Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Geldermalsen
Afspraak maken?

Het team van Geldermalsen

Van Bruggen Adviesgroep in Geldermalsen

Wanneer u op huizenjacht bent en wilt weten wat precies uw mogelijkheden zijn dan is het prettig als er een hypotheekadviseur bij u om de hoek zit. Bij Van Bruggen Adviesgroep Geldermalsen kunt u daarom altijd terecht voor een vrijblijvend eerste gesprek om uw financiële situatie te bespreken.

Plan een afspraak

Onafhankelijk hypotheekadvies

In tegenstelling tot een bank, die alleen kijkt naar zijn eigen producten, is Van Bruggen Adviesgroep een onafhankelijk adviseur. Wij werken samen met nagenoeg alle geldverstrekkers waardoor we u altijd kunnen adviseren over de hypotheek die het beste bij uw situatie past. Daarbij wordt uiteraard niet alleen gekeken naar uw huidige situatie, maar vooral ook naar uw toekomstige wensen. Zo bent u ervan verzekerd dat u in de toekomst niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Financieel advies in Geldermalsen

Naast hypotheekadviezen kunnen onze financieel adviseurs u ook met tal van andere financiële zaken helpen. U kunt hierbij denken aan het afsluiten van uw verzekeringen en het optimaliseren van de dekking. Zeker de dekking is bij veel mensen nog te uitgebreid, waardoor u maandelijks meer betaalt dan daadwerkelijk noodzakelijk is. Ook met het oversluiten van uw huidige hypotheek kunt u geld overhouden. Onze hypotheekadviseurs monitoren de hypotheekmarkt dagelijks, om te kijken of het oversluiten van uw hypotheek financieel aantrekkelijk is.

Maak vrijblijvend kennis

Een goede klik met een adviseur vinden wij erg belangrijk. We nodigen u dan ook van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we samen kijken naar uw financiële situatie. De koffie staat altijd klaar! Maak direct een afspraak door te bellen met 0800 1600 (gratis) of maak hier een afspraak.

Maak een afspraak

Nieuwbouw in Geldermalsen en omstreken

Ook in Geldermalsen zijn er veel nieuwbouwprojecten. Projecten die in deze regio spelen zijn Kop van Waal, De Plantage en Parijsch Culemborg. Op zoek naar een nieuwbouwwoning in de regio Geldermalsen? Één van onze adviseurs helpt u graag met het vinden van de woning van uw dromen.

Maak direct een afspraak

KvK: 11053345AFM: 12011332Documenten