helder hoeveel jouw maximale hypotheek bedraagt en kun je daardoor ook vlotter een passend en aantrekkelijk bod uitbrengen op het huis van je dromen. En is de koop rond? Dan kunnen we ook snel schakelen en direct alles rondom de aanvraag van je hypotheek in gang zetten. Wij gaan op zoek naar een hypotheek die bij je past en die je lage rentelasten oplevert.

Zit je hypotheek wat complexer in elkaar, bijvoorbeeld omdat je zzp’er of gepensioneerde bent? Geen zorgen, ook dan kunnen we jou uitstekend helpen. Ook met specifieke vragen over bijvoorbeeld een overbruggingskrediet of een verbouwing meefinancieren zit je bij Van Bruggen Adviesgroep Deventer helemaal goed.

Wil je weten hoeveel jij kunt lenen voor het kopen van een huis? Plan je gratis oriëntatiegesprek en kom binnen een half uur te weten hoeveel jij aan een woning te besteden hebt.

Plan jouw oriëntatiegesprek

Meer hypotheekruimte creëren?

Om allerlei redenen kan het fijn zijn om extra geld beschikbaar te hebben voor mooie toekomstplannen. Zou je bijvoorbeeld graag je pensioen aanvullen, zodat je mogelijk eerder kunt stoppen met werken? Lijkt het je mooi om je kinderen een bedrag mee te geven als ze zelf op het punt staan een woning te kopen? Of heb je plannen om bijvoorbeeld een auto, boot of caravan te kopen of je woning te verbouwen? Het kan goed zijn dat je hypotheek daar mogelijkheden voor biedt. Zeker nu de huizenprijzen stijgen en daardoor veel woningeigenaren een forse overwaarde hebben.

Door de overwaarde te verzilveren, komt dit bedrag beschikbaar en kun je het gebruiken voor jouw bestedingsdoelen. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden. Zo kun je je hypotheek oversluiten om op die manier én meer te lenen én te besparen op je hypotheek (ervan uitgaande dat de boeterente lager is dan de besparing). Of je kunt kiezen voor je hypotheek verhogen of een tweede hypotheek nemen. Daarnaast zijn er specifieke verzilveringsproducten, zoals een krediethypotheek en een opeethypotheek. Veel informatie en opties dus. Maar bij Van Bruggen Adviesgroep Deventer maken we je hier graag wegwijs in, zodat jij de juiste keuzes maakt.

Welke verzekeringen zijn voor jou passend?

Je staat er waarschijnlijk niet dagelijks bij stil, maar grote financiële keuzes zoals een hypotheek en eigen huis brengen ook risico’s met zich mee. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als je inboedel wordt gestolen? Als jij of je partner overlijdt en één van jullie beide er alleen voor komt te staan? Of als je arbeidsongeschikt raakt en daardoor je maandlasten niet meer zo makkelijk kunt dragen?

Voor al die grote risico’s kun je verzekeringen afsluiten. Sommige kunnen in jouw situatie heel nuttig of zelfs cruciaal zijn om niet voor onaangename verrassingen te staan. Maar wellicht zijn andere verzekeringen minder hard nodig in jouw situatie. Daarom geven we je graag persoonlijk verzekeringsadvies. We denken graag mee welke verzekeringen aansluiten bij jouw behoeften en situatie, en laten het je ook eerlijk weten als je op je bestaande verzekeringen kunt besparen. Zo ga je goed verzekerd én met betaalbare maandlasten de deur uit.

Vraag verzekeringsadvies aan

Documenten en Dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Deventer krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers krijgen geen variabele beloning. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing. Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Jouw pensioen goed verzorgd

Je oude dag lijkt misschien nog heel ver weg. Maar vergis je niet: die is dichterbij dan je denkt. Laat ons je helpen om zorgeloos richting je pensioen te gaan door alles financieel gezien goed te regelen. Wij kijken verder dan je pensioenopbouw alleen. Want is het bedrag dat jij aan pensioen hebt staan wel voldoende om straks je maandlasten van te betalen? En als je erop achteruitgaat, wat valt er dan te regelen om je pensioen aan te vullen? En hoe zit het na je pensioen met je hypotheek, wat moet je daarvoor regelen?

Wij kunnen je persoonlijk pensioenadvies geven en kijken daarbij naar het totaalplaatje. Zo kunnen we je bijvoorbeeld ook adviseren over het opnemen van je overwaarde als extra pensioenbuffer.

De voordelen van Van Bruggen Adviesgroep in Deventer

Schakel je Van Bruggen Adviesgroep Deventer in voor financieel advies? Dan ben je zeker van:

 • Advies op maat voor jouw financiële vragen
 • Professioneel hypotheekadvies én makelaardij
 • Ook ruime kennis van pensioen, verzekeringen, scheiden en meer
 • Volledig onafhankelijk (= keuze uit veel geldverstrekkers)
 • Op zoek naar een voordelige én passende optie voor jou
 • Proactief advies als jij kunt besparen op je maandlasten
 • Gratis eerste afspraak

Gratis eerste afspraak?

Heb jij een financiële vraag waar je deskundig antwoord op wilt? Of vind je het prettig om over jouw opties te sparren met een deskundige financieel adviseur? Bij Van Bruggen Adviesgroep Deventer staan we met een ervaren team voor je klaar.

Plan je gratis eerste afspraak in door te bellen naar 0570 – 642 299 of door te mailen naar deventer@vanbruggen.nl. Zien we je binnenkort?

Plan een kennismaking
KvK: 08079154AFM: 12004661Documenten